2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
Most van 5000 pont már a brendonos kártyámon,mi azért nem vásárolunk túl gyakran ott,mondjuk alkalmanként!
Most szeretném a légzésfigyelőhöz beváltani,de még szét kell néznem,hogy ott mennyibe is kerül,mert nem tudom!
Na ez jó hír!
Egyik barátnőm mesélte,hogy nekik már többször is beriasztott tévesen,igaz nekik nem angelcare van,hanem valami más!
Ezek amúgy egyben bébiőrök is,vagy ez tíopus függő!
Mondjuk bébi őrőm az van,tehát ha ezzel spórolhatok az árán,akkor olyat néznék ami nem bébiőrös!
Én néha magamtól is felébredek arra,hoy nyöszörgök,van hogy Imi bökdös meg miatta,igaz ő meg horkol,úgyhogy szép kis pár vagyunk!:-))!
Ilyen álltalában akkor van egyébként,ha nagyon zombiként kerülök ágyba!
Én bérelni akartam,de 6 hónapra 18 000ft-ra jön ki,plusz 5000 kaukciót kérnek!
Ugyanitt 24 000-ért már újat tudok venni angelcare-t!
Dorcsunál nem volt légzésfigyelőnk,de velünk volt egyszobában,tőlem fél méternyire aludt!
Most viszont,hogy úgy tervezzük Zente külön lesz tőlünk,így megnyugtatna ha lenne!
Igaz azt sem tudnám,hogy mit csinálnék,ha véletlenül mondjuk mert szét csúszik,vagy okkal hirtelen beriasztana!
Ez nagyon jó hír:)
Igazándiból azok az ismerőseim,akiknek van légzésfigyelője,azok mind használják:(,de azért majd gondolkodom...
Nekem az Artdeco double finish alapozója vált be (a Daugles-ban).Ha tükrös dobozban veszed,ahhoz van szivacs is,amivel nagyon szépen fel tudod kenni!
Még a szemfogak és a nagyörlők vannak hátra,ez 8 fog!
Úgy tudom amúgy,hogy a nagy örlők majd csak később jönnek,de a négy szemfoggal még meg kel küzdenünk!
Ezek akár ki is bújhatnak április végéig!
De jó nektek:)
Nekem is állandóan pisilnem kell,ill. van,hogy inkább csak ingerem van rá,de alig jön valami:)
:)
attól tartok, h én tényleg szoktam horkolni, ha háton alszok :P
Nahát, azt hittem csak nyűglődök, és, h korai még ez, de legalább megnyugtattatok, h ez "normális"
Horkoló pár van nekem is :) sőt, néha meg arra ébredek, h simogatja a fejem, mert szerinte én horkolok (persze ezt én nem hiszem el:P)
Vikó, majd csak kibújnak már azok a fogacskák... bár Zente születéséig nem igen lesztek túl rajta..??..
Sziasztok csajszik!
Látom mindenkinek az alvás a probléma..hát ez az állapot ezzel jár..
Én is sokszor elfekszem mostanában már az oldalamat..és az átfordulás..na az egy örökkévalóságnak tűnik mire sikerül:)főleg amikor még bele is nyilal a fájdalom a csontomba..
Ma picurom egész nap aerobicozott..most kb. két perce állt le:))
Nem szeretek háton sem feküdni mert a hátam is fáj.De az oldalamon sem jó mert már nem tudok annyira hasra fordulni ahogy régen.
Fogzó másfél évesem nincs csak egy időnként horkoló párom...
De nem lehet egyszerű egy nyűgös picivel