2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Jó reggelt!
Már én is nagyon ki vagyok :( én is állandóan pisilni jártam az éjjel :(((((((
Jó reggelt!
Mindenkinek szép napot! Jajj...fiam szétszakít...
UH és CTG :)))
Annyira fáj mindenem:(
Tolja le magát szúr nyom,nem értem miért nincsenek normális fájásaim?Kicsinál és félóránként járok wc-re.
Jó reggelt mindenkinek!
Tisztára kivagyok:(Én nem bírok aludni se.
Téged is bírlak! Gratulálok a szép nunihoz :D
Hát sajnálhatod, hogy nem volt beöntés, nekem szabályosan hiányzik is :)
Haskötőt hol lehet venni?
Lányok képzeljétek nem is írtam, nekem nem volt se beöntés( nem történt baleset!pisi igen de az állítólag természetes -viszont iszonyú mennyiség ) se borotválás, se gátvágás ( 2. babánál nem szoktak a II. nőin) és az egyik legjobb élmény, hogy második nap láttam a lábam közét! semmi duzzanat, visszaállt a normális méretre.
A haskötőt mindenkinek ajánlom, nekem iszonyúan lement a hasam a 9 nap viselés után, viszont nem hordom egész nap, csak egy felet!
Én már azóta szeretlek mikor még nem voltál más csak puszta gondolat,és a csillagok lüktették az égre képzelt mosolyodat.aztán megdobbant a szíved, szívem alatt,és én azóta a lelkemhez simítva hordalak. :)
Olyan édes :)
Szia!
Sajna Hédi csak annyira finnyás, mint az anyja és a lefejt tejet nem issza.
De most úgy teleette magát, hogy tuti alszik 4 órát.
Sziasztok!
Ha már a szopizásnál tartunk, Milánnál még nem állt be a szopizás, habár a cicim érzi, mikor kéne enni, mert ha már 3 órája alszik, csöpögni kezd a tejci..
Nálunk is 1 óra egy etetés, sőt lehet, hogy 1 óra múlva még egy óra, de éjszaka 4-5 órát alszik egy huzamba..
Amit tudok tanácsolni, ne az első héten akarja utolérni magát és tipp-topp háziasszony lenni, mert én bizony tönkre vágtam magam fáradtságilag..mint egy zombi, szerencsére a tejet nem befolyásolta.
Melegfront??
Én ugy tudom h péntekre jön hidegfront:)
Végülis tökmindegy:)
Nincs befolyással:D
Jóéjt:)
Megy a drukk:)
Jó éjt! :) 7végére jön a melegfront...remélem megszültök páran :))
Szép álmokat!
jó éjt mindenkinek, megyek lefekszem :)
holnap talizunk, vagy nem ;))
:)
Fura módon most nagyon aktív a lányka,fölfelé rugdos,remélem azért h lejjebb lökje magát:D
Nemrég egy súlycsökkentő programon vettünk részt a barátnőmmel. Az előadó a magasba tartott egy almát és egy csokiszeletet.
- Tudják-e, hogy mik az előnyei az almafogyasztásnak és hogyan hat ez a fogyásra?
Sorra jöttek a válaszok: alacsony kalóriatartalom, sok rost, stb.
Az előadó még hozzátette:
- Nemcsak egészséges az alma, hanem sokkal olcsóbb is, mint az édesség. Ezért a csokiszeletért például 160 forintot fizettem.
Erre a barátnőm felugrott a székéből és bekiáltott:
- Én adok érte 180-at!
- Hányszor ugrott eddig? - kérdezi az ejtőernyősök parancsnoka az újonctól.
- Jelentem, egyszer!
- Nem értem! A jelentkezési lapjára azt írták, hogy huszonötször.
- Ez csak részben igaz. Csak egyszer ugrottam, huszonnégyszer kilöktek.
Ha itt vagy kérdezek!
Nappal és éjjel is van tejci bőven, de este 9kor szinte porzik a cickó, ilyenkor pótolnom kell táppal. Szerencsére csak 50ml-t, de akkor is....
Szerinted mi a baj?
Most a napirendet próbálom variálni, hogy a 7órás fürdetés után ne kérjen cicit. Mert este 9kor akkor is kell neki valami ha esik, ha fúj.