2010 augusztusára várt babák (beszélgetés)
Szia Bögre!
Szép napot! Nagyon vigyázz Magatokra!
Na most megyek, legközelebb talán holnap leszek...délután!!!
Puszi mindenkinek!
Így igazából nem lesz hosszú, hogy már fel voltunkrá készülve...
A párom ma már nevetgél is...
Sokkal jobb a hangulata!
Igen az...
De mostmár csak jobb lesz, minden nappal!
Sajnálom.(
Ilyenkor minden családtagnak nagyon nehéz.(((
Na mi történt?
végre benéztem, aztán eltűnik mindenki???
Ildi, mindkettőnket egyformán megviselt...
Kb.
B..ki megint sok a rizsa...
A végén leszokok a visszaolvasásról...
Alig bírom követni :D
Szal a havi 2-3000km megvan nekem is, de eddig nekem nem szólt senki, h ne vezessek.
C3 száguld még egy ideig, az tuti!!!
Bögre!
Párod jobban van lelkileg?
Reaa! Jobbulást kívánok neked!!!
A pöcsöshöz, meg nagyon gratula!!!
Minél előbb gyógyulj mg, aztán gyere dumcsizni mert várunk!!!
Vigyázz te is magadra...
Vera!
A régi világot a maival nem szabad összehasonlítani.
Amúgy is mindenki másképpen reagál a változásokra. A várandóság alatt a szervezet rengeteg változáson megy keresztül.
Van aki könnyebben viseli van aki nehezebben. És egyáltalán nem biztos,hogy aki nem jól viseli az kényeskedik,stb.
Pl 2 hét után én megint hányok minden nap.(
Ezzel se tudok már mit kezdeni. Minden olyan ételt,ami gondot okozhat már kizártam az étkezésemből.
Sziasztok! Mostanában sokszor csak olvaslak benneteket , mert sajna én is benyaltam ebből a fosós-hányós bacikból:(((Kórházban voltam...
A baba nemét illetően, úgynézki hogy kispöcsös, de mi is megyünk majd 4D-re és ott már tutibb:)))
Na most mennem kell..a párom jönne a géphez!!!
Sok puszi mindenkinek!!!!Vigyázzatok magatokra.
Hát az más,esetleg amikor a doki eltilt,de én ezzel se nagyon értek egyet.Legyen már az a gyermek életrevaló!!!Régen mikor kinn kapáltak az asszonyok a földeken,és megálltak szülni,aztán folytatták tovább kis idő múlva a munkát???Na az a durva...Én nem tudtam volna felkelni szülés után.Csak idővel...
Ú de nem várom...Meg persze várom is:)
hát, én ha elindulok az napi 400 minimum. De nem a szakorvos tiltja, az üzemorvos tojt be. És mindezt telefonon közölte amikor mondtam, hogy elmennék hozzá Persze szakorvosi véleményt csak 28-a után tudok neki vinni, így még nyertem egy kis időt. Párommal megbeszéltük, ha nem megy, majd ő visz.Azért köszi az infót, többet tudtam meg mint a dokitól :)
Most mennem kell, a héten már nem biztos, hogy leszek!
Puszi mindenkienek!
Sziasztok!
Csajos!
A vezetés az ücsörgés és a váltások miatt nem jó a hasnak. (préselődik)
Hosszabb távon nekem is tiltotta a Doki.
Most,hogy jobban vagyok és vettem övterelőt megengedte,hogy a 100 km-t levezessek. De azt is csak pihenők beiktatásával.
Neked,ha jól emlékszem keményedik a pocid. Akkor szerintem nem véletlen a tiltás.
Az egyik ismerősömet is totál eltiltották a vezetéstől. Még városon belül se vezethet,de még nem is ülhet sokat az autóban sem. Csak ha nagyon muszáj vizsgálatra,stb mennie, akkor ülhet be utasként.
De ezt neki is és nekem is a szakorvos tiltotta meg.
Az tényleg rengeteg...Biztosan igaza van amúgy.
Pedig azt hinné az ember,hogy vezetni lehet mindig.
Igen,csak nem mindegy,hogy mennyit!De szerintem fogod Te érezni majd!
cső Szotyó!!!
Na úgy számoltam hogy 9-9 fiúk-lányok!!!
A többieknél meg még sárgul a dolog!!!
mennem kell.
puszik
Ja!Bizonyára nagyon ráérek,de most a legújabb dolog nálam az az,hogy mégse annyira jó név a Norina...
Amikor rátaláltam,nagyon tetszett.De most meg mintha nem illene a kölökre!Tehát még gondolkodom.A Gréta az marad,az biztos!