2010 10.03.-tól bécsi diéta, ki tart velem: (beszélgetés)
Gratula mindenkinek,nagyon ügyessek vagytok.Mai nap nekem egy kihivás lesz ,mert megyek éjjszakára dolgozni,és hát a kutakon éjjel nincs nagy forgalom,unatkozás az egész,na ekkor szoktam enni valami nasit(pl:műzli,szőlő,joghurt)Tudom,hogy ez nem sok,de most még ezt sem lehet.Szerintetek ha a 3in1-ben kávémat megiszom hajnal felé tejjel az még belefér?
-Ptunde szerintem nem bűn a fokhagymás piritos,mert ha leméred könnyűek és 3 szelet toast tuti kiad.
Én meg teával csökkentem az éhségérzetemet.Szerdai nap amugy a legdurvább,az a zöldség és a sajt valahogy nekem nem jött be.
Sziasztok
Üdv.azoknak akik most csatlakoztak.Ma én egész nap doliztam és ezért nem voltam fent.Lassan,de biztossan gyarapszik a csapat,ennek örülök:-))
Ma csak annyiban nem tartottam be,hpgy megittam egy 3 in 1-ben kávát tejjel,mert én azzal iszom,de szerintem ez nem annyira gáz,vagy? Ki,hogy birta?
Szia!
Üresen tej, és cukor nélkül iható a kávé. Meg lehet szokni üresen is, mert a Tesókám 6 cukorral itta, aztán áttért az édesítőre, és most azt vallja, hogy legalább a kávéba nem tesz mesterséges anyagot. Az én csoki és cukorfüggő Tesóm mondta ezt. Tehát szokás kérdése az egész. Én zöld tea párti vagyok. De abból is csak az igazit, és nem utánzatot. Terhesség alatt majd meg vesztem, mert nem ihattam, káros a fejlődő magzatra.
Ja meg szívbetegeknek, magas vérnyomásban szenvedőknem sem lehet, mert szívdobogást, és vérnyomás emelkedést okoz.
Szia!
Én hétfőn kezdem, mert még noszogatom egy kicsit a Tesókámat. Hátha lenne kedve hozzá. Igaz Ő cukros, de nem tartja a diétáját, pedig Anyukán napi ötszöri étkrzéssel készített neki 1200 kcal-os étrendet, meg a megfelelő ch-val. Én nem tudok naponta öször 3 óránként enni. 2 gyerek, a nagy 6 éves, a kicsi 5 hónapos, főzés, mosás, takarítás. A nagyot kedd-csüt úszni visze, akkor még logopédia is. Egy szempillantás az egész hetünk.
De erőt veszek és hétfőn elkezdem.
Szia, de jó, akkor együtt kezdjük! Azt néztem, hogy a te receptedben az első napon ebédnél van alma is... itt meg nincs:-( Most akkor melyik lehet a mérvadó?
Szerintem az üres, édesítős kávé nem befolyásolja... vagy nem vészesen...
Cigi: diéta alatt talán nehézkes leszokni, én az első napokban azért rágcsáltam rendesen ropit, ilyesmit... A cigivel együtt tettem le a kávét is, mivel biztos kívántam volna hozzá a cigit, meg azt hallottam, hogy így a jobb, egyszerre a cigi+kávé. Én biorezonanciával szoktam le (sokadjára, de utoljára!), jó volt, hogy az elvonási tüneteket jócskán mérsékelte, mindössze 3 napig voltam nagyon kókadt-kába, de a nikotin pl. egyáltalán nem hiányzott, pedig másfél doboz elment egy nap... és 15 éve cigiztem. Te mennyit szívsz?
köszi, csak kíváncsi voltam, mert a nők nehezebben fogynak, akkor van remény. sőt, 50-esen meg ragyogó eredmény.
Szerintem is nagyobb méretűről szól a menü, mert a toast, az tényleg kicsi.
Én már olyan régóta fogyizom, hogy megtanultam szeretni a natur teák ízét, ez az egyetlen nyeresége:-)
Én bakonyi barna kenyeret piritottam meg,igaz 3 barabot,mert igazán picik.
Az edző egy 50-es nő,osztálytársam anyukája,most nyitottak pár éve egy konditermet,de Ő már régebben is foglalkozott a mozgással.Én is teázom csak ugy naturan vagy mézzel iszom ha éhes vagyok
Szia
Üdvözöllek köztünk,igy lassan de biztossan gyarapodik a forum.Lehet,hogy sokan nem hisznek ebben a diétában vagy azt gondolják,hogy túl drasztikus,de én láttam az edzőt akinek sikerült.Igaz csak azért csinálta meg,hogy tudjon róla véelemény mondani,mert olyat nem akar "árulni" ami nem valós.
Hát lányok elérjük a célunkat és szépek leszünk,biztatjuk egymást és nem engedünk annak a bizonyos Kis Ördögnek:-))))
Szia!
Megpróbálom én is. Igaz a mozgás még egy kicsit nehezen megy, mert a 2. terhességem egy kcsit nagyon gázos volt, és még mindig nem szabad túlzásba vinnem. Igaz nekem több mint 6 kg-ot kell fogynom de kezdésnek jó lesz. A második tehességem előtt 96 kg voltam, és utána még csak rosszabb lett, mert az utolsó 2 hónapot szinte végig kellett feküdnöm a kórházban. De célom a régi lánykori 60 kg. De már 80 kg-al is megelégedek az első körben. Ahogyan olvasgatlak Benneteket remélem sikerül belőletek egy kis erőt merítenem. További Szép Napot!
én anno ugy 5 évvael ezelőtt kb 90 kg voltam,akkor lefogytam annyira mindt amennyi most vagyok és ezt tartottam is ugy 3 évig.Ezután annyit elértem,hogy több mozgással lement a sulyom 65kg-ra.Aztán szépen csendben visszajött ez a pár kiló.
Inszeminációra járunk Tapolcára,babát szeretnénk és én azoknak a gyógyszereknek tudom be,mert ugyanugy figyelek arra amit eszem sőt még mozgok is.
Remélem ha lejár a 2 hét akkor 2 nap mulva nem jönn vissza,de akkor is odafogok figyelni.
Szia, de ügyi vagy:-) Én mozgásnak ma elkezdem a hasizom-programot, igaz, csak napi 20 perc, de mivel eddig semmit nem mozogtam, elég lesz:-)
168-hoz nem vészes az a 72 kg, rajtam se nagyon látszik a 74, de én látom meg érzem, és nagyon utálom:-) Mindig 60-62 kg voltam, de szülés óta nem bírok visszafogyni, pedig annak már 4 éve... no de majd most!!! Jó lenne, ha ezzel a fogyival lemennék úgy 67-68-ra, onnan már türelmesebb leszek... Te mit tervezel a fogyi utánra?
Állítólag ez a zabkorpa-tabletta eltelít, remélem, ezzel nem zavarom meg az anyagcsere-programozást, hisz csak kalórianélküli rost... Most vettem be az első adagot, meg reggeliztem a diéta szerint. Az a gond, hogy mindig feladom ezeket a diétákat... de most nagyon elhatároztam magam! Te régóta fogyizol?
Szia.Képzeld elmentünk ma edzeni a párommal Ő kondizot én meg 15 pecet tekertem biciklin 15 perc volt amit tapostam gépen és utánna belső,külső és farizom gyakorlatokat mutatott a srác és azokat csináltam.Jól elfáradtam,de annyira kellemes volt.Csütörtökön megyünk ujra meg vasárnap.
Perszen nincs annak szerintem sem jelentősége,hogy melyik nap kezded.
168 cm magas vagyok.
Zabkorpa az eltelit ha beveszel belőlle?
Akkor sok sikert a holnapi kezdéshez és együtt hajrázunk a célig.