Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009 októberi babavárók fórum

2009 októberi babavárók (beszélgetés)

9091. azure_ (válaszként erre: 9089. - Pitypang)
2009. aug. 31. 21:46

Azt olvastam valahol ha elmegy a nyákdugó még mindig lehetnek hetek a szülésig.

Nekünk még bent van a dugó :) de a baba már alig fér el a pocakban.

A környezetünkben már mindenki jósolgat vajon mikor jön Runcika. :)

...és senki nem tujda a választ!!! :))) SENKI! Számomra ez nagyon furi...

9090. azure_ (válaszként erre: 9088. - Zandyka)
2009. aug. 31. 21:44

Nemrég gondolkoztam azon, hogy milyen jó ide jönni és dumcsizni, vagy csak figyelni ki mit ír éppen mi foglalkoztatja. :) Szóval ha megszületik Runcika én utána is jövök mert jó kis csapat jött itt össze, sőt igyekszem majd üzenni ha már bent leszünk a kórházban. Pár napra mindenki el fog tűnni az már biztos. :)

Jó volt anno olvasgatni pl. a júliusi babásoknál, hogy mindekiért mennyire izgultak.

Hamarosan nálunk sem lesz másként! :)

9089. Pitypang (válaszként erre: 9085. - Zandyka)
2009. aug. 31. 21:44

Ő már szívesen szülne, de talán még a pocakban a baba. :)

Én ebben a nyákdugó témában nagyon fogalmatlan vagyok, én nem láttam a sajátomat, így nem tudok mit mondani arról sem, mennyi idő ilyenkor még a szülésig.

9088. Zandyka (válaszként erre: 9086. - Azure_)
2009. aug. 31. 21:40
Ja, végülis ezért is vagyunk itt egymásnak, már majd'fél éve, nem?:D Ez a mai tényleg negatív volt, de végülis az is az mikor mindenkinek máshol fáj, nem? De legalább egymásra is támaszkodhatunk, egy cipőben járunk...ha nekem nem lennétek Ti, már szerintem betegre paráztam volna magam a szurkálásaimtól, pedig alapból halálnyugodt csaj vagyok:) de hiába 2. baba, ez nem jelent semmit, minden terhesség más, az egy szem (VÁÁÁ) védőnővel meg nem vagyok kisegítve... Szóval köszönöm, hogy vagytok nekem! Hogy legyen valami szép is a mai napban:)))))
9087. azure_
2009. aug. 31. 21:34
Bogiról is rég hallottunk. Vajon mi lehet vele?
9086. azure_ (válaszként erre: 9067. - Wanesz)
2009. aug. 31. 21:33
Néha a fórumon az emberek kiírják magukból ha valami rossz történik velük. Sajnos nem mindig vannak jó hangulatok, ráadásul ha elindul egy téma ahhoz mindenki tud hozzáfűzni valamit. Szerintem ez a mai is ilyen volt. Szerencsére úgy látom ez nem mindennapos, úgyhogy bocsi, ha negatívvá tettük néhány bejegyzéssel a fórumot. Nem volt szándékos. De legalább most mindenki kiírta magából a problémáját. Ilyen is van...
9085. Zandyka
2009. aug. 31. 21:29
Tegnap volt, csak mondta ezt a nyákdugó-témát és ez piszkál.
9084. Pitypang (válaszként erre: 9080. - Zandyka)
2009. aug. 31. 21:23

Szindy itt volt tegnap, nem? Vagy az már tegnap előtt lett volna?

Bogiról nem tudok semmi újat.

9083. Pitypang (válaszként erre: 9081. - @IviBaba@)
2009. aug. 31. 21:22
Jó éjszakát! Forgolódásmenteset! ;)
9082. Pitypang (válaszként erre: 9077. - @IviBaba@)
2009. aug. 31. 21:21

Lehet, hogy nem járt el a vizsgálatokra? Sokan vannak, akik ellébecolják még a mai világban is.

Illetve nem láttam a riport elejét, nem tudom, mit mondtak erről, hogyhogy nem vették észre. Bár ha észreveszik is mit csinálnak?

9081. @IviBaba@
2009. aug. 31. 21:18
Jó éjszakát kismamik! Mindenkinek szép estét és szép álmokat!
9080. Zandyka
2009. aug. 31. 21:16

Lányok, Szindy el van tűnve. Hahóóó Szindy, jelentkezz! Jelentkezz! Ez hihetetlen, Bogiról sem hallunk semmit...Bogi ha olvasod, remélem jól vagy:)

Szépen lassan majd mindenki eltűnik pár napra... ez olyan durva! Nem rég még a tesztjeinket nézegettük, meg a kis foltocskát az első ultrahangon:D

9079. Zandyka
2009. aug. 31. 21:06
Huhh jó nagy baba lett az a román baba...kíváncsiságból megnéztem, Bálintom 3,5 hónaposan volt 6,65 kg:D
9078. Zandyka (válaszként erre: 9068. - Wanesz)
2009. aug. 31. 21:03
Nem arról van szó, Wanesz, hogy nekik (szüleinknek) szüljük, de végül elvileg az ember nem állat, hogy a gyerekéről leesik a tojáshéj és akkor már tojik rá. Legalábbis én nem tudnék ilyen önző lenni. Nem pénzről beszélek, hanem szeretetről, ragaszkodásról... Ami a részemről, részünkről megvan, csak már rohadt unalmas hogy csak odafelé, visszafelé semmi. És sajnálom a gyerekeimet, hogy nekik már valószínűleg nem jut nagymama-húsleves, nagymama-pogácsa, nagypapa-kocsikázás, ami engem anno iszonyú boldoggá tett...ennyi. Mázlid van hogy jó családod van.
9077. @IviBaba@ (válaszként erre: 9076. - Pitypang)
2009. aug. 31. 20:49
Én csak azt nem értem,hogy nincs ott ultrahang???? Elég fura....
9076. Pitypang (válaszként erre: 9072. - Bászti216)
2009. aug. 31. 20:42

Láttam a végét, akkor meg a súlyát már pont nem mondták, de tényleg hatalmas volt. Azért érdekelne, mitől lett ekkora? Mert ez már nem hiszem, hogy genetika és normális. Mondták is, hogy légzési nehézségei vannak. Azt mondjuk nem tudom, miért, de nyilván nem jó, hogy ennyire hatalmasként született.

Nekem még a fele is bőven elég lenne. :))) Mármint egy 3.4 kilós baba.

9075. @IviBaba@
2009. aug. 31. 20:30

Sajnálom, hogy ilyen kevés a szeretet és összetartás családokon belül...annyira hálát adok Istennek,hogy ilyen az Édesanyám (legjobb barátnőm) és Édesapám...mindig számíthattam rájuk és a legkisebb húgommal mi is ilyenek vagyunk... A többiektől sosem vártam semmit...nálunk is van a nagynéném anyai részről,akiknek sok a lóvé és van telkük is meg minden, de mikor panaszkodtam,hogy úgy lemennék valahová pár napra..egy szóval se mondta mennyünk le oda! Meg ugyanez apám unokatesói öszödön..e-mailben kértem segítséget,hogy megyünk nyaralni kéne szállás..náluk ott van plusz egy házrész, ilyen parasztház szerűben laknak....na neki se jutott eszébe,hogy na gyertek ide...majd valami pénzt adtok,azt jól van...mert ingyen nem várom el..

:(( De mondom,engem nem is érintett ez meg,mert úgy neveltek Anyuék,hogy mi kis családon belül számítsunk egymásra és támasszuk egymást :) most bővült a kör a férjemmel, Nekem ő van és a szüleim :D Szerencsére :D

9074. @IviBaba@
2009. aug. 31. 19:56
Jaj..a rádióban hallottam róla..nagyon durva..
9073. @IviBaba@ (válaszként erre: 9047. - Bászti216)
2009. aug. 31. 19:55
Megnéztem :) Jó a színe :D És ezt át lehet alakítani sportkocsivá? Gondolom....
2009. aug. 31. 19:11
Látáttok a hirekben 6kg 80dkg óriás bébit??
9071. bászti216 (válaszként erre: 9068. - Wanesz)
2009. aug. 31. 19:02
Amugy igazad van!Nagy igazság!
9070. Monts (válaszként erre: 9063. - Azure_)
2009. aug. 31. 18:34
Egyetértek Wanesszel, sokkal szebb dolgokról kéne beszélgetnünk, még annyit fűznék hozzá Azure, hogy az én gonoszabbik énem kitalálna vmi nagyon frappáns választ sógornődéknek, és "visszaüzenne" a kislánnyal...no de lehet, hogy nem ér annyit az egész, és ennyiben hagyni, jobb a békesség alapon
9069. Pitypang (válaszként erre: 9063. - Azure_)
2009. aug. 31. 17:52

Érdekesek ezek a családi dolgok...

Amikor én kicsi voltam, apu öccsééknek még nem volt gyerekük. Tök sokat ajnároztak, mindig jöttek, hogy kicsit elvihetnek-e, stb. Aztán megszületett a húgom, vele is így voltak, neki ők a keresztszülei is. Aztán egyszer csak nekik is megszületett végre a kislányunk. Azért végre, mert rég szerettek volna, de nem sikerült jó ideig. Anyu tök lelkesen minden kinőtt holminket nekik adott, ami nem volt gagyi és lepusztult, mert mindenre mindig nagyon vigyázott és úgy volt vele, inkább vesz jót és keveset, de az mégis minőség legyen. Aztán ők meg fordultak egyet, alig jöttek. Minden az ő kislányuk volt, ő mindent jobban és előbb tudott, mint mi, stb. :D Ezt is hülyeségnek tartom, minek kell a gyerekeket versenyeztetni? Aztán basszus az összes kis ruhát eladták pénzért, amikor az ő gyerekük kinőtte! Ok, nekünk már nem lett testvérünk, de nekem ez akkor is furi. Nem? Ha már nem használom, max. visszaadom, de nem eladom szerintem.

A másik, ami furi, de erről még nem tudok nagyon nyilatkozni, hátha csak képzelgünk... A Norbi testvérének van egy kisfia. Amikor mi "előkerültünk" Lenikémmel a Norbi életében, aranyosak voltak, jöttek hozzánk is, amikor a mamájukhoz jöttek látogatóba. Aztán amikor mondta a Norbi, hogy kisbabánk lesz, utána alig jöttek be, ha itt is voltak a mamájuknál. Nem biztos, hogy a baba a baj, de érdekes módon, azóta nem akkora a barátság mégsem.

Fogalmam sincs, miért van ez, miért lesznek ilyenek egyesek.

Mondjuk minket annyira nem érdekel, csak feltűnt. Én nem rég csöppentem a családba, nem tudok ilyesmiket mesélni, mint re is, hogy ide-oda vittük volna a testvére fiát. Mondjuk ott a feleség is érdekes, de inkább nem mondok semmit, mert képzeljétek, nem is találkoztam még vele sosem!

Remélem, a húgommal sosem jutunk ilyen hülye viszonyra. :)

9068. Wanesz
2009. aug. 31. 17:51
Nálam pl nincsenek egyik szülő fele sem elvárásaim,hisz nem nekik szülöm meg a gyermekünket.Nyilván rossz ha rá se bagóznak az emberre ,de minél jobban rágódunk rajta annál rosszabb lesz.
9067. Wanesz
2009. aug. 31. 17:49

Halihó!

Nem lehetne más téma??:(

Szerintem vidámabb dolgokról kellene beszélgessünk...elhiszem h bosszant benneteket,de valaki meg olyan szerencsés ,hogy egyik féllel sincs semmi problémája és rossz ezeket olvasni.

9066. bászti216 (válaszként erre: 9063. - Azure_)
2009. aug. 31. 17:38
Azt ne feledd,hogy a gyerekek nem tehetnek semmiröl.Ha szereted öket,érzik az ajándékok nélkül is.
2009. aug. 31. 17:34
Néha ugy érzem ettöl az egész rosszindulttól hányingerem van.
2009. aug. 31. 17:33
Át jött anyósom,az imént .Most már összeugrik a gyomrom az idegtöl ha rá gondolok.Hozott egy Lidis ételizesitöt,rizst,meg gabonapelyhet.Na most egy hónapig levagyunk tudva.Ja meg terhesvitamint,rajtahagyta az árát félt hogy nem fogom tuni mennyibe került.Közölte ,hogy ö nem vesz semmit mig meg nem születik a babám.Utánna meg teszek rólla,hogy ne keljen tölle semmi.
9063. azure_
2009. aug. 31. 17:29

Tudjátok mi a durva?! Tőlünk a gyerekek (van nekik három) mindig mindent megkapnak! Télapóra olyan ajándékokat amit karácsonyra nem kapnak a szüleiktől. Visszük őket cirkuszba, ide-oda. Jönnek ki hozzánk grillezni. Nyomjuk nekik a pénzt gyereknapkor, majáliskor, hogy menjenek ringisezzenek (mi olyankor nem tudunk ott lenni mert dolgozunk). Ha itt vannak azt veszek nekik amit megkívánnak, nem nézem az árat, szóval ezek után mi kell még?!

Ráadásul ha mi nem megyünk hozzájuk ők nem jönnek. A nyár úgy telt el, hogy heti három alkalommal mi mentünk a gyerekekhez vagy hoztuk őket ki.

Ezek ilyen idióták és már nem is fognak megváltozni. Egyre nem számítottak, hogy a kislány beszélni fog.

Gábor totál ki van akadva egyébként pedig a felét nem tudja annak amit én hallottam itt egész délelőtt. Mindezt úgy a kislány ne érezze, hogy esetleg haragszom vagy ne lássa, hogy rosszul esik.

9062. bászti216 (válaszként erre: 9051. - Monts)
2009. aug. 31. 17:28
Ráismertem,tuti ,hogy rólla beszélsz,minden szavad igaz rá.Sajnos nem lakik elég messze.:(4éves a fia és azt mondta ,hogy ide ad mindent de egy vadidegentöl hamarabb elfogadnék bármit mint töle.Nincs szive,és nem akarok majd egy hántorgatás után babakocsi után szaladgálni,mert én büszke vagyok és nem türöm.Mondanom sem kell naon jó a kapcsoltunk.:)))))))))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook