2010 augusztusára várt babák (beszélgetés)
Húúú, hétvégére király időt mondtak!!
15-20 fok!
Akkor viszont indulok a versenyen :)))
:)
Én meg épp szürcsölöm a reggeli kakaómat :)
Amíg megy a mosógép, úgyse tudok elindulni az irodába.
Én nagyon meg voltam elégedve tegnap a vizsgálattal. A dokinéni nagyon kedves volt, mindent részletesen elmagyarázott. Nem volt könnyű dolga a fiacskánkkal, mert a füle botját sem akarta mozdítani, de végül csak sikerült rávennie egy kis együttműködésre.
Köszi, nézegettem ezeket a 4D-s cuccokat, nem tudom még hova menjek, na meg mikor...
15000 volt és az Istenhegyi Géndiagnosztikán csinálta Dr. Hajdú Krisztina genetikus. Fél órás vizsgálat volt és kaptam hozzá 5 db képet és egy 20 perces dvd-t.
Edina, mennyi volt az UH, meg hol csinálták?
Szasztok.
Bakker, tegnap 2x váltottam hotmail jelszót, remélem ma már nem fog viagrázni!!!
sziasztok Csajok!
Edina, örülök, hogy minden ok.
Szinnám, Te meg vigyázz magatokra!
láttam, sterilizáló volt a téma. lehet, hogy azzal érdemes várni, amíg meg lesz a baba.
mert ha tudjuk szoptatni, akkor az első 4-6hnapban nem kell neki még inni sem az anyatejen felül.
és arra a max 2-3 nyugicumira (ha kell egyáltalán) vagy ha néha apuka eteti lefejt tejjel...arra lehet hogy fölösleges a sterilizáló. berakja az ember egy lábasba és kifőzi.
mi remekül megvoltunk nélküle.
persze alakulhat másképp is, és akkor szükséges lehet.
bocs ha hosszú volt.
Tegnap voltam bent a cégnél. A kollégák nagyon örültek, jól megdícsérték a pocim, meg megnézték az uh képeket és a dvd-t. 2 hét múlva pénteken megyünk egy kis délutáni traccspartyra, meg a férjem búcsúztatójára. Viszont meg kellett állapítanom, hogy a főnököm egy igazi seggfej. Eddig tök normálisnak tűnt, de tegnap tiszta hülye volt. (Nem tudja megemészteni, hogy a párom felmondott nála.) Kérdezte, hogy mikor szándékozok elmenni táppénzre? Mondom, ameddig van meló és kell ember (most még vígan tudom csinálni), addig dolgoznék. Azt mondja jól van, de ettől a cégtől (a cégen belül egy fal céghez vagyok bejelentve) nem tudok elmenni táppénzre, ezért át kell jelentenie egy másik céghez és ez neki mekkora problémát jelent most. Basszus január 17-e óta (ekkor jelentettem be, hogy baba lesz) nem volt módja kigondolni, hogy mit csináljon velem? Tudom a legjobb az lenne neki ha elküldhetne, de hát ezt benyelte én meg hülye lennék felmondani.
Jó reggelt, sziasztok! Már nem bírok tovább alukálni. Ma már legalább süt a nap, igaz felénk iszonyú nagy pára van.
Szia, jó éjt!
Én küzdök tovább a hotmailemmel...
Na lassan elhúzódok alukálni!
Jó éjt nektek! Reggel jövök!
Pusszanat!
Most a 20.heti fenntvan :)
azon röhögök, hogy mi van ha a gyerek lekakaózza? Mert lefogja:)
Ez már durván hercegnős!!!
Láttam asszem vaterán.Az ára is durva.
Mikor teszel fel képet???
Én varratni szeretnék,csak még nem tudja a barátnőm.
Ezt találtam. Egész jók így ránézésre.
[link]
készen boltból... bocsi csak már kicsit bamba vagyok.
Azt értem, de készen boltból, vagy varratsz huzatot baldachint stb.?
én azt azért újonnan akarom megvenni!!!
ha a többi használt is!!!
Plédet baba ágyneműt hogy tervezitek? Vesztek üzletben, vagy varrattok?
értem!!!
De nő már a pocid, igaz????
Sztem amíg bírom... meg amíg nem lesz akkora pocakom, h nem tudok tőle semmit se csinálni...
az a szerencse, h nálunk augusztusban kiürül az iroda, pangás is van, meg mindenki elmegy szabira.
Nem hiszem hogy sok mivel izomlazító is. Nekünk a magas pulzus miatt javasolták. Én meg Bögrének utána.
További ajánlott fórumok: