2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
Sziasztok!
Erika jó utat nektek!
Anikó! Mizujs? Már jobb az idő ott is? Hogy telik a nyaralás?
Csajok be vagyunk punnyadva...
Szia
Jó utat, vigyázzatok magatokra és persze a babára!
Már nagyon jó lenne a meleg..:))
Szép jó reggelt Mindenkinek! Hogy vagytok?
Olyan rég voltam rendesen, de sajna nem is leszek most egy darabig, megyünk haza, vagy szombaton vagy vasárnap indulunk.
Itt mára már 27 fokot mondanak, szóval visszük haza a meleget, illetve küldjük :)
Neki is álltam gyorsan mosni, minden meg is fog száradni. A kérdés csak az hogy mikor fogok tudni kivasalni.. gondolom éjjel valamikor, de hát akkor is meg kell csinálni.
Na, megrendeltem a pihenőszéket.
Kíváncsi vagyok milyen lesz
Ez nálunk is így működik!
Az új rucikat mindíg felavatja:)
Én is gondolkoztam a kengurun,amikor Norbi nem akart megmaradni a babakocsiba,aztán rájöttem,hogy nyáron baromi meleg lenne,nameg végül elmúlt a kocsi-fóbiája:)
Ezek az újabb kenguruk már újszülött kortól használhatók,mert merevítősek.
A v@terán voltak egész jók jó áron.
Sajnálom:(
Reméljük a tápszer megoldja a problémát,mert az azt jelenti,hogy nincs nagy gond.
Sziasztok!
Akkor most kell próbálkozni a beszoktatással:)
Sziasztok!
Tegnap megjártuk a tanácsadást, és megkaptuk a 2 hós oltásainkat. :S Jaj, úgy sajnáltam szegénykémet, 3-at kapott! Tudjátok mi egy új oltási programban vagyunk benne, és ezért. Még vért is kellett tőle venni előtte, amit a fejéből vettek! :S Hát amikor megláttam, azt hittem dobok egy hátast! Eléggé megviselte a drágámat, de hát ez van.
Utána meg egész nap aludt szinte. Láza is volt egy kicsi estére, de egyébként semmi más tünet egyelőre. Remélem nem is lesz.
Bővebben a naplómban írtam le, ide már nem akarom, na meg nincs is rá időm. :S
Megyek is!
Ja, egyébként nálunk is van néha zöld kaki! Szerintem az nem jelent semmi bajt, de nem tudom én sem, hogy miért van.
Húú csajok nagyon jókat nevettem a sztorikon.Hála az égnek az én lepisilésemen kívül még nem volt nagyobb sztorink.Kenguru:Mi használjuk egy ideje, de Bence csak rövid ideig szeret benne lenni.
Pedig boltba sokkal egyszerűbb lenne vele menni
Szia! :) Nekünk is az volt éppen tegnap előtt és megkérdeztük Szilárd anyukáját (ő védőnő) és mondta hogy ha egyszer az nem gond, figyelgetni kell. Ha többször majd megkérdezem. De akkor valami bélflóra védőt mondott csak nem én beszéltem vele hanem Szilárd és nem tudom pontosan.
Viki, nagyon vicces ami veletek történt :))))
Na megyek fürdetni... Legalább visszaolvastalak benneteket :)
Lányok!
Lilinek zöld volt ma az utolsó kakija. Mitől lehet???
akkor neked hamarabb meghozták. nekem másfél hét volt.
amúgy mi is jártunk már így a pisi-kakival.
Igen jól tudod :(
Ezzel csak az a gond, hogy én sehogy nem tudok Zalán mellé ülni, max ha vezetek, de akkor meg nem tudom szórakoztatni
Nekünk Maxi-cosi-nk van. Én szerettem mindkét gyerekkel. sokat használtuk, mindig ott volt az autóban.
Csak a súlya miatt egyre nehezebb lett.
Zalán tegnap volt benne először, mert be kellett mennem a munkahelyemre és utána meg tömegközlekedtem. Akkor inkább már a kenguru, mint pesten babakocsival tömegközlekedni buszon villamoson meg még metrón is.
Zalán sem panaszkodott. Kifelé fordítottam, aztán meg kellett fordítanom, mert elaludt és azt hittem leesik a feje :)
Vagy esetleg ha tudnál valakitől kölcsönkérni néhány alkalomra,akkor kideríthetnéd és ha tetszik neki,akkor vegyél!
Ha meg nem,akkor megspóroltál egy csomó pénzt!
Szerintem nincs olyan baba aki ne szeretne kenguruban lenni!
Testközelben nekik a legjobb!
A babák hordozásra születtek,ezt talán itt olvastam egy cikkben a hoxán,de nem biztos!
10 kiloig használható,kb 1 évesen volt annyi Dorka!!
Szóval kilehet használni!
Hailyet szeretnél érdemes körülnézni máshol is,mert a brendonban nagyon drága!
Biztos,hogy a teszveszen vaterán is találsz,talán fele ennyiért sem!