2009 októberi babavárók (beszélgetés)
:( huu ennél bosszantóbb nincs.
Meddig akarják halasztani?
Szia! Ezer éve tényleg, de azért én is olvaslak:)
Milu leforog a szőnyegről, meg nem bírom behajlítani a lábát, ha kapaszkodik fel, innen az, hogy úgy látszik, mintha állna, pedig dehogy is. Mostanában kutyaőrület van, nyúzzák egymást Bogival, bacicsere megy rendesen...
Nálunk az elfoglaltsággal van a gond(a 4 fal között) azért is kérdeztem Ti mit játszotok vele.Mert oké: torna, zene hallgatás, meg a sok arcizom fárasztó játék, aztán meg nyűgös. Néha magában is elvan(pl.ébredés után, vagy alvás előtt) de olyan hosszú a nap. Végül is még pihentetőbb, mint a pakolós korszak lesz.
Itt megint esik, kivan vele a t...m, ja az nincs is nekem, akkor a hócipőm tele:(((
Örülök, hogy látlak! :) Bár naplót mindig olvasok én is. :)
Én is a fogára tippelek. Ma 10 perc alvás volt, most már itthon van apa is és rajta csimpaszkodik. Botrány basszus. Jó lenne már túlleni rajta, de én nem látom, hogy bújni akarna az a fránya fogacska.
Martinka is nagyon kényelmes. Sőt, ha eldől ülő helyzetből akkor üvölt, mintsem megpróbáljon magán segíteni. Egyszer hagytuk hadd kínlódjon de taknya-nyála egybefolyt a sírástól és megkönyörültem rajta. Majd idővel neki is menni fog önállóan.
Jó lenne nem esne az eső mert akkor legalább ki tudnánk menni, de be vagyunk zárva a négy fal közé.
Délutáni programunknak is lőttek mert nem merek elindulni vele, hiszen nyűgös lesz, mint állat...
Sziasztok! Már ezer éve nem írtam, de most idepimaszkodok mégis. :) Azure, olvastam a naplódban a szenvedést. Lehet, hogy a foga jön Martinkának is, nem? Vica írja, hogy el sem hiszi, valaha lesz foga Milunak. Én sem hiszem, hogy Siminek valaha is lesz foga, pedig lesz. :D Már jóval a kibújás előtt zavarja őket ugye. Sőt, előtte zavarja csakis, amikor mi még semmit sem látunk. Mire mi látjuk is, az már majdnem a vége, azaz onnan már nem sokára nincs is több kínlódás.
Én azért tippelek a fogára Siminek, mert ő nagyon ritkán sír, de néha meg élesen felsír. Kis ölbenlét után máris szebb a világ. Vagy ha nem a fog, akkor is jó valamire fogni, ha már pontosan nem tudjuk. ;)
Láttam, hogy Wanesz Nikije ül egyedül, Vica Miluja pedig áll a kanapéba kapaszkodva! Anyám, csak lestem! A mi Simikénk olyan kis kényelmes, olyan szépen elvan hátonfekve a játszóhíddal, vagy a hintájában, vagy akárhol, hogy esze ágában sincs nagyon virgonckodni. Már éppenséggel láttuk, hogy megfordult a hasára vagy a hátára, tehát örülünk, hogy képes rá és nincs baja. Csak lusta, kényelmes kis legény, na. Azt viszont észrevettem, hogy a kezével jól elbabrál bármivel, szereti a kis mütyürke akármiket a játékokon. Minden gyerek más, nem akarom a világért sem sürgetni, de nekem ez a mozgás olyan, mint Vicának a fog... el sem hiszem, hogy egyszer majd még menni is fog ez a kis Tejci Döncikénk. :D
Sziasztok. Nekünk is van pár csörgőnk, zenélő játékok, viszont a legjobban a telefonom, meg a távirányító érdekli.
Mondtam hogy mászunk. Két napja pedig kapaszkodva feltérdelünk, és fél oldalasan már ülünk is.
Sziasztok!
Játék ügyben nálunk is ugyanez a szitu. Annyi játéka van, hogy már most nem férünk el tőlük, mégsem kell egyik sem. A zenélő játékok ideig-óráig lekötik de aztán hamar megunja azokat is.
Semmit nem érdemes venni nekik én most megtanultam. Egész délelőtt kínlódok vele mert sehogy sem jó. Kiborítottunk egy doboz játékot az ágyra és azok között ült. Persze csakis a doboz kellett neki, meg a telefonom. :)
Kapott mamától húsvétra egy zenélő dobot. A naplómban van róla kép. Azt nagyon szereti. Ha ütöd a tetejét zenél és világít. Ha forgatod is zenél és van rajt két gomb azzal is zene szól. Ez nagyjából tetszik neki és ha leül elé akkor nem tud előre bukni. Háturól párnák támasztják, úgyhogy ez még úgy, ahogy bejött.
nem is tudom már milyen lehet egy éjszakát átaludni, de sebaj...
Azt akartam kérdezni nektek milyen játékaitok vannak?Nekünk nem túl sok , de azt is unja Manó(pár rágóka, 2 puha könyv, pár plüss)bevetetünk már mindent amit szabad neki adni, de miért kell neki a telefonom??? Meg a távkapcsoló????
Mit érdemes már venni? Mert már nagyon ügyes a kezeivel, egyik kezéből a másikba átrakosgat, tud csippenteni is.
szegénykém :( biztos nagyon rossz lehet :(
reméljük hamarosan eljön az az idö hogy ki tudod pihenni magad
Jó reggelt!
éjjel úgy üvöltött a fiam, hogy azt hittem bereped a dobhártyám, ráadásul úgy harapja az öklét, mint egy csapdába rekedt róka. A fogával is jól becsaptak , már el se fogom hinni hogy kijön. Lényeg még a cicim se kellett a nagyágy se volt jó, 1 órás tortúra után aludt el. Ráadásul éjjel fél2-től fél 3ig tartott, utána 5kor kelt enni.:(
de este 10 kor is evett:((most már ki vagyok mint a bili füle.
Jó reggelt :)
Mi csak Parádfürdöre megyünk egy hétvégére,de már azt is nagyon várom :)
Sziasztok!
Bocsi de tegnap lekellett lépnem, a párom kinnt dolgozik Olaszországban! Helyileg mindig máshol! De nagyon unom már az egész egyedüllétet!
Sziasztok!
A személyi nem volt kötelező?
Nekem azt mondták,meg is csináltattuk.úgy tudom nem kell útlevél ha van személyi.(unión belül)
Andimax!
Beleolvastam a naplódba! Látom, hogy a férjed külföldön dolgozik.Szabad kérdezni, hogy hol?