2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
dehogynem lesz:)
úgy fog zakatolni a szivecskéje mint a fene:))
sziasztok!
Pözümi de jó! Kesudió :DDDD ez aranyos. Gyorsan, gyorsan azzal a képpel ;)
Hisztikirálynő, ne is gondolj rosszra!!!!!! drukk! drukk! ++++++++++
Szia!
Én is harmadszor megyek a dokihoz holnap. Először 2 hete voltam 6 hetesen, akkor még csak petezsák és szikhólyag volt, múlt héten nőtt a pici, de szívműködést még mindig nem láttunk. Holnap már lennie kell szívműködésnek, mert ha nem lesz, asszem zokogva fogok kijönni a vizsgálatról...:S
Dyna84: augusztus 30.
Callista: szeptember 2. Femibion (Veszprém)
Benvik: szeptember 6. Elevit+Magne B6 (Péteri)
Bodrika: szeptember 6. Elevit
Meli: szeptember 8. Gravida
Pözümi: szeptember 8. (Budapest, 2. ker)
Reka0717: szeptember 8. Elevit+Magneb6
Kombar: szeptember 12. Hipp Natal
yali: szept. 13.
Anitram001: szeptember 16.
Borsi: szeptember 19. Gravida, Duphaston 2x1
Moki: szeptember 20. Gravida (Bp. , IV. ker. )
Nina89: szeptember 22.
Yeri: szep. 22. Gravida+MagneB6
Otis: szeptember 23. Femibion + Béres Magnézium B6 + Duphaston 2x1 (Dunaújváros)
Szeleburdi: szeptember 24. Elevit
Hisztikirálynő: szeptember 27. Gravida
Imo: szeptember 28. Elevit+Magne B6 (Zalaegerszeg)
Szilvaaa: szept. 30. (Budapest, XIII. ker. )
Nyuszzó: szeptember 7.
Otis: szeptember 23. Femibion + Béres Magnézium B6 + Duphaston 2x1 (Dunaújváros)
Köszönjük szépen :) Előbb összeszenvedem az ebédet az éhen halni akaró Apának, majd rögvest felvarázsolom a gyönyörű képet :)
Te hogy vagy Imo? :)
Hahó!
Callista, jajj ne... remélem sikerült beérnie Apának!!!
Én ma voltam UH-n, pont 11 hetes a kis Kesudió, olyan édes volt, mozgatta mindenét. Azt már tudjuk, hogy mind a húsz ujja megvan :) Tehát úgy néz ki, behozta a korát, pedig eddig minden UH-n (volt vagy 4-5) 1 héttel kisebb volt. Most 40 mm a CRL. Megpróbálok majd képet feltenni. Tényleg, hogy a helyes, "föl" vagy "fel" tenni?:)
A vizelet sajnos nekem sem lett jó, úgy néz ki valami gyulladás van a szervezetemben, viszont elméletileg a páromnak is az lehet, valszeg adjuk-kapjuk a dolgot, így most neki is csináltatunk egy labort, és majd együtt kezeljük ki.
Ja és jövő hétfőn megyek genetikára. Jó lesz újra látni a picit, de már kezdem unni a dokikat :S
Szilvaaa, utólag is boldog névnapot a lurkónak :)
Moki, hogy áll a hajvasalód? :)
Jó reggelt!
Noémi, mikorra vagy kiírva?
Callista, nincs rosszabb a reggeli kapkodásnál :(
remélem odaért férjed.
Sziasztok!
Húú, szörnyű ez a reggel!
A múltkori vér-vizelet vizsgálatnál, elég rossz lett a vizeletem, ezért a háziorvos kérte, hogy ma reggelre vigyek be reggeli elsőt, elküldi megvizsgáltatni!
Párom mondta, hogy ő elviszi nekik, fél 8-re kell odaérnie vele, most indult el, tehát kétlem, hogy sikerül befutnia. . .
Történt ugyanis, hogy rosszul állította be az ébresztő órát és elaludtunk. . .
7-kor szólt az ébresztő! Na ezt a kapkodást nem kívánom senkinek!
Én kómás fejjel rohantam pisilni, célozz a csőbe módszerrel, mert öntögetni most nincs idő, mire a párom megpróbált felöltözni és az övet háromszor is fordítva fűzte be a gatyájába. . . :/
Most próbálok észhez térni. . . ://
olyan lassan mennek a napok nem?
vagy csak én érzem így?
Sziasztok!
Most csak 1 üzenet erejéig tudok benézni! Gyorsan visszaolvastam és miről maradtam le!
Nagyon szép a rizsszem Moki-Kopi! Jó tudni, hogy minden rendben van és még képet is tudtál róla feltenni! :)
Mindenkinek szép maradék hétvégét kívánok holnap délelőtt jövök! :)
ó szegénykém, kitartás, hamarosan jobban leszel ;)
Judus és Noémi! nem szeretnétek benne lenni a listában?????
Na mégegyszer sziasztok!
reggel eltűntem fánkot sütni, isteni lett.
Pözümi :) hogy milyen volt az éjszaka????? nem sokat aludtam... na nem AZÉRT... :DDDDD tegnap vettem hajvasalót az új hajamhoz, és több féle fej van hozzá, mindenféle csavaró meg mittudomén még mi... éjszaka meg arra keltem, hogy tuti pont a vasalós rész nincs benne, a boltban meg nem ellenőriztem le... órákig forgolódtam és hergeltem magam, de nem akartam nekiállni éjszaka szerelni.... :DDDDD tudom, titta hülye vagyok :DDDDD
Nina89: szeptember 22.
Hahó mamik!
Jó régen jártam itt,bocsánat,igyekszem olvasni Benneteket,de elég szarul vagyok.Soxor annyira szédülök,hogy a fejem is alig bírom megemelni,hányinger,émelygés non stop!
Imo!
szept.6. elevit.köszi
Szóval nem vagyok éppen a helyzet magaslatán,de bízom benne,hogy 1-2 hét és túl leszek a nehezén.Ma vagyok 11. hetes,tegnap voltam uh-n,4D-n is,elképesztő milyen gyönyörűen lehet már látni.Mindene van,még újjacskája is és olyan ficánka,hogy csak lestünk.37 mm CRL,a teljes hossza olyan 6 cm körüli,jó hosszú lába van és pici orra.Nagy élmény volt,valszínű jövő héten már megyek tarkó redő mérésre meg a többire,eléggé izgulok.Majd megírom mi volt.
Mindenkinek boldog,nyugodt napokat kívánok,most ez a legfontosabb.
Szép vasárnapot!Bár itt baromi hideg és iszonyat szél van napok óta,amit gyűűűlööölöööök!:(
visszatérve a mensihez
én azóta érzem, hogy menstruálni fogok amióta a Kristófot megszültem.
Lehet, hogy a fogamzásgátló miatt nem éreztem elötte semmit. Nem fáj görcsösen, csak egy kis feszülést éreztem. Nem volt kellemetlenebb, mint most hogy a méhem nő:))