2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Nagyon nem vagyok jól. Hogyha lázas lennék milyen gyógyit lehet bevenni? Algot, vagy rubofent? Ráadásul 3* hánytam is, na meg majd szét szakad a fejem is. Remélem nem rontottam el senki kedvét:(( Csak olyan rossz most minden.
Sziasztok!!!
Tegnap képzeljétek több mint egy órán keresztül mozgott a babócám.Annyira jó érzés volt.Fura hogy ilyen hamar érzem bár a dokim is azt mondta a 12 hetesen ha így folytatja a pici a mozgolódást,akkor nem ad két hetet érezni fogom.Így is lett.Szuper érzés.Könnybe lágyadt szemekkel fogtuk a pocim a férjemmel.
Remélem aki nem érzi hamarosan fogja.
sziasztok!
Már alig fél óra és ismét itt a Föld Órája!
Kapcsoljatok le ti is mindent, amit csak lehet.
Szép hétvégét :)
Sziasztok!
Elkaptam a bacikat a lányaimtól.:(( Szerencsére a láz kimaradt, és az elmúlt fél órába 3 pohár mézes-citromos meleg teát ittam meg:)) Még jó, hogy szeretem a mézet.Remélem nem sokáig fog tartani.
nálam sosem változtattak, még a Kikkónál sem
mindig a mensi első napjától számolták és most is így van
Nekem már azt is mondták, hogy egy héttel idősebb, és valszeg peteérés előtt egy héttel készült :)
Úgyhogy az a dátum csak cirka
milyen sokan vagytok 8. ára kiírva:)))
csak szegény Pözümit nincs szívem kitörölni, addig nem is teszem amíg nem szól, mert azért ide is tartozik még nem?
Ancsa!
De jo, hogy vegre tul vagy rajta! Pihizz sokat! Mikorra lesz eredmeny?
Jo, hogy Pozumivel lehettel egy kicsit, igy altalad az egesz topik is. Vegre akkor os is tul van ezen az oriasi tragedian (legalabbis fizikailag).Remeljuk pszihesen is hamar felepul.:(
hello Imo, akkor küldöm az adatokat:
Név: meli-79
Szülés dátuma: 2009. szept. 8. (ez még nem végső kiírás)
Hányadik: első
Kórház: Szent Borbála - Tatabánya
Orvos: Dr. Eszlári Péter (terhesgondozás)
Megj.: kisfiú
Még x nap
javítva
nyugodtan zaklass vele ez a táblázat lényege
Meli még annyit, hogy írj, ha vannak az i...-en menyasszonyos képeid!:)
Puszi mindenkinek!
Ancsa nagyon örülök, hogy túl vagy a dolgon, annak ellenére, hogy nehezebben ment, mint várható volt. Örülök, hogy találkoztál Pözümivel is, mégha ilyen körülmények között is, sokat számíthatott a lelkének, hogy fogod a kezét!
Írok neked privit is!
Sziasztok Kismamik!
Csak bekukkatntottunk, indulunk egy kicsit sétálni, olyan szép az idő végre.
Meli fantasztikusak az Uh képek, a 4 d már most is rengeteget mutat a kisfiadból, gratulálok!!!:)
Én határozotan kisfiút érzek, de most elbizonytalanodtam.
Imo, nagyon jó utat holnapra, vigyázzatok magatokra! A ruhák miatt pedig ne aggódj, az én anyukám már most felhalmozott egy csomó babaruhát, pedig mi sem tudjuk kisfiú vagy kislány lesz, de van sárga, fehér sőt kék és rózsaszín is, nerm baj fő, hogy egészséges legyen. Hozzd csak el a rucikat, fogod tudni használni őket, este a fürdés után ha kisfiú akkor sem baj ha rózsaszínben alszik el, vagy fordítva, szerintem:)
A módosítás az a dokim neve lenn Mosonyi, a másik pedig a szülés dátuma, most 8.-át mondott legutóbb, de ígérem, ha ez így megy majd tovább, többet nem zaklatlak ilyemsivel:)
nem vagy bennt a táblázatban
adatokat kérek:))))))
nekem a 2D-s ultrahang is tetszik azokon is jól lehet látni a dolgokat :)
Ilyenkor még biztos nem egyértelmű, de ne aggódj, előbb-utóbb megtudod :)