2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Sziasztok! Ideértem, hulla vagyok:-( Nálunk is hurka-kolbász volt krumplival:D
Pitypang, olvastam már az ötletedet (anykönyvvezető), nem is rossz!!
Sziasz!
Én is itt vagyok, csak közben újságot nézek, hogy hova nem megyünk nyaralni...:D
Hogy vagytok?
Hát én vásárolni majd, ahogy alakul. Ruhácskát, meg szerintem nagyobb dolgokat, csak ha legalább a nemét tudjuk. Meg hát a sógornőm kislánya kis keresztlányunk, 2 és fél éves, olyan sok kis ruha lesz onnan is. Mi is annyi mindent vettünk, én a kisruha vásárlást rajta éltem ki, amíg a mi Picinken dolgoztunk. Bútor miatt majd kerítek egy jó asztalost, azt már a nyáron megbeszélném vele, hogy szeptemberre legyen meg. Hát így képzelem egyenlőre.... :-)
Szia Szindy!
Hát bizony... mi is végigjártuk ezt, de ritkulnak, tompulnak ezek a rosszullétek. Én azt tapasztalom.
Sziasztok kismamák! hogy vagytok?....
olvasgattam vissza felé, irigykedek kissé, mert mindig is joétvágyú voltam, de ma sem birtam megenni az ebédemet pedig már nagyon éhes voltam...Kiscsillagom előidézi a kellemetlen érzést és rohanhatok is, mondjuk elöször mindig a friss levegővel probálkozok, általában segít de van hogy nem...
Sziasztok!
Szia Pitypang!
A történetedre visszatérve, tényleg borzasztó milyen emberek vannak! Hatalmas színész lehetett az exed,és az ilyenek biztos hogy nem változnak meg! BBRRRRRRR!
HMM! Gombaleves? Nálunk zöldségleves. Mindegyik jó!
Szia!
Köszi, elég jól vagyok. Néha már meg is ijedek, hogy túl jól. De szerncsére csak ilyenkor hétvégén érek rá ezzel foglalkozni, hét közben semmire nincs időm. Mire a munkából hazaesem, már este van, a heti leveleket is csak most volt időm visszaolvasni.
Válasz Zandykának: Nem könyvelek, csak a saját adóbevallásomat csináltam múlt vasárnap. Akkor nem fejeztem be, a héten nem is foglalkoztam vele, pedig minél előbb be kéne küldenem, ugyanis az nadójóváírás miatt kapok visza pénzt, amit jó lenne minél előbb zsebben tudni. Most eléggé megszaporodtak a kiadások: dokinéni, fogorvos, meg persze majd a beszerzések, bár az még messze van.
Én is ebédet készítek: gombaleves lesz meg hurka-kolbász krumplival, rizzsel, salival : Nekem inkább csak leves és sali egy-két falat kolbival.
Jó főzőcskézést Nektek is!
Sziasztok! Hogy vagyunk? Én egy kis vécéölelgetés után teljesen jól. :D Viszont itthon van mindenki, ma főznöm nem kell, így családi nap lesz teljesen. Ez a reggeli kis incidensért is kárpótol. :)
Mindenkinek jó pocaknövesztést! Aki meg elvetélt már, annak azt mondom, vigyázzon, de lécci-lécci-lécci na parázzatok nagyon, nehogy magatokba programozzátok a bajt a sok aggodalommal. ;)
Szia Baliur!
Most olvasom vissza a hozzászólásokat, köztük a tiédet is. Nekem a Guttalax cseppeket ajánlotta terhesség alatt a doktornénim. Azt lehet szabályozni, hogy kevesebbet vagy többet veszel be belőle. A szülés után is ez segített, hogy minden visszakerüljön a normál kerékvágásba. Remélem segítettem.
Na, erre is csak bólogatni tudok. A javát én is úgy tudtam meg, hogy már ismertem a Norbit, a tök jó barátnőm meg azért mert elmesélni most ezer éves titkokat, amiket nem mert soha mondani, hogy eszembe se jusson visszatáncolni hozzá, ha bepróbálkozna és nehogy N.-t meg szélnek eresszem. :) Mondjuk nem akartam semmi ilyent, csak gondolta, inkább jobb ha tudom, kivel volt dolgom és ne sajnáljam, ne sirassam magamban egy percig sem, inkább örüljek, hogy kiszállt az életemből és már mást szivat...
Ezek ám a kisbabás témák! :D Bár végülis ez is a kisbabánkhoz vezető út része. ;)
Kezdem úgy érezni, hogy sok a nagyon hasonló szál az életünkben. :D Második baba októberben, első más apától, de azt jobb ha nem is említjük... új kapcsolat, minden OK, csak az ex ne "vóna"... Esküvő 2009-ben, csak nekünk meg májusban, semmi retyerutya-dínomdánom, inkább olyan házibuli féle... :) Nem tudom, írtam-e, de nekünk sem lesz LAKODALOM. :D Sőt, még házasságkötőterem fehér ruhával, öltönnyel sem, hanem tudod írtam, házhoz jön az anyakönyvvezető, mi meg senkinek nem szólunk róla, csak meghívjuk a vendéget egy "sima kerti sütésre". :) Az én fehér ruhám szerintem az lesz, hogy majd keresek valami tök jó szoknyát, tök jó felsőt, ami fehér, csinos, de nem elegáns túlságosan egy kerti murihoz. Illetve az elején nem abban keverjük a bográcsban a gulyást vagy mit.. :D Majd átöltözünk, mire jönne az anyakönyvvezető. 1 barátnőt beavattam, hogy tudjon asszisztálni, de ő senkinek nem szól, még a férjének sem mondja el. :))
Na, mi így csináljuk majd. :) Remélem, jó lesz, nem csak elterveztük aztán szakad az eső vagy ilyenek.
Hát valójában egy, csak buli kettő:)
Az van, hogy a párom utálja az ilyen kötelező dolgokat, mint pl. öltöny, vőfély, táncitánci... így hát házasságkötés (öltöny, menyasszonyi ruha stb) után étteremben eszünk egy jót a szűk családdal, aztán pedig csinálunk a barátainknak egy fergeteges házibulit:D Most csinálhatnánk klasszikus lagzit is, de nem akarunk. Minek erőltessem ha nem szeretné?Különben is ez már kicsit szerintem a mai világban a visszájára (gusztustalanra) fordult.
Mi az örömünket szeretnénk megosztani a barátainkkal, és nem akarjuk, hogy később úgy emlékezzenek a házasságkötésünkre, hogy ráment a havi fizetésük, stb.stb. Nászajándékot sem igénylünk, rájuk van szükségünk nem olajsütőre, házimozira:D
kösz pitypang.
megpróbálom a céklalevet is, bár egyszer nagy bepánikoltam tőle a férjemmel együtt, mert igencsak beszínezett mindet. :))
Kérdzetem, mióta tart, de soha nem kaptam rendes választ, a mai napig nem tudom. Ki is röhögtem, hogy szépen kezdi az új kis életét, a "boldogságos kis házasságát", ha már a kezdetben megcsalással kezdi, vagyis velem. Erre azt hazudta, hogy akkor még nem volt a csaj, amikor még velem volt együtt úgy. Bruhahaha... :D Akkor visszament szabadságról, másnap megismerte, harmadnap elkezdte intézni az amerikai esküvőt? Ugyanis magyarként nem csak odasétál, hogy jónapot, házasodni jöttem, hanem hát kell ezer papír, anyakönyvről másolatok, fordítás, anyámtyúkja... Egy barátnőmnek amerikai férje van, kint házasodtak össze, tőle tudom az egész procedúrát. Még AIDS teszt is kellett, nekem ne magyarázza, hogy az utolsó együttlétnek hitt szabadsága után szedte össze.
Most bocs, hogy így beszélek róla, a csaj valószínűleg pont olyan kis hülye áldozat, mint én is voltam, de attól még sajnálni nem fogom. :D
dolcissima és zandyka!
köszönöm a válaszokat.
már én sem dohányzom mióta a teszt kimutatta, bár nehéz eleinte nehéz volt megállni, néha eszembe jut, de már nem kívánom. a kávét talán lustaságból nem, de így lehet, hogy reggel kavarni fogok egyet.