2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Kösz, hogy szóltál! Ezeket ezután egy mozdulattal törlöm!!!
Bogi, bocsi, kicsit lemaradtam erről a fogzás témáról. Mik a tünetei? Sírós mostanában, éjszaka is, pedig akkor nem szokott. Nem látom, hogy duzzadt lenne az ínye neki, kicsit mintha fehér lenne, de nem tudom hogy kell neki kinéznie? Segíts légyszil
Na vagyok.Nikim felkelt nézelődni,addig dekoráltam a babanaplóját.Kinyomtattam pár képet,pl.1 karácsony vagy az első kép róla amikor megszületett.Addig sikongatott:)Aztán kajcsiztunk és most kitettem a levegőre mert megint kezdte a "felakarokülni!" hisztijét.Most édesen alszik pont velem szembe,csak egy ajtó választ el minket:)
A porszívóshoz lehet kapni picike tisztító kefét. Nem felejtettem el, a hozzátáplálásos dologhoz még akarok írni, ahogy ígértem. Remélem nem haragszol!
Gabi!Tudod hogy nagy hülyeség amit iwiwen küldtél?
Már egyszer körbe ment ez tiszta kamu semmi baja a gyereknek!
megyek, mert így nem lesz ebéd :DDDD
megint tök csöndben már az oldalán van lehet nyújtózik csicsika után
aha hát akkor mi éhesek vagyunk de szerencsére gyorsan visszaalszik
ja amúgy aki az orrszívót kitalálta biztos nem gondolt arra hogy lesz takarítva!Alig jött ki belőle a cucc!!
Mert a cicit nem szívja hanem harapdálja.
El vagyok hűlve a csajtól. Azt a savanyú spanyol narancsot úgy szopogatja mintha a világ legjobb dolga lenne :))))Gondolom zsibbasztja az ínyét vagy hasonló...
én a kóstoltatás miatt megint összevesztem a mamákkal hétvégén!Anyós:menjünk reszeljünk almát nézzük meg kell e neki,de ő nem akar beleszólni de lehet nem jól csináljuk
Anyám:Milyen főzeléket evett a pici ma?
mondjuk mostanában kelünk éjjel egyszer már gondoltam rá hogy lehet nem is éhes!Olvastam valahol ha éjszaka ébred a kicsi akkor anya adjon neki ízesítetlen teát és akkor rájön hogy nincs értelme felkelni!De nincs szívem ilyenekhez!Honnan tudod éjszaka hogy a foga miatt ébred fel?
Mi egy kis reszelt almát kóstoltunk már a héten, de csak mert keresztapám hozta, saját termés. :-)
annyira még talán nincs nekünk ő az öklével szét dörzsöli már meg öklendezik!Amúgy marha szar lehet nagyon el kell terelni a gondolatait hogy ne arra figyeljen!De ezeket a módszereket megjegyzem!
Amit a mai napig nagyon szeretek benne, a nyugodtsága, higgadtsága. ( Ami jól ellensúlyozza az én néha idegbeteg természetemet. ) Ja meg persze ez az, ami idegesít is néha :-))) ha már túl higgadt, és még az otthoni rendetlenség vagy hasonlók sem izgatják.
Hasonló az érdeklődésünk, sokszor teljesen ugyanarra jár az agyunk, csomószor megesett már, hogy teljesen ugyanazt mondtuk egyszerre valamire. Nagyon bírom a humorát, értem a mások számára néha érthetetlen poénjait. Viccet nem tud mesélni, az igaz, de a spontán poénjai jók.
Most ennyit, mert éppen a nevelési tanácsadóban vannak Andrissal, mindjárt hívnak.
Ja, meg sajnos nem vagyok a szavak embere :-(
Fogzási fájások?
Nekünk csak éjjel jön elő 3x dentinox gél, ha 4. alkalommal is kérné, akkor egy fél viburcol kúp.
Napközben meg szimplán csócsál, bármit :)
Puszi beü Hédinek. Zsombi belehúzott, és tegnap hasról hátra fordult. azóta gurulgat, szóval áttettem a főhadiszállását a földre. Ő is próbál előrefelé mozdulni, de eddig csak a hátra tolatás megy. Soha nem hittem volna, hogy ilyen hírtelen és hamar csinálja majd ezeket. Gondoltam majd 6 hónapos kora körül.
olvastam amúgy hogy nem szeret Hédi hason lenni!Érdekes mi az eleje óta úgy alszunk igaz csak úgy a hátán azt hiszi fent kell lenni !Elkezd sírni ha aludni szeretne és akkor meg kell fordítani!
nálunk az apuuuuuuuuuu a menő néha le se lehet lőni:))) hiába mondom neki hogy anyu a válasz akkor is apuuuuuuuuuuu és közben köpködi a nyálát!Egy cukorborsó!!!
Ügyesek vagytok :)
Hédit nem is érdekli a forgás. A hangjával játszik, néha ijesztő, néha meg fárasztó. Mikor már közel 1 órája hallgatod hogy beü beü beü... Annyira örül, hogy sikerül, hogy gyorsan elmondja még párszor :)))
nem még én nem adtam neki semmit!Már csak dacból sem!
köszi megvagyunk ! Már simán 1 mp alatt átfordul a hasáról a hátára!A legújabb mutatványa felhúzza a hasához a térdét és tolja magát előre csak az a baj hogy közben a feje lent van!:)Még nem jött rá hogyha közben felemeli magát ahogy szokta akkor kicsit könnyebb lenne!
Szia!
Azért tettem a naplóba, hogy sokan olvassák és értékeljék.
Igaza van Wanesznak, ha részleteket akar, majd személyesen :)
Sziasztok!
Szia Gabi!Szerintem is tök jó a leveled ha nem baj persze hogy elolvastam !Tisztára olyan érzésem volt mintha itt előttem beszélgetnétek!Szerintem az a 2 mondtad az exedről bent maradhat!Amúgy is ezt gondolod róla!Én a páromnak részletesen elmeséltem a volt kapcsolatokat így nincs semmi titkom!
És mit kapott a jegyzőkönyvezésért cserébe?
És mi tetszett meg Benne? Mi az ami akkor tetszett, de ma már néha idegesít?
Mi is csoporttársak voltunk. Szegény férjem! Mindig vele írattam meg a mérési jegyzőkönyvet :-))) Mi '98 óta vagyunk együtt.
További ajánlott fórumok: