2010 augusztusára várt babák (beszélgetés)
Na léptem csajok, mert még kajálnom is kell. Majd az előadás után leszek.
Sziasztok!
Mese!
El van állítva a fényképezőgép. Nem értünk hozzá.
Olyan nagy terjedelmű lesz a kép,hogy nem tudom feltenni.((((
Helyes a pocid :)
sztem az enyém is lassan ekkora! na majd holnap lefotózom :)
Sziasztok!
Edina!
Ki lehet bírni a diétát, bár most megint éhes vagyok. Tízóraira a szokásos eper adagomat ehettem meg 2 db. Korpovit keksszel.
Az ebéd adagom viszont több lesz,mint általában. Sok hús sok salátával és kevés körettel.
lehet ha előtte folyamatosan sportolt valaki, ez a hátrány...
tagnap az uszi tök jó volt, csak egy óra után elkezdtem fázni... pontosabban a mellbimbóm bekeményedett, és annyira fájt, h majdnem letörött :D
így aztán átültem az élménymedencébe, ami picivel volt melegebb, és a lábaimat maszíroztattam :)
hello csajok.
voltam tegnap úszni!!!! király volt!!!
Hova mész előadásra?
Majd írd meg milyen volt!
Szia Nanda!
Tegnap nekem is egyfolytában fájt.
Most hívtam a mozgásstúdiót, sajna a nyílt napra már betelt minden hely, de hétfőn mehetek 10-re. Már nagyon kíváncsi vagyok milyen a kismamajóga.
Ma viszont 2-re megyek szülésznői előadásra, bemutatják a fehérvári szülészeti osztályt, szüléssel, újszülött ellátással, gyermekágyas időszakkal, apás szüléssel kapcsolatos kérdésekkel foglalkoznak majd.
Azért kemény dolog lehet ez a diétázás, számolgatás.
Azt hiszem lassan el kell felejtenem a borotválkozást, mert tényleg egyre problémásabb a dolog.
Szia Edina!
TEE! Vigyázz jobban a borotválkozással. Ne hozd saját magadra a frászt.
Most voltam a védőnőnél. Tegnap annyira vigyáztam,hogy nehogy túl sok szénhidrátot vigyek be,hogy most meg kevés volt.
De este amit kaptam könyvecskét az alapján már tudom számolgatni.
A súlyom még mindig kevesebb,mint amit januárban mért. 1 hónap alatt se nem híztam,de nem is fogytam. Ugyanannyit mutatott a mérlege.
Szia Ildi!
Tegnap engem is durván rugdosott a Poronty, ahogy feküdtem az ágyon látszott, hogy "lüktet" a hasam.
Viszont be is paráztattam magam este. A betétemen egy vérfoltot vettem észre. Amúgy is a hülye időjárás miatt egész nap fájt a pocakom, meg most ugye tökegyedül vagyok. Aztán nagy nehezen leesett, hogy borotválkoztam és megvágtam magam, ezek szerint elég rendesen. Így aztán megnyugodtam.
Sziasztok!
Szép napot kívánok mindenkinek!
A tegnapi diétát is túléltem.)
Furcsa ez a napi hatszori muszáj evés.
A Puncis este annyira rugdosott,hogy végre már a párom is normálisan érezte.)
Megyek én is. Jó éjt és szép álmokat mindenkinek!
Sziasztok!
Csajos!
Nem könnyű,de gondolj a Babóra. Érte tesszük elsősorban,de magunkért is.
Vannak olyan ételek,amelyekben minimális a szénhidrát. Én azokat fogom előnyben részesíteni.
Ma se éheztem.
De pár hét múlva már ez is rutinból fog menni.