2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
Megjöttünk az UH-ról...
Minden rendben.1540grammosak vagyunk,és végre mi is láttuk a kukacot:)
Sziasztok!
Biztosan, mi Vikóval a mai napig írogatunk a 2008 augusztusi babázókhoz, úgyhogy valszeg itt sem áll majd meg az élet a szülés után. :)
Na jah...
Meg majd mindenki írja a szülés-sztoriját:)
Köszi!
A kukkancsot azt nem szégyellte mutogatni!
Eléggé kis álszemérmes a drága!
Jó reggelt!
Az olyan bosszantó tud lenni,amikor megmakacsolják magukat,pedig ha tudnák,hogy mi mennyire várjuk ezt a pillanatot... :)Egyébként nekünk mindíg a kukaca van takarva:(,úgyhogy jó lenne,ha már megnyugtatna és megmutatná végre,hogy tényleg van neki.
Már most látszik,hogy szép baba,dehát a nővérkéje is gyönyörű:)
Sziasztok!
Most láttam, hogy a csak csajokban lesz szó a terhességi diabéteszről
Tényleg jó itt:)
Emlékszem,hogy én is akkor kerültem ide,amikor beijesztettek az orvosok,és nagyon jól esett,hogy a lányok megvígasztaltak:)
Remélem azért szülés után is lesz időnk csevegni:)
Lehet nem tudom,nem nagyon értek ehhez!
Majd megpróbálom,hátha!
Köszi a tippet!
Lehet túl nagy a mérete, nem? Át kellene konvertálni... akkor lehet hogy sikerülne...
Nekem nincs naplóm,így nem teszem fel, mert a naplóhoz nagyon lusta vagyok... de lekicsinyítettük mi is.
Sziasztok,jó reggelt!
Voltunk tegnap 4D-n,Zente takarta magát ahogy lehetett,a kezeivel és az összes köldökzsinórt is fel pócolta az arca elé,szóval először nem sokat láttunk belőle,hiába próbálkoztunk mindenféle trükkökkel!
Aztán a doki a kezembe nyomott egy marék mini milkát és elküldött minket sétálni egyet,hátha a csoki meg teszi a hatását!
Így már több kevesebb sikerrel jártunk,tettem képeket az adatlapomra!
Egyébként is nagyon rendesek voltak,mert mivel ilyen szégyenlős fiú létére,engedtek 2 000ft-ot is a vizsgálat árából!
Amúgy nagyon szépen fejlődik a fiúcska,a kukiját azt nem szégyellte mutogatni most sem és 1384 gramm!
Méretei szerint már 29 hetesnek is megfelel!
Azt mondta a doki szerencsém,hogy ez már a második szülésem lesz és ez kicsit megkönnyíti majd a helyzetemet,mert jó nagy babára számíthatunk!
Szép kilátások,jajj!
Az enyém is örül, főleg, mikor pókerezni szeretne:)))) De első a baba és második természetesen hoxa:))
Egyébként tényleg tök jó, hogy rátok találtam, egész jó kis csapat jött itt össze...