2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Gabi mutogasd meg Hédikének a képet ,hagy szokja :))))
Sajnálom ,hogy a mellszivóval igy jártál csak nem tudtam irni ,azóta nem jelentkezett ,nem tudtad végül elérni??
Hédike jól van??
Na mostmár tényleg megyek mert kezdünk mozgolódni. Úgy szopjuk az ujjunkat, mintha bármi is jöhetne belőle.
Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek és pihentető szép álmokat!!!
okt. 31-én kereken hajnali 1órakor. Nekem is kimaradtak a többperces fájások. Mikor elkezdett fájni, onnantól kezdve egyfolytában fájt, ezért hozták a gázt. Annyira jöttek a fájások, hogy anyámnak kellett odafogni a számhoz a maszkot, mert nekem mind a két kezemre szükségem volt, hogy az ágyat markolhassam. De így visszagondolva már nem is fájt annyira. De a végére levették a maszkot, így az utolsó két komoly nyomást már egész jól éreztem. Bár abból is csak annyi maradt meg, hogy valami forróság volt a lábam között.:)))
Ti is gyorsak voltatok. Volt oka a gyorsaságnak vagy csak szerencse? Nálunk rövid volt a köldökzsinor, s lehet, hogy ezért sietett, de lehet hogy genetika, mert a családban nálunk már csak ilyen gyorsan szülnek a nők. :)
Mikor született pontosan?
Nekünk apás szülés volt,de kéjgáz nélkül se tudtam mikor kell nyomni...Viszont gyors volt 3-kor mentem a kórházba és 4:50-kor született a fiam. Kitágultam fájás nélkül.
Jó éjt!
Lassan én is megyek, mert mindjárt itt van a 11 órás szopi, s utána végre én is alhatok talán 6-ig!
Na akkor csak én maradtam:(
igazából apa nagyon sokat játszik Milussal. Sőt én sétáltatom a kutyát, kikapcsolódás képp, addig apa Milusozik.
Apa nálunk nem jött be, mert félt,hogy a végén még őt kell ápolni. Nálunk nagymamás szülés volt. Szerintem jobb is volt, hogy anyám volt benn, mert ő legalább el tudott látni arra a kis időre néhány jó tanáccsal. (tudjátok: most nyomj, ha érzed, akkor nyomd). Ja azt még hozzá kell tenni,hogy kaptam kéjgázt, így kicsit hülyén hangzott, hogy ha érzem akkor nyomjam, mert nem éreztem semmit. Vagyis mintha mégis, így hát nyomjunk. S két ilyen után mondták, hogy nézzek a lábam közé. S nini már ott is volt az én pocaklakóm.
Szoval jó élmény volt, s jöhet a következő! :)
Na lassan megyek fürdeni.Mindig én zárom a sort és apa már fürdik.
Jóéjt mindenkinek!Holnap újra itt:)))
Nagyon komoly a kép:DDDDDDD
Apa is néha úgy szokott h közben szgépezik és magyarázza a Nikinek.
De a párod legalább felolvasott Milusnak?:D
Ez tök jó:)Akkor jó élményként maradt meg benned:)
Mondjuk nálam is hasonló volt.Mert 11 kor elment a víz és fél 2-re meglett manó:)
Apás szülés volt?
:)könnyű szülésed volt?
Nálunk is havi 1 kiló hízás volt.Nekünk van mérlegünk kölcsönbe de mindig elfelejtem használni,igazából érzem a súlyát,így nem aggódom:D De holnap megmérem kíváncsiságból,ha nem felejtem el:)De tuti 6 kilón felül van mert 1 hónapja mérték Nikit (jan7.) akkor volt 5720 gramm:p