2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
most néztem, eléggé felsrófolták már a bázistalp árát... Németországban 100 euró az új ára.
meglátjuk... remélem nem nagyom nyomják fel az árát... már van egy autóülésem, de az "jane" márkájú, ha nem sikerül olcsón megkapni ezt, akkor marad az...
néztem, ugyanilyen hordozót vettem én is, nagyon jól néz ki élőben a barna-bézs szín. :) kíváncsi vagyok mennyiért tudod majd elvinni.
én ennél az eladónál fogok licitálni az ülésre és az isofix bázisra :))
igen ezt elmentettem én is, pénteken jár le, majd akkor elkezdek licitálni rá. :)
én ezt láttam, de nekem már megvan :))
[link]
szia! ha "elmászik" a méhszájról a lepény akkor igen, egyébként tuti csázsár.
nekem Flórával volt amikor befordult, gondolom csúsztak szét a csontok.
én is néztem a vaterán, melyikre gondolsz?
Sziasztok!
Próbálom megfogalmazni a kérdésemet,remélem érteni fogjátok!
Nővérem 37 éves 2. babáját várja, a 7.hóanpban van. Kisfia 8 éves anno császárral szülte, a mostanit szeretné természetesen.Viszont adódott egy "gond".A méhlepény "előrefelé le van csúszva" a méhszájra, így állítolag nem fog tudni természetes úton szűlni, és a császár is veszélyes lehet. Elment egy másik orvoshoz is megnézetni, ott is ugyanez a helyzet, de itt aztmondták, hogy elvileg még "felcsúszhat a helyére", amit a másik doki megcáfolt Szegény nagyon össze van zavarodva Ti hallottatok már ilyesmiről? Reménykedhet még természetes szülésben?
Egyik gyereknél sem volt ilyen..ezért ez most új nekem:)
Nekem időnként szokott lenni, a dokinak ma említettem is, azt mondta, hogy a szervezetem mármint ott alul rendeződnek a dolgok a szülésre :))) és ne aggódjak :))
lehet hogy befordult a baba és nyomja a buksija a szeméremcsontodat.
Vaterán láttam tök jó áron :))
Remélem még nem :) de azon gondolkoztam, hogy mi mindannyian max. 3-3,5 hónap múlva szülünk :))))) nagyon hamar elmegy az az idő :)))
elmentünk kipróbálni és beleszerettem. :)) hordozónk már megvan és most a mózest vadászom. :)
mi is így csináltuk és most is így fogjuk. a fotel már meg is van, a bútor meg remélem februárra kész lesz.
Lányok lenne egy kérdésem!
Nekem pár napja napközben pár alkalommal hirtelen nyilalva megfájdul a szemérem csontom..pár perc és el is múlik, de nagyon rossz és kellemetlen, mert olyankor szinte lépni sem tudok:(
Veletek is van ilyen?
:))) hogy-hogy? én most vaterázok hozzá Maxi-cosi autósülést :))
Mi is külön szobába kezdjük és éjszakai szoptatásra a szobájába vettünk egy fotelt, az elsővel is így csináltam és hála nem is akart köztünk aludni. Általában ha napközben tévéztünk akkor jött csak közénk :))
Én a lányommal voltam úgy hogy egyszer elaludtam én is és ő is hajnalban a szopizáskor..persze az ágyunkban:)
Szerencsére épp akkor költöztünk el anyuéktól és gyorsan vissza is szoktattam az ágyába..az új lakásban már ott aludt és nem is volt ellenvetése!
biztosan! :)
Képzeld végül mi is quinnyt vettünk. :)
Már majdnem minden megvan, még pár apróság hiányzik... ja és a gyerekszoba... most álltunk neki a kipakolásához és még festés is hátra van :(( majd csak kész lesz...
Jujj anyám te mindjárt szülsz....
Hát az biztos hogyha megszokja,akkor minden éjjel kiköveteli a helyét köztetek!
Hál istennek azért Dorka 15 hó szinte minden köztünk töltött hoszabb rövidebb éjjeli időszak után tényleg nagyon hamar szinte 3-4 nap alatt leszokott rólunk,csak nagyon erős elhatározás kellett hozzá!
Ő elaludt egy szó nélkül az ágyában,csak pontosan hajnal kettőkor kelt és közénk kéreckedett!
Elvétve volt néhány egymást követő éj mikor nem!
De azért most nem akarok Zentével is ebbe a hibába esni,ezért is kezdünk már rögtön külön szobában!
Én holnap megyek dokihoz délután, nem tudom lesz-e UH..majd kiderül:)
húú az már csak bő két hónap! :) hogy álltok a vásárlással?
most március 25-e maradt :) és a doki azt mondta, hogy szerinte ez már a jó időpont :)
én egy percig nem gondoltam magam emiatt kegyetlen anyának. eszembe sem jutott, azt meg hogy másik mit gondolnak magasról le kell csinálni. :))
További ajánlott fórumok: