2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Lassan megyek az ágyikóba és álomra hajtom a fejemet, ha el tudok aludni. Az jót szokott tenni. Majd írj nekem, hogy hogy vagy!
Hát én úgy vagyok vele, hogy ha márc 31-ig kibírom valahogy akkor kezdhetek fellélegezni.Addig pedig csakm csendben várom az uh-kat, hogy rendben fejlődik-e. Imádkozom magamban és próbálok bizakodó maradni.Képzeld seténként el szokott dugulni azorrom, ami nehezíti az elalvásomat és Rhinosprayt használtam, erre ma rákerestema neten és azt írja, hogy az első három hónapban nem szabad alkalmazni! Egyből el is tettem, nehogy használjam...
Még sosem értem rá ennyire netezni.....
Hát elhiszem, hogy nehéz. Ha napsütés lesz, jobb lesz még az ember kedve is! Utroból nekem 3x3 kell, de nekem nincs semmi tőle, azon kivül, hogy kellemetlen, meg idegesít már az a jellegzetes földimogyorós szaga. Mikor jár le 0 12. hetetek?
Igen, én is sznte visszaszámlálást csinálok a 12 hétig, számolom, hogy még hány nap van hátra. De ez sem jó módszer.Utroból napi 2-t javasoltak? Nekem isgen, de csak egyet szedek, mert nagyon fáradékony vagyok tőle. Neked mi a tapasztalatod? Mindenestre amikor bevesze az Utrogestan jelentősen csökken a nyomás a hasamban.
Hát egyedül még rosszabb lehet. Napközben én is egyedül vagyok, de este haza jön a férjem. Igen, kiegyeztünk egy 20 perces laza sétába. Annyi a bolt, tőlünk, a jelenlegi tempómban. Gyógyszereket szednem kell, magne b6, nospa, utro, meg merckformin. Akkor fekszünk, igaz? A 12.hét után talán már lazább lesz!
Hát igen, addig mindenképpen! Én eddig sajnos csak vetéltem. De minden terhesség más! És most bizakodóbb vagyok, mert jobban tudok vigyázni magamra.Egyedül vagyok mindig, mert külön élek a páromtól, aki mégcsak látogatni se tud, mert ő meg influenzás lázas beteg. Szedema magne b6-ot és napi egy szem Utrogestan tabletta és este meg a hüvelybe szintén egy Utrogestan, de mivel sokat járok éjjel is pisilni, az ki szokott csorogni általában...De ha neked nem kell semmit szedni akkor csak feküdj, minnél többet! És napi egyszer egy rövid séta a friss levegőn, ha teheted.
Szia! Tudtam, hogy biztos sokan vannak még így, de hogy pont találni valakit, úgy mond közelről! Rendben lesz, igaz? Hú, akkor neked is eleged lehet a fekvésből. Én is az elejétől pihin vagyok, mert volt rossz előzmény. Most meg rá erősített a doki a fekvésre. Persze a baba a lényeg, nem is panaszkodom. Csak hát pörgésből fekvés. Miért vagy veszélyeztetett terhes? Mennyi idős kismami vagy? Csak 12.hétig tart a szigor neked is?
Szia! Ne aggódj, nekem is feküdni kell, itthon vagyok veszélyeztetett terhesként. Én is görcsölök, nem is megyek el itthonról. A sok pihenés a titka mindennek!:) Ne aggódj! Nyugi, ha eddig minden rendben van, eztán is, csak nem szabad nemi életet éljél!
Sziasztok Lányok!
Pár napja nem voltam. Elkezdtem görcsölni, megijedtem. Végül felhívtam az orvosom, és ma nála kezdtem a napot uh-n. De azt mondja a doki minden rendben a babával 9 hetes 4 napos és 2,8 cm. Viszont most feküdnöm kell és magne b6 és nospa.
Látom közben ikres kismami is csatlakozott hozzánk, és mások is. Mindenkinek gratulálok!!!!!!!!!!
Hogy vagytok?
mert én is tegnap voltam uh-n és akkor kaptam meg a leletet amivel el kell mennem a tanácsadóba a kiskönyvért.
Aztán majd azzal kell mennem a 12 hetesre 15-én:))
Igen, még nincs! De alig várom, hogy legyen!! Eddig minden rendben van velelünk.:))
Neked sincs még? miért?
köszönöm szépen:)))
akkor neked sincs kiskönyved, majd 2 hét múlva:)
Szia! Örülök, hogy szépen fejlődik a babád!
Az én babám tegnap előtt volt 17mm-es Uh-on. Két hét múlva visszarendeltek.
Szia! Én alig tudtam elaludni a gyomrom miatt, annyira puffadt vagyok. Refluxom van és 8 + 3 naps vagyok és ez csak rátesz egy lapáttal. Most is gyomorfájással ébredtem.Sajnos, de feltettem egy ezerjófű teát.
Szia Imo!Hogy vagyotok? mi volt az UH-n? :)
beregisztráltam és van olyan, hogy vonalzók
Jó reggelt!
Hogy aludtatok?
Imo hogy csináltad a noivonal-ról a vonalzót?
sziasztok!Jó reggelt mindenkinek!
Dehogy alszunk:-D most ébredtünk fel...Lettina, te is kismami vagy?
szia Imo!Itt vagy még?Úgy látom már mindenki más alszik itt!
szió
megjöttem uh-ról 23mm-es a babó
Sziasztok.Hogy vagytok?Látom szépen felgyarapodott a fórum.
sziasztok, én vissza jöttem, maradt valaki?
További ajánlott fórumok: