2010 augusztusára várt babák (beszélgetés)
Valami bíztatóbb? Azon kívül, hogy nincs időm dokihoz menni, az otthon maradás is kizárt dolog. Csak az én keresetem van....
a pénteki nap odaba..ott! Egész nap terfjepjáróval szeltem a határt, aztán délután még elmentünk motorozni, utána jött a 2 magnézum, mert még akönny is csorgott a szememből.
Néha jobb, csak ha fáj, akkor nagyon fáj. :(
csajos irány a doki, minél előbb!!!
Szinnánál is így kezdődött!!!!
Sziasztok Mamik!
Bocsi, sűrű volt ahétvége, most meg meló ezerrel, csak benéztem. Iszonyat görcsöl a hasam alja és tiszta kemény. Ugye ez nem normális? Javaslat?
Remélem mindenki más jól van!
Szia Verám, remélem jól vagy és minden oké!!!???
Örülök, hogy itt vagy!!!
Sziasztok!
Én vagyok,csak átkötötték a netet,mert a TvNetwork-től megvásárolta a Digi Kft,és ezért ma jöttek,és átkábeleztek...Mondja a pasi:A telefont hova kössük?Mondom neki,mit???Teljesen elfelejtettem,hogy telefont is igényeltem...Jó zizi vagyok...De csak azért kértem,mert ingyenes,tehát csak akkor kell érte fizetni,ha valóban használom,sőt,van hozzá 2000 perc hálózaton belül ajándékba,és van hozzá 200 perc helyi hívásra.Ja!Mobilt hívni sem annyira drága,30 Ft/perc,és MÁSODPERCALAPÚ!!!Egész jól hangzik amúgy...Már csak az a gond,hogy telefonkészüléket meg nem igényeltem,pedig ingyenes lett volna...Tiszta hülye vagyok:(
Hol vagytok csajok???
Ilyenkor már nyüzsi szokott lenni!!!
Mostmár nálunk is kisütött a napocska!!! :)))
De én is kicsit álmos vagyok!!!
Hát igen ez így van :)
Csak annyiból nem mindegy hogy mivel mert z autóra nem kéne várni.
Köszönjük szépen :)
pontossan leírtam a naplomba :) De dióhéjba bebujt apa szekrényébe és a fém résznél ahol csukódik becsípte neki az ujját :(
Szegénykém nagyon keservessen sírt :( :(
Most nem engedi hogy hajlítgassam ugyhogy ebből valóban orvos is lesz hisz inkább többszőr a semmiért mint a komolyért egyszer sem :(
Szerintem az mindegy, hogy busszal vagy autóval. Te is megnyugszol, ha a doki is megnézi!
Legalábbis én vinném az biztos!!!
De én is gondoltam rá csak a baj az hogy hiába van az sztk 1 sarokra ott bármilyen vicces nincs sebészet :S :S
csak a kórházba tudom kivinni (autó hijján csak busszal)
és csak 9:33kor lesz buszunk :(
orvoshoz nem mentek?
Csak meg kellene nézetni!!! Nem?
OK köszi aranyos vagy átadom neki :)
A baj csak az hogy a törésgyanu miatt borogatni se merem :S Apa azt mondta hogy próbááljak vele megmarkoltatni valamit... de most látom hogy belül és megvágta kicsit a bőrét :(
:S :S no de csak lesz valahogy na megyek vásárolni elterelem a kis figyelmét :D :D
Sziasztok
a reggelt Milus ujjsérülésével kezdtük :(
Remélem nincs komolyabb csak a bőr jött fel és a kis ropiujja nem tőrt el :(
Remélem ti nagyon jól vagytok :)
Jó reggelt kismamik és pocaklakók...
Nálunk megint be van borulva...
Sziasztok!
Köszi szépen Edina!
Holnap reggel megyek UH-ra. Ha haza értem a páromat el kell vinnem a Dokihoz. Pár órája már nem hány,de olyan gyenge,hogy alig tud menni.(((
Remélem,hogy nem lesz komolyabb baj belőle.