2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
Kíváncsi leszek nekünk jövő héten mit mutat az uh.
Már nagyon várom, hogy mekkora....jól van-e..stb.
Jó reggelt mindenkinek!
Anikóéknak nagyon sok boldogságot!
Sziasztok! Jó reggelt!
Anikó, nagyon sok boldogságot :)
Szia!
Gratula és kérünk mad képeket!
A jövőhéten meg lvezzétek a mézesheteket!
sziasztok csajok! Elköszönni jöttem, mert ugyebár szombaton esküvő és már annyi minden tennivaló van.... utána pedig megyünk nászútra, úgyhogy legkorábban jövőhét pénteken jelentkezem :) (jöv7 kedden megyünk 4D-re is )
puszi és vigyázni magatokra :)
Mindketten az arnica montanat mondtátok nem?
Vagy nem vagyok képben?
Én egyébként erre gondoltam!
Jóéjt csajok..megyek filmezni:)
Kezdődik a Született feleségek:)
melyikre gondolsz?
amelyiket én írtam vagy amelyiket vevina?
Biza!
Pl még vajudás közben az összehúzódásokra is!
Én is szedtem végig a vajúdás alatt!
várjuk! :)
Mi most verjük szét a fürdőt, meg lapozzuk a folyosót, úgyhogy nálunk sajna a por lesz az uralkodó, nem a karácsonyi hangulat :(
Eltűntem picit
Nos, fejfájásra homeost a megfelelő gyógyszertárban kérj, mert nem mindegy, h hol és hogyan fáj. Nekem van könyvem, amit itt nálunk a legközelebbi homeos gyógyszertárban javasoltak (nem volt drága, és tényleg jó). Le vannak írva benne részletesen a tünetek, és h arra mi jó.
az arnica montana pl izomfáradságra, erős sportolásból adódó izomlázra, stb való - a könyvem szerint
köszi, megnézem, mert én alapba is fejfájós vagyok.
Nekem még nem igazán van karácsonyi hangulatom, de kíváncsi vagyok miket csináltál.
Megcsináltam ma a karácsonyi asztalidíszeket( adventi koszorúk). . majd teszek fel róluk képeket:)
Kezd kialakulni a karácsonyi hangulatom:)
Én tudok neked ajánlani ilyen fájdalomcsillapítót..nekem használt a terhességem legelején amikor a vállam miatt nagy fájdalmaim voltak!
Arnica montana (homeopátiás-gyógyszergolyócskák multi-dose 4g)
Én ezt szedtem..egy adag 5 pici golyócska..és naponta össz. 20 db vehető be!
Ezt csak kizárólag gyógyszertárban lehet venni!
szedsz valamit a fejfájásra?
nagyon gondolkodom valami homeopátiás dologba, mert néha már úgy érzem itt a vég