2009 októberi babavárók (beszélgetés)
Köszi rendi vagy,de sajna nincs kenyérsütőgépem,pedig már mióta akarok:p
Így marad a két szép vékony kacsóm:D
Pl.: feloltom a villanyt és nem felkapcsolom, a szatmárban az előzőt használják.
Pl.amikor főiskolás voltam Sárospatakon, használtam azt a szót, hogy puja, és nem tudták, hogy mit jelent, csak néztek rám, mint borjú az új kapura.
Mi is mondjuk így, hogy ágyruha. Vagy ágynemű, de simán vegyesben használjuk. Annyi, hogy mi nem huzatolunk, hanem ágyruhát cserélünk. Ja, meg amit még észrevettem, mi úgy mondjuk, hogy megágyazunk (amikor este van) és beágyazunk (amikor reggel elpakoljuk vagy leterítjük). Másoktól meg hogy is hallottam? Most eszembe sem jut. Értem én, csak mi meg így mondjuk, na. :)
Ja, még egy kérdés akkor, ha már itt tartunk. Amikor ti az autóval az udvarba álltok vagy garázsba, hogy monjdjátok? Mi úgy, hogy beállunk az udvarba, garázsba. Itt Zalában, legalábbis itt, ahol a Norbi lakik, úgy mondják, bejárnak az udvarba, bejárnak a garázsba. Nem csak ő, az összes ismerősétől így hallom, de mástól is a környéken.
Sziasztok!
Ma kb egy tucat nő nézett idiótának.Részletek: Rábeszélt a keresztlányom, hogy vigyem el strandra, én nem pancsikolhatok az idén, de kisérőnek és pénzforrásnak jó vagyok. :)
Este mentünk tusolni, én is rendesen megizzadtam, szóval jól esett a zuhany. Itthon folyamatosan beszélgetek a babával, ott pedig megfeledkeztem magamról... Amikor a lábam között mosakodtam, szóltam Hádinek, hogy Anya küldi a szappant édesem mosakodjál rendesen, tudod a füled mögött is! Azt hittem halkan beszélek, de nem. Mindenki rám nézett és érdekes arcot vágott én meg csak égtem...
Épp nemrég dumiztam sóginőmmel.Hétfőre volt kiírva ,de még mindig semmi:PHát nem irigylem,mert már nagyon kínlódik szegény.
Mondta h rövidült a méhszája és 1 ujjnyira tágult,enyhe jóslófájásai vannak de még semi.Sőt még ma is tornázott 20 percet,asszondja rákell segíteni a lustaságnak:D
Biztos minden rendben lesz!
Bár ilyenről még nem hallottam, hogy a lepényen is lehetnek cyszták.
Én még nem vettem át a csomagot, de most engem is kíváncsivá tettetek, hogy mi lehet majd abban, amit én kapok! Itt is kicsit enyhült a meleg, na de egy meleg lakásból elég nehéz kiűzni, hiába van huzat.
Holnap is megyek a pici babákhoz, már alig várom!
Jó éjt nektek!
:p Nah ideért a lehűlés..annyira jó:)))Szinte már majdnem fázom:D
Én a délelőtti program után itthon próbáltam hűsölni ,de hiába:S
Most még akár ülve is eltudnék aludni ebben a jó időben:)
Holnap kéne kicsit takarítgatnom mert pénteken jön a védőnő:S
Nálatok járt már?
Mondjuk nálunk még sokmindent nem lát a gyerek kapcsán:D
a kis ruhácskák már mind megvannak.
a bútorok vásárlása hamarosan következik, várunk mert még budapestről fognak szállítani nekünk, és ahhoz mérjük a dolgokat
Ti mikor vásároltok?
Mi már nagyon előre vagyunk bár még néhány dolog beszerzése hátravan.
(közben gyorsan lezuhanyoztam, majd felhúztam a tiszta ágyruhát. A sorrendet megfordíthattam volna. Folyik rólam a víz.... :) )
Főleg olyan dolgokra voltam kiváncsi, hogy babaágyat stb hol érdemes vásárolni.
Ma olyan jó volt, hogy egész nap csak figyelhettem a kiscsibészt a pocakomban. nagyon élvezem, ahogy hullámzik.
De jó! Egy kis tapasztalatcsere! :)
De jó lenne már mi is ott tartanánk, hogy babázhatnánk. Valahogy ma még jobban vágytam rá, mint eddig bármikor...
Szóval a türelem nem az erősségem. Ebben az esetben főként nem.
Nekem meg erőm nem volt semmire. Délután elszöktek a kutyáink (megint) és nem volt erőm utánuk menni. Aztán meg majdnem elaludtam de csörgött a telefonom. Most is ágyat kéne huzatolnom meg fürdeni de hulla vagyok.
Ma ilyen nap volt...
Sőt egész nap!
Talán az időjárás teszi. Van aki nyomott (mint én) és van akinek legalább egy kis energiát ad a lehűlés. Azok gondolom ma egész nap tevékenykedtek és nem jöttek fórumozni. :) Én egész nap itt ólálkodtam. :)))