2010 augusztusára várt babák (beszélgetés)
Ja!Egy tök idegen...Nem is gondoltam,hogy Te még itt vagy!Én Téged annyira "sajnállak".Mármint átérzem a vágyakozásodat!És annyira rossz lehet...
Én utálok várni,mindent azonnal akarok!Hú nagyon nem bírom a várakozást!Viszont ha hazajössz,akkor jön a jóvilág Rád!:)Gondolom ez az ami éltet!Tudod mit,?Inkább nem is sajnállak már:)
Szia Szinna!
Hogy vagy?Reg hallottam feloled! Rosszulletek mulnak mar?
En nagyon varom a buvos 12 hetet, de felek semmi sem fog valtozni.
Szia
Tudod én írnék neki.De csak annyit hogy ez egy nőknek szóló oldal,szóval mit keres itt?Aztán meg hogy köszi a véleményét de nem kérted és látszik hogy férfi mert egy nő nem mondana ilyet a másiknak hogy minek neki még egy gyerek.A nők összetartanak ilyen helyzetben.Szóval adjon másnak jótanácsot lehetőleg olyannak aki kéri.
Egyébként remélem minden oké veletek.
Hat azert ez erdekes!
Nyilatkozik a "sokmindenki" neveben! Ez azert jo!!
Nem ertem az ilyen embereket....
Neki van a legkevesebb koze hozza hogy mit teszel vagy mit nem.
Szia!gratula!Jobbulást Neked!Próbáld ki a homeopátiás Oscillococcinumot!Nekem bevált!
A táblázatunkba küldd el az adataidat,ha benne szeretnél lenni,és még nem vagy!Ancsyangel-nek kell elküldeni..
Képzeljétek,kaptam egy levelet valami Andrástól,leírta a véleményét,mert olvassa a naplómat,és úgy érezte,hogy el kell mondania nekem..
A levele lényege az volt,hogy minek nekem harmadik gyerek,amikor tele vagyok hitellel,és a pasi nem fog mellettem megmaradni,és támogatni sem fog,stb-stb.Normális "hangnemben" írt,és azzal magyarázta a "tettét",hogy sok embernek ez a véleménye,csak senki nem meri nekem megmondani!Így hát biztos gondolta,hogy na majd akkor Ő frankón megmondja a tutit!Igazából nem haragszom rá,válaszra nem méltattam,nem is fogom,Ő biztosan az a tipikus emberfia,akinek van egy nyugodt,kényelmes,adósságmentes élete,tele szülői segítséggel,és fogalma nincs róla,hogy micsoda kincs is egy gyermek,és hogy nem pénz kérdése egy kölök,hanem a legfőbb dolog amire szüksége van,nem kerül semmibe,a szeretet!Nem tudja,nem érti....Soha nem is fogja...
Pizza..)Nyami..:)
Megvolt a doki,meg az uh.Nöttünk cseperedtünk,viszont a lepény kicsit mélyen tapad.Most szigoró fekvés és pihi van.Emlékszem Gergővel ugyanez volt.Olyan jó volt látni a kis babót.Most megint fiú érzésem volt...
Volt ott két 7 hetes kismama,mindketten barnáznak,görcsölnek.Úgy sajnáltam öket...
Sziasztok!
Kimozdultam ma végre!Gyalogoltam!Igaz hogy hideg volt,de tök jól esett!És a kaja is!A gyerekek pizzát ettek,négysajtost,meg hawait,én meg főtt kaját,serrano sonkával göngyölt csirke mellett(roston sült csirkemell sonkába göngyölve),meg parmezán sajtos rizottót!Hát valami isteni volt.Nem ettem meg,csak a felét,holnapra jó lesz a többi.Meg vettem még camambert salátát,istenien csinálják a Pepébe!Azt is holnap eszem meg!És a régi kollégák!Aranyos volt mindenki,jó volt őket újra látni!Jól éreztem magam,na!Peti nélkül...Azért nagyon hiányzik még mindig...
megyek aludni, sajnos mostanában 9körül mindig lövik a pizsit.
Zizooo, jó munkát! többieknek jó éjszakát!
hát mindegyik szülés más...
így utólag egész könnyű. összesen 10óra volt. a vajúdást végig hánytam. mert előtte bezabáltam:))) többek között egy egész kókuszt:)))
Matyi 4kg feletti volt, 3.30ra becsülték előtte. nem tágultam ki teljesen, úgyhogy szétrepedtem belülről eléggé. hiába volt gátmetszés. (ez a rész elég csúnya). plasztikázni nem kellett hálisten, de kb 5-6cm mélyen tele voltam cérnával. nagyon lassan gyógyult, állatira fájt ülni 2hónapig. ettől félek nagyon, hogy ne legyen ilyen max csak egy pici vágás! mert a mindennapokat nagyon elrontotta. de a legtöbb csajnak nincs ilyen. a barátnőmnek 3cm-s varrás volt rendesen a gáton. 3 nap múlva lazán ült.
úgyhogy kéne intimtornáznom ezerrel!
Gratula!
Jo isten 15 hetesen mar 13 cm! Az hatalmas! :) Tok jo! Orulok, h minden rendben!
De te meg felsz a szulestol?En azt gondolnam, hogy ha mar egyen tulvan az ember, akkor mar tudja mire szamithat...
Tenyleg!Milyen volt az elso szulesed? En attol is nagyon , eszmeletlenul felek tole.
Voltunk dokinál,nagyon rendes volt,UH-t is csinált,szépen rúgkapált a baba végre láttam! És simán elvállalta a szülést aug-ra a Megyeibe,azt mondta az integráció még várat magára
Babám 13-14 cm-es feje 33 mm,15 hetesnek felel meg.Kicsit nagyobb mint eddig számoltuk.
azért ez megnyugtató lesz. ha anyukád ismeri.
nekem tök ismeretlen volt az első dokim is, nem is vált be, úgyhogy most próbálkozom másnál:) mondjuk a régi kórházba amúgy se tudtam volna maradni.
dehogynem parázom! hogy fogunk majd elférni, hogy tudnak majd aludni egymástól, hogy megyünk sétálni. egyáltalán a szülés......ááá. tele vagyok parás kérdésekkel, amiket próbálok elhessegetni:)
De szulesz-nogyogyasz foorvos.De mar nagyon regota csak nogyogyaszkent dolgozik, a szuleszettel felhagyott, mellettunk nehez lett volna uznie.
Biztosan lesz jo doki, hiszen megiscsak egy egyetemvaros vagyunk, ott meg nagyobb az esely a jo dokira. Altalaban...
A pisi-kaki problemakor! :) Ez jo, mi meg csak most bonyolodunk bele, meg nem tudom magam elkepzelni, de hat majd beleszokom.Teged nem kerulgetett a frasz, hogy majd hogy lesz?
köszi! sztem is nagyon cuki bár most küzdünk egymással evés-ügyben. bár ezt ma már taglaltam:)))
amúgy jól vagyok, múlt héten volt egy kis kikapcsolódás, 2napig egy konferencián voltam. bár túl sok haszna nem volt. a melómmal kapcsolatos, amit csinálok. ez nem ilyen állandó elfoglaltság, hanem egy tisztség, civil pályázatokkal foglalkozunk. néha jó kiszakadni a pisi-kaki problémakörből:)))
elhiszem, hogy türelmetlen vagy! én is az lennék. de Pécsen tuti van egy csomó jó orvos, meg anyukád is tud benne segíteni, nem? nem szülésznő?
Na ja, probalom, csak nehez, mert ti itt rtok mindenfele jokat, h mekkora, meg h milyen a tarkoredo...En semmit sem tudok rola, dehat ami kesik nem mulik, szoval mihamarabb beszerzek egy jo orvost ha hazaertem.
Te hogy vagy Szotyi? Nagyon edes a kisfiad azon a szekellopos, vihogos kepen!
értem. jól fog neki állni a mini-Adidas is:)))
a hülye gondolatokat meg tessék kiverni a fejecskéből! azonnal!
Igen nagyon aranyosak, es jo minoseg, agyon moshatod, allitolag nagyon birjak a babastrapat.
Old Navy-be mar nem megyunk, tudod vegleg koltozunk haza, aztan nincsen hely, meg a Gapba volt 75$-os ajandek utalvanyunk, igy nem magunkra koltottuk, hanem bubura,de en mar nem szeretnek tobbet venni, mert tudod, azert a a babonatol en is tartok...
Mar ez is olyan elore ittunk a medve a borere, aztan meg barmi lehet...
Az is lehet nincsen laba, vagy keze, vagy nincs is..hisz en nem is lattam mar 6hete...Szoval nincsen tobb babacucc...
sziasztok!
leraktam a kölyköm.
Ildi, én is tök hisztis voltam és nagyon fáradt. egy kis kaja meg egy nagy forró fürdés csodát tett:)).
Zizooo, a Gap cuccok tényleg annyira cukik. tudod a sógornőm kinn él, úgyhogy évi 2csomag ruhát kapunk. annyira szépek és nem is drágák. ja meg nézd meg az Old Navy baba-részlegét. mi most olyanokat is kaptunk.
itthon pedig a tesco-ból öltzködünk:))) de tényleg.
Nem kisbogre, nalunk meg nincsen nev, meg nem talaltunk olyat ami tetszene mindkettonknek.
Nem is nagyon kerestunk meg...Raerunk mi arra meg! :)
Egyelore meg azt sem lattam, h van-e keze-laba, szoval meg az egesz olyan megfoghatatlan nekem, es talan majd akkor keresunk nevet, ha mar efelzodik a lehetosegek szama, es csak a lanyra, vagy csak a fiura kell koncentralni.
Én még nem vagyok fent a táblázatban,mert bajban vagyok. A mensi alapján 08.23 a szülés dátuma,de az UH-k szerint 08.21.
Lényegében csak annyi biztos,hogy első baba lesz. Még azt se tudom,hogy hol szülök. Akihez járok,annál nem tudok szülni.
Nevek még nincsenek.
Ma nagyon nyűgös vagyok. Mindenkivel összevesztem és egész délután bőgtem.(