2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
Lányok, sziasztok! lenne egy kérdésem, lerágott csont, de eddig nem volt olyan nagy gond. Viszont most. Szóval rettentően megcsappant a tejem, hiába iszom a szopis teát, ti milyen homeós bogyeszt szedtek vagy isztok valami teát.
Nagyon kivagyok. Hhiába írtam délután hogy azárt hízik Miriam 5 nap alatt szinte semmit!!! nem hízott :( 20got összesen, az semmi. Most 5400g. Tuti a tej. Mondjuk Anyósom mondta, hogy addig nincs gond amíg éjszaka nem ébred fel, de asszem pont Krisztának volt ugyan ez a gondja, a baba semmivel nem jelezte hogy kevés, csak nem hízott.
Én is sz@rul, engem is az zavar, h mindig ugyanazt kell enni. Ma azon agyaltam, h azok a dolgok nem fognak hiányozni, amit eddig a joghurttal,sajttal,túróval vittem be??
Én tojást sem ehetek egyelőre :/
Nálunk meg rétesfesztivál volt hétvégén, csurgattam a nyálam a jó kis rétesek után :P
Egyébként nem tudom, h egyáltalán értelme van-e, mert most is kijönnek Lilin a foltok (bár sokkal kevesebb), pedig már 3 hete lesz, h nem eszek semmit ami tejfehérjét tartalmaz :/
Zizi is nagyon nyáladzik,rágja az öklét,vagy épp a karunkat,vagy ujjainkat,ami ép kéznél,vagyis inkább szájnál van!
A rágóspelust lehet én is kipróbálom,de Zente minden ilyesmitől annyira idegenkedik!
Ha adok neki valami kisebb,vékonyabb rágókát,amit meg tud fogni és tartani,attól öklendezik!
Viszont rá szokott most Ő is arra,amit már irtatok egy páran,gyömöszöli a tetrapelust a szájába!
Egészen ilyesztő,mennyit képes begyűrni belőle a szájába!
Nagyon oda kell vele figyelni!
Nekünk is gázos volt a mai nap. Persze állandóan szopizna Anna, nekem meg megjött és ilyenkor tuti más a tej, mert fáj tőle a hasa...
És megint egyfolytában rágcsál. Vettem neki én is DM-es rágópelust amit Erika emlegetett. Már most látom, hogy szeretni fogja.
Sziasztok csajok!
Máté is visszafejlődött, megint 2x kel éjszaka. 2 napja totál nyűgös, szinte egész nap a vállunkon lenne, vízszintes helyzetben semmiképpen nem hajlandó megmaradni - babaágy, játszó szőnyeg-.
Állandóan rág, biztos a fogcsírák mozgolódnak.
Készen vagyunk, hogy 20 perceket alszik napközben, azt is max 2-3 alkalommal.
Mi holnap megyünk tanácsadásra,kíváncsi leszek most mit fog mondani a doki!
Legutóbb 5 hét alatt hízott Zizi 45 dekát,most 4 hét alatt 80-at!
Remélem elégedett lesz!
pfff csak elfelejtettem bemásolni,bocsi!
Ez egy százalékos érték tul. képp egy táblázatban lehet megnézni. Azt mutatja, hogy az azonos korú és azonos nemű gyerkőcök közül hány %-nak kisebb a súlya vagy a hossza.
Tehát pl. nekünk 75-ös a percentilis értékünk hosszra és súlyra is, ez azt jelenti, hogy az azonos korú és nemű gyerekek közül 75% kisebb nála súlyban és hosszban is.
Így az átlagos az 50 percentil, akinek nagyobb az értéke, mint 50 az nagyobb az átlagnál, akinek kisebb, az kisebb.
Remélem érthetően írtam le. :)
Az jó! :)
Nálunk meg, ha kell, ha nem, mondja. :)
Egy olyan grafikon,ami azt mutatja mekkora súlyúnak és milyen hosszúnak kéne lennie egy adott hónapban átlagosan a babának!
Külön van fiúknak és lányoknak is!