2010 áprilisára várt babák! (beszélgetés)
Talán mégse leszek utsó:)
De mégcsak 1 ujjnyira vagyok kinyílva.Mondjuk én már ennek is nagyon örülök:)
Még jó,hogy kikötötte a doki meg a szülésznő is,hogy most ne szüljek a hétvégén:S
Úgy néz ki,hogy vaklárma volt,mert most volt egy kis csend,és már csak 9 percenként jönnek.
Szia!
Én "csak" 38 hetes vagyok, de még én is teljesen zárt. :) Nálam sincs egyelőre semmi jel.
Na de hát majd lesz! :))
Jaj, szia!
Na végre! Látod, úgy néz ki még sem te leszel az utolsó! :)
Már kezdtem is aggódni, mert láttam, hogy ma még nem írtál!
Ez már valami! 5-7 perces fájások, és nyitva is vagy! Az is lehet, hogy már holnap meglesz a babó!
Hát rendszeresnek akkor számít, ha mindig ugyanolyan időközönként jönnek, majd egyre sűrűbben, és egyre erősebben. Viszont, ha közben elmúlnak, hát... Nem tudom. Azért figyelgesd továbbra is!
Drukkolok! :)
Crista!
Sajnálom,hogy nem jöhet haza a férjed,de reméljük megvárja a lányzó.
De lehet,hogy jobb lesz,ha mire hazajön,addigra megszületik és akkor már otthon tudtok lenni 3-asban.
Én drukkolok!
Még a végén együtt szülünk? :)
Helló csajok!
Talán én is alakulok:)
Reggel óta nekem is vannak fájásaim,már a kórházat is megjártam,mert zuhi után picit véres lett a türcsim,és hát megijedtem.Valószínűleg ez lett volna a nyákdugó,nem a múltkori:)
Megvizsgált a dokinő és már 1 ujjnyira nyitva voltam:)
Azóta 5-7 perces fájásaim vannak.
Ebből kifolyólag lenne is egy kérdésem: Szerintetek mikor számít rendszeresnek a fájás?
Mert 17 óra óta írom a fájásokat,és egy darabig 7 percesek,utána 5 percesek és egyszer csak elgyengültek,úgyhogy letettem a tollat.
Ne irigykedj, majd kialakul Nektek is!
Nekem ugyan nincs jó hangom, de zenei CD-re tátogok neki:))) Szegény azt hiszi az anyjának van ilyen jó hangja...
Nappal is alszik még sokat (de ne feledjük el, hogy még most lenne 2 hetes...). 2X vagy 3X 3 órát szokott horpasztani, de már többet van fent. nagyon nagyokat alszik anyuéknál a kertben. A friss levegő is jót tesz, azt is kipróbálhatjátok...
nappal olyan mint egy kisangyal sokat fent van és ilyenkor van neki egy nagyobb alvás... fürcsi után szintén fent van olyankor csodálja apukáját :D
de ez a hajnali időszak az amikor szintén igényli, hogy körülötte ugráljunk :) többnyire én mert apát nem keltjük fel :D
kicsit irigykedem Anna miatt, de majd csak valahogy kialakul Hannánál is a rend :)
Nappal sokat alszik? Fürdetés után már ne hagyd egy ideig aludni... Énekelj neki vagy sétálgass vele. Háthe ez bejön:)
Szerencsére Anna éjszaka nagyon kiszámíthatóan alszik, mostanában már 5-6 órát is egyben. Persze előfordul még, hogy csak 3 órát...
Lekopogom, mióta hazahoztuk, még minden éjszaka alszunk.
Sziasztok :)
Mevi gratulálok mégegyszer :) én két hete szültem és még mindig nehéz ülni :) kitartás :)
Lotti, azt hittem már nem hallunk rólad és lebabáztál :) de a folyamat akkor ezek szerint beindult :) hajrá
Jajj csajok nem tudom mit csináljak a lánykámmal.. 2x kel fel enni éjjel, de a másodiknál ami 3-4 között szokott lenni evés után fent van másfél órát és igényli, hogy beszéljek hozzá mert különben unatkozik és sír :( nem tudom, hogy lehetne erről leszoktatni mert ha nem álmos akkor ugye nem álmos ez tény :D aztán 1-1,5 óra múlva eszik megint és elalszik...
Sziasztok!
Na talán lesz belőlem valami, bár nem akarom magam elszólni. Reggel elkezdtem görcsölgetni, de még nem rendszeres, viszon úgy néz ki jönnek kifelé a nyákdugóm darabjai is. Drukkoljatok nekem!!!
Sziasztok! :)
Csak benézek,mert nemrég értünk haza a kórházból,na meg még az ülés sem megy nagyon:/.
Köszönöm a gratulációkat és én is gratulálok az új babákhoz! Elég fáradt vagyok, nagyon megviselt a szülés és a kórházban sem nagyon tudtam pihenni. Egyébként jól vagyunk és szerencsére tejcsi is van.
Amint lesz egy kis időm és energiám jövök.
Szia úgy tudom ma feloldják este a légtérzárat!
Így sem tudja valahogy megoldani a hazajövetlet?
nem indítják meg mindjárt, várnak még, attól is függ mennyi lesz a vérnyomásom
Nagyon mondom neki, hogy a hétvégén bújjon ki, de nem sok jelét érzékelem eddig.:)))))
Sziasztok!
Crista nagyon sajnálom, hogy nem jöhet haza ma a férjed! Elhiszem, hogy magad alatt vagy! Na de gondolj arra, hogy hamarosan itt lesz a kedd is, és akkor végre együtt lehettek! Legalábbis reméljük!
A kislányod meg biztos jó kislány lesz, és megvárja apucit!
Tubiani, ha hétfőn befekszel, akkor meg is indítják majd valamikor a szülést, vagy várnak még?
Reméljük kibújik majd magától is az a bébi! :)
Sajnos alapba magas vérnyomásos vagyok, és most plusz a terhességi diabétesz...dokim is ezt mondta szem előtt legyek, mert nagyon ingadozik a vérnyomásom.Így nem is vitatkoztam vele, persze nem tetszik a befekvés, de a baba érdekében mindent.
Jól érzik magukat a babák, csak minket "kínoznak" egy kicsit.:)))
Magas a vérnyomásod?Az nem jó...De lehet,hogy jobb lesz,ha bent leszel,mert úgy legalább "szem"előtt vagy...:)Mondjuk nekem se fűlne hozzá a fogam,ha be kéne még szülés előtt feküdni...
Érdekes,nekem is két hete vannak erős keményedéseim,főleg melegfrontkor...de most semmi...
Tegnap du. még dicsekedtem milyen jól érzem magam, este már nem így volt.Fájt a derekam, kb. 30 percenként keményedett a pocim, azt hittem szétdurran....ma pl. semmi.
Ha addig nem történik semmi, akkor hétfőn be kell feküdnöm a vérnyomásom miatt.