2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Leila-baba nagyon sokat iszik an hogy agy nap 1 liter teát megiszik + a reggeli esti tejcike ami 2*180ml, és van hogy több teát megiszik!
én a mullerben veszem a bebe..ta babateát 400gr 730ft, nekünk az vált be, sokáig elég, mert csak éppen hogy színezem a vizet;D
de a sima vizet nem issza meg így kénytelen vagyok csalni
Hát sajnos nem fogadja el a cumisüveget. Csőrös pohárból iszunk, de nem túl sokat. Elég lehet neki a tejci? Nem tudom. A vízből inkább csak kortyolgat. Bár ma nagyon sokat ivott, a meleg miatt gondolom. Próbáltam már teát, meg gyümileveket, de nem kell neki.
Mit próbáljak meg, milyen teát, vagy esetleg gyümilevet?
mi még nem vettünk idén görögdinnyét de én is fogok adni neki :)
Roli már rengeteg mindent eszik :)van hogy virslit eszik. Ha mi eszünk ö mindig eszik velünk,akármi legyen az
Sziasztok!
Mi is keltünk 2 óránként inni, mire odaatam az innit, már szinte aludt:S biztosan szomjas a te kislányod is, nem próbáltál neki cumiból adni éjjel?
Reni: a kislányom eszi a görögdinnyét, mert szereti, a sárgát szinte kiköpi cseresznyét.meggyet nem adtam még neki, de joghurtban imádja a meggyet:)
Sziasztok. Mi is sokat eszünk már, általában 250-300 grammnyi gyümit, és főzit is. Mindent eszik, és szereti, és most már az én főztömre nem fintorog. Elejében azt hittem, hogy nem fogja majd megszeretni.
Sárga, görög dinnyét lehet már nekik adni?
Mi már csak reggel, és este cicizünk, az igazi szopi, kora délután alvás előtt, meg inkább csak cumizik. A tejem nem apadt el, de azért pár nap kellett neki, hogy így álljon be.
Csajok! Mi még olyan sokat kelünk éjszaka. Kiveszem az ágyból, és még csak közelít a cici felé, bekapja, de már alszik is. Pár perc után kiköpi, visszatesz, és alszik tovább.
Éjszaka óránként voltunk fent. Ebben csak az a rossz, hogy én mire visszaaludtam volna, addigra kelt. Kinövi ezt valamikor?
Bocsi, hogy nyavalygok, de hulla fáradt vagyok. És ez már a nagyon-nagyon-nagyon sokadik éjszaka.
ahogy gondolod,csak próbáltam segíteni,mert tényleg kicsit kevés amit eszik!
Rami szerintem min.1,5 bébikajás üvegnyit megeszik!
nem tudom igazán pontosan mennyit csak tudom meddig volt a tálja az üvegessel!
mindegy akkor,próbáld meg Bogit hátha fellelhető még,mondjuk eltűnt ő is!
de van
reggel felkel 5-6 cicizik,aztán 10 felé cici, 14-15 ebéd+cici,19 felé változó hogy elfogadja a gyümit vagy pépet,aztán fél9kor cicizik utoljára,persze ha éjjel nem kel föl.
Na mindegy hagyjuk:)
Tudom segíteni akarsz,de már ezer variációt kipróbáltam és a cicit általába elfogadja,mert jó szomjoltónak is.
és ebéd előtt mikor van cici?
azért ne adj neki mert szétdurransz:)max ha éhes
úgy fogsz járni mint az egyik ismerősöm.ő is mindig a tejjel foglalkozott a gyerek meg nem evett neki kaját!
attól mert nem adsz neki ebéd után nem apad el a tejed!
napi rendetek így nem igen van gondolom?
Szia!
Nyugi nem értem félre.Énis keresem folyamatosan a megoldást,de gyanítom hogy amig a felső fogak kinem bújnak addig ilyen is lesz az étvágya.
Szal mi minden kaja után cicizünk.De nem fogom és nem is tudom kiváltani a cicizést,mert nem eszik annyit.Éheztetni meg nem fogom.
Elvileg neki kéne egyre több szilárdat enni és utána kevesebbett cicizni ,így kezd idővel elapadni a tej.Tuti hogy nálam sincs már annyi mint volt,de nem tudom megmondani h mennyi lehet.
Én nem bánom hgy cicizik,csak azt szeretném ha több szilárdat is enne.
Amíg hízik valamennyit is addig nem aggódom.
Na majd lesz valami,kísérletezgetem.
Ma is úgy evett hogy megevett kb 50 ml spenótot,aztán kutyultam még neki kekszes tejpépet és abból is megevett kb 30-at ,majd ivott rá teát.Ez is valami.Most nem adtam egyből cicit,de most muszáj lesz mert kezdek kidurranni:p
előbb utóbb nem fog annyi termelődni ebédidőben mondjuk,de attól még volt nekem is délutánra!
Nem cicizhet élete végéig!
szerintem a hozzátáplálás erről is szól ,hogy elhagyja a cicit !
ez olyan mintha én adnék még tápszert is(na jó nem egészen)a kaja mellé!
Egyszer hallottam egy olyat,hogy túl is lehet etetni egy picit!nem tudom mondjuk,hogy mert ha nem kell a kaja akkor löki el már a kanalat vagy az üveget!
huuuu csajok képzeljétek mi történt erre felénk!BEBORULT!!!
Az elöbb mintha dörgést is hallottam volna!
amúgy kert és medence hiányában Rami a szobában pancsizott a régi kis kádban!
Mondanom se kell hogy nézett ki a laminált:)
de ő élvezte ez érdekel!
Era gondolkoztam rajtatok még tegnap!
Mi amikor elkezdtük a hozzátáplálást ebéddel kezdtük.Kb.1 hétig még úgy csináltam,hogy elötte ciciztünk aztán ebéd majd fordítva mondván iszik a kajára!
Ezek után elhagytam a cicit így kiváltottunk egy cicizést!
Ti mikor ciciztek ?Nem lehet ,hogy azért nem akar ebédelni?
Nem beleszólni akarok mielött félre értenéd:)
Niki se eszi meg magába.
A cukkinit almával megette,sőt nagyon ízlett neki.A spenótot meg körtével.Van egy ízlése:D
Most megpróbálom csak magát a spenótot,de ha nem jön be akkor kevéske banánt belerakok:p