2010 augusztusában született babák anyukái beszélgessünk (beszélgetés)
Hy csajok.
Üdv az újaknak!!!
Wazz, keltem f2kor, 4kor, 6kor... szerintetek???
Zombi vagyok. Ez már a 3. ilyen nap.
Na megyek füvet nyírni...
Gratula a fogacskához!
Nálunk napi 2x alvás van még. Eddig délelőtt 1,5-2,5 óra volt és délután 20-50 perc. De tegnaptól változott a helyzet igaz melegszik az idő is...
Nekem mosogatott, meg babázott világba, csak, hogy mehessen. A mosogatáson van a hangsúly, nem nagyon láttam még.:))) Főzni nem főztem, mert sztrájkolok. Fözzenek neki a meccsen, szarom le....
Lili egyszer, vagy kétszer alszik. Ha Ebédidőben, kb 2-3 órát, akkor többet már nem. Ha csak fél-1 óra sikerül, akkor délután még 4-5 felé egy félórásra kifekszik.
Peti amúgy is elég giliszta alkat, hisz ő csak 7,5 kiló (de most szerintem nincs is annyi) a 72 cm-éhez képest.
Inni csak teát hajlandó, a vizet kifolyatja a szájából. Most találtam a Hippnek az üveges teáját ami gyümölcslével van (édesköménytea almalével vagy csipkebogyótea piros gyümölcsökkel), így azt adom neki. Ezekben nincs hozzáadott cukor, igaz nem is olcsóak (350 ft/ fél liter).
Sziasztok!
Kibújt az egyik felső fog végre... hallelujah!!! Már csak 17.... :P
Babakeksz! Nálunk ugyanez a helyzet. Apjuk tegnap buliban volt, most nem lát a másnaptól, de ebéd azért legyen, meg a gyerekre is vigyázzon valaki. Dühös vagyok ....
Ma éjjel már én sem adtam Panadolt neki, egész jól aludt. Viszont én visszatértem az éjféli tápoltatásra, mert úgy látom éhes a pici ... simán behúzza a kaját.
Ti még hányszor alszotok napközben?
Sziasztok! Kozmami! Üdv a fedélzeten:)Cukker a kisfiad, nagyon tetszik. Koló is csinkó:))) Én is azon röhögtem, hogy hogy bemutat. Igaza van, szar világ ez.:D
Engem esz az ideg. Apjuk meccsen van, mi meg ülhetünk itthon. Muszáj kitalálnom valami csavargást magamnak is, csak hogy átérezze milyen fasza. Gyerek természetesen marad itthon vele....
Ezek szerint is is "csak" eddig 2x voltatok betegek?
Ez elég jó arány,főleg nálunk ennyi baci forrás között amit a 3 tesó hoz.
Hát tényleg kevés de megtömni őket nem lehet.
Én is ilyen vagyok ha nem úgy eszik már aggódom,hogy valami nagyobb baja lesz.Pedig mindig mondja a doki hogy jó súlyban van és ha nem eszik 1-2 nap akkor is van miből leadni,tény a 9 és fél kilója nem kevés:-))
De a fő baj hogy inni se iszik és az azért főleg egy betegség alatt fontos lenne,de azt se tudom erőltetni.
Akkor ti még egész sokat alszotok napközben,jó neked.
Krisz 1x,2x fél órákat alszik.Éjjel se viszi túlzásba én meg furcsállom hogy miért karikás a szeme,hát a kevés alvástól!
Nálunk az első betegsége alkalmával azért ennél többet evett. Most ez a tegnapi 3x kevés ez nagyon elkeserített. Mindig attól félek, hogy baja lesz emiatt, de hát kényszeríteni meg nem lehet...
Pluszban még a napközbeni alvása is teljesen felborult. A szokásos 3-3,5 óra helyett tegnap már csak összesen 1 óra 50 percet aludt. Most is még csak 40 percet.
Reprep!Jól látom,hogy Koló kajakra bemutat a születésekor készült képen????:) Kis vagány!
Kozmami Neked is nagyon aranyos Leventéd van!
Na megyek főzni-sütni.Lara alszik.
Ja és ma volt olyan kedves,hogy csak 7.30-kor ébredt!:)
Na hogy aludt Tara?
Szerintem a torka miatt volt ennyire nyűgös,de biztosan készülődnek a fogai is!
A Nurofen,vagy a Panadol sziruptól nagyon idegenkedsz?Én néha adnék neki,semmi baja nem lesz tőle,nekik van kifejlesztve,és ezek legalább valóban csillapítják a fájdalmukat.Ami Tarának most kettős fájdalom,a torka is,meg az ínye is...Szegénykém!:S
Szia!
Persze,hogy csatlakozhatsz,üdv közöttünk:)
Egyáltalán nincs lemaradva a babád,illetve nincs gond vele.Később megnézem az újak képeit is,hogy képben legyek valamennyire.:)
Szia!
Örülök,hogy visszatértél,és ne haragudj,hogy olyan gyanakvó voltam.Olyan fura arc nélküli emberkékkel beszélgetni..
Szerintem vitaminhiányod van...Az nem lehet?
Sziasztok!
Krisz eddig összesen 2x volt beteg de amikor először akkor ő is nagyon keveset evett és ő inni se iszik szinte semmit.
De most valamiért jobb az étvágya mint szokott lenni.
Reggel 200ml táp tízórai 1puding ebéd 200ml bébi étel uzsi nem mindig de ha igen olyan 150ml tejpép és vacsi újra 200ml táp.Ő még felkel 1x enni éjjel is.
Akinek volt már beteg a babája mennyire volt rossz az étvágya?
Peti tegnap konkrétan reggelire 80 g tejet evett meg, ebédre egy fél üveg főzeléket (ez máskor is ennyi csak még 100 g tápot ráhúz), uzsonnára semmit nem volt hajlandó enni, vacsira pedig először 90 g tej, majd 1,5 óra múlva 100 g táp.
Sziasztok!
Tegnap érdekes esténk volt. 1/2 9. kor leraktam Petit aludni, majd 1/4 10-kor éktelenül el kezdett sírni. Apjuk bement hozzá és mivel a cumival sem sikerült megnyugtatnia kivette az ágyból. Még így is sírdogált. Kiszívtam az orrát de csak nem tudott megnyugodni. Mikor vissza akartuk tenni az ágyába mindig elkezdett ordítani. Látszott rajta hogy nagyon álmos, de valamiért nem tudott aludni. Fél órán keresztül pátyolgattuk, majd végül adtam neki egy kis Nurofent aztán apjának sikerült leraknia. Hogy mi volt a baj nem tudom, mert utána szerencsére jól aludt az éjjel.
Viszont tegnap már csak 3x volt hajlandó enni és akkor is csak nagyon keveseket. A teát viszont elfogadja. Továbbra sem nyűgös, sőt nagyon jó kedélyű.
Ha ez a betegség és mellé a rossz evés sokáig fog tartani, abba én fogok belebetegedni.
Szia!
A mozgás fejlődéssel kapcsolatban én is itt találtam megnyugvást pár napja... :). pated felhasználónév alatt találsz bejegyzést, ha érdekel.
Lehet, most küzdünk az első fogért. Koló reggelire 30 ml-t evett, tehát semmit..., és sírt, vagy inkább hisztizett, nincs is jó kedve.
Lányok, Ti nem érzitek néha, h az örök fáradtság birodalmába tévedtetek? Nem is értem, miért van ez. Mi már fél éve nem kelünk éjszaka, és napközben sincs Kolóval sok gond...
Na elhúzok aludni, hátha Bébi nem kell fel rögtön!
Pusz Mindenkinek, jó éjt
Szia Kozmami! Levente milyen vagány az első képen!!
Remélem ezek a vitaminok érnek vmit,mert 3. napja hőemelkedése van a Babómnak. Sajna A vitamin csak hétfőn lesz a gyógyszertárban :(
Lehet, hogy az idáigi éjszakai nyűglődésnek is a torka volt az oka, nem is a fogacskák? Sajna nem tudom kideríteni, mert hiába adom 6. napja a Viburcol kúpot Bébinek, nem lett nyugisabb, az éjszakáink egyre rosszabbak.. :(
Üdv Kevika! Tündéri a Fiad a barnamackó cuccban :))
Tara is pakol mindent, amit ér. Nálunk a cd-k üveges vitrinben vannak, ezért felállva az üveget csapkodja :) Vagy kihúzza a szám.gépből a mobil internetet, kihúzogatja a fiókokat..
2 napja elkezdett tapsolni, nagyon tetszik neki, meg nekünk is :)))
Sziasztok! Szeretném kérdezni, hogy lehet e csatlakozni, vagy nagyon bejáratott csapat vagytok?
Én Marcsi vagyok, Levente fiam augusztus 17 -én született. Kis lustaság már pocaklakó kora óta, nem kapkod el semmit. Másfél foga van és éppen hogy a kúszást gyakorolja, de nem viszi túlzásba. Doki azt mondta ne parázzak ezen, nincs lemaradva, viszont a korunkbeli babák már sokkal előrébb vannak. Az öcsém ennyi idősen már járt. Mondjuk ezt nem várom tőle. :P
Szegényke :S
A betegség nem jóóó...
Barnusnak kb.2 hete tart már ez a nyavajája, reggelente még mindig tiszta takony, köhög is, sztem az a két gyógyszer, amit kaptunk szart se ér... Torka nem piros, láza nincs, csak veszettül köhög, és lenntről jön. Még horkol is tőle, és persze az orrából nem mindig jön ki a cucc.
Na most végeztem a visszaolvasással, bakker 5 oldalt írtatok az elmúlt 1,5 napban!
Szóval Babókámnak piros a torka, dokibácsi szerint valami vírust nyalt be, C vitamint és A vitamint kapott, antibiotikumot még nem kell. Ha nem javul, vissza kell mennünk.
Szegénykém már többet köhög, meg hapcizik, este-éjszaka meg vergődik, nem hagy aludni. Tegnap is fél 3-kor még ébren voltunk mindketten :(((
Ma este csak kézben volt hajlandó aludni,fél 9-től 11-ig kb. 4x ébredt sírva, rögtön feltámaszkodott,felült a kiságyba és csak akkor nyugodott meg, ha kivettük és hozzánkbújhatott. 1 órája alszik.
Magyarázat ott :)
asszem kidőlök. holnap sok a teendő. füvet kell nyírni, házat kell felmérni, mellette még lovazni is kéne... és persze remélem nem kel fel a kölyök, amikor én lefexem.
További ajánlott fórumok:
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010-ben született babók anyukái beszélgessünk!!!
- 60-as években születettek beszélgessünk...
- Akiknek a második babája is császárral született/születik beszélgessünk!
- 2008 szeptemberében született babácskák anyukái beszélgessünk!
- 2007. május 6-án, anyák napján született babák anyukái gyertek ide, beszélgessünk:)