2009 októberi babavárók (beszélgetés)
én is ezt csinálnám ha a férjem engedné,úgyhogy én tuti nem itéllek el
lehet az is de lehet amit Andimax is irt fürdés miatt van.
pl én nem ébresztem fel este a gyerkőcöt ha bealszik fürdés előtt vagy fürdik később mikor fel kell vagy mint most is reggelig aludt most délelőtt megfürdettem.
miért ítélnénk el te így érzed így csinálod :))))))
lehet most sokan elítélnek majd, de nem érdekel4
az én kislányom velünk alszik, leginkább rajtam szokott elaludni és utána teszem magam mellé, nálunk még az összebújós korszak van :)Bogi szerint úgyis kinövik, hamarabb mint gondolnánk!
én azt mondom ilyen pici babát nem lehet hozzászoktatni!
van ismerősöm aki reggel fürdeti a babáját nekik ez vált be! lehet nektek is jó megoldás lenne
A kiságyában alszik velünk egy szobában. Hát próbáltuk már azt is, hogy teszünk takarót alá, meg ruhadarabot is tettem mellé, ami az enyém, de így sem alszik el. De az a furi, hogy csak fürdés után. Nem lehet, hogy azért, mert amikor hazahoztuk a kórházból, szinte mindig kézben volt ilyenkor, és hogy mindig kikapkodtuk őt, és hozzászokott?
Sziasztok!
Tamáskám éjszaka is hason alszik. Ne legyen semmi a feje alatt, a pelus is leszorítva, akkor nem lesz gond. Főleg, ha már ügyesen emelgeti a fejét!
hol alszik?
csak azért kérdezem mert nálunk például a lepedő alatt van neki egy gyapjú alátét hogy melegebb legyen az ágyikója.
vagy megpróbálod azt hogy alá raksz egy takarót ha nem jó még mindig akkor meg kell nézni máshova tenni az ágyat vagy próbáld meg, hogy egy pólót raksz be neki lehet hogy az hiányzik a közelséged neki.
több ötletem nincs ezeket tanácsolták nekem is ezt tudom megosztani veled
Köszi szépen!
Úgy látom, olyan lesz, mint a bátyja. Legalábbis eddig. Az első hat hónapban a hízásra gyúr. Majd utána jön a mozgás!
Mi is gondoltunk már erre, hogy az ágy rossz helyen van, de máskor meg elalszik szépen. Sőt ugye eszik éjszaka 11-kor aztán azonnal el is alszik ügyesen. Van hogy 5-6ig, de van, hogy 2-3körül felkel egy gyors szopira, de aztán is minden szó nélkül alszik tovább. Nem értem.
Mennyit szoktak nálatok fent lenni a babák nappal? Nálunk már elég régóta megvan a napirend, két szopi közt egy-másfél órát van fent, akkor nézelődik, beszélget, mostanában már a játszószőnyegen van a kis drágám.
Hát nemtom akkor.Lehet másnak más válik be,hátha majd a többiek leírják h ki hogy csinálja.Nálunk mikor1-2 hetes volt akkor csinálta,de mindig arra tanakodtunk h lehet rossz helyen van az ágy,de végül nem.
Persze, de sajnos ez hatástalan nálunk, ha egyszer el kezdünk sírni, ill. ilyenkor csak hiszti van könny nélkül, akkor aztán semmi nem érdekli őt. Bár már azért mostanában elnézelődik sokat, meg beszélget a kis "barátainak" ami a kiságyában van, de legtöbbször nem alszik el. Kinövi ezt majd?
Hali! A vibrucol kúpot nagyon ajánlom mindenkinek a fogfájás elűzésére! Éjjel 3x keltünk, de legalább evett és ma már a kúpnak hála minden nagyon nyugodt.
Szóval megyek is vasalni :)
Szép napot mindenkinek!
valószínű megint meleg front van akkor aludt múltkor is ekkorát tegnap este 6tól reggel fél hétig mormolt :) meg is eszi a kajcsi adagját egyszerre de felébredt utána még vagy fél órát ébredezik után pelus csere és utána jön a kajcsi :)
12 órát??az nem semmi.Gondolom farkas éhes lesz mire felkel
Próbáltátok úgy,hogy mellette maradtok,beszéltek hozzá és simogatjátok?Mert általában ha bealszik mellen,legalábbis nálunk és berakom a kiságyba és netán felkel akkor hisztizik mert tudja h az előbb nem a kiságyban volt.Én úgy szokattam rá hogy ha kajcsizott ,büfizett,utána kezd 1-2 ásítani,azonnal beteszem a kiságyba és addig simogatom míg látom h lassan elfog aludni.Olyankor van h csak nézelődik,de bealszik egyedül.Most is úgy tettem le.Igaz már rákapott az ujjára,szopizza és bealszik,persze a keze az kicsusszan a szájából:)
Csabi kb 2 hetes kora óta hason alszik csak úgy alszik most is 12 órát aludt egyhuzamban! nekünk sincs légzésfigyelőnk.
Hát mi hason altatjuk kezdettől fogva (bár van légzésfigyelőnk), máshogy nem hajlandó aludni. Nappal nincs vele gond, elalszik szépen, ha sétálunk a babakocsiban ott is. Csak a fürdés után nem hajlandó. Mindent próbáltunk már, de nem megy. Sokszor bealszik cicin, de ahogy beviszem a szobába, kipattan a szeme, és sír. Van valami tanácsotok, mert már 3,5 hónapos, és ez szerintem neki sem jó, hogy ilyen sokáig fent van, mert már olyan álmi szokott lenni, hogy be vannak a szemei dagadva szegénykémnek. Úgy sajnálom, de nem tudom mit csináljunk.
Sziasztok! Még nem voltam egészen 36 hetes, és elfolyt a magzatvíz, erre keltem reggel. Húzták még egy napot, aztán indított szülés volt. Egyébként volt 3 időpontom is, és a súlya miatt Noncsi nem került be a koraszülött osztályra. Csak hát az utolsó mensitől számolják a szülés várható időpontját, és ahhoz meg hamar született. De nem baj, behozta már. 4820, és 58 cm. A múlt hónap óta 5,5 cm-t nőttünk.
nekem is csak kb egy hete alszik hason, eddig üvöltött ha hasra tettük, de aludni alszik hason semmi más egyébről szó sincs hason csak pár percig
Nálunk Niki nem hajlandó hason aludni csak háton vagy oldalt.Szal nem tudok ebben nyilatkozni.De pl én Nikit nem merném éjszakára hason fektetve hagyni,mert nincs légzésfigyelőnk.
a telihold engem is kicsinál:(én is remélem,hogy nem folyt. a tegnapi
Csajok! ti hogy altatjátok a babákot?(hason-háton)
tegnap sikerült a kiságyba letenni csicskálni, de később mikor én mentem aludni, nem mertem hason hagyni éjszakára! de viszont napközben olyan jól tud aludni hason!
mit csináljak?
halihó
Hogy telt az éjszakátok?
Hát mi este fél 10kor keltettük Nikit mert ugye írtam hogy csak fél5 kor evett.De előtte még gyors megfürdettük hogy tudja hogy az már az esti fürdetés.Jól bekajált utánna és 11 kor aludt el és nagyon jót aludt,így csak 6 kor kelt aztán együtt aludtunk el,utána fél10 kor keltünk ujra enni:)Remélem ma nem lesz zizi,mert tegnap nagyon sokan panaszkodtak a babókra.Valami van,jön a telihold talán azért?:p
3-szor mar váladékozott neki azért kellett kimosni.Azt mondják sok kisbabának megcsinálják.
köszi szépen, ha kezd a 3.heti én is szavazni fogok mindenki babócájára:))
amúgy mindennap lehet szavazni rájuk, erre figyeljetek:)
Jól mondod egyszerüen nem lehet rájuk haragudni.:)))))Ja ma egy félórás kerezsgélés után szavasztam a kislányodra:)Szép babó:)
További ajánlott fórumok: