2009 novemberi babák (beszélgetés)
Akkor maradjunk abban, hogy együtt holnapig megálmodjátok és szóltok nekem :)
Én is elküldtem a számom nektek.
Elküldtem a számom.
akkor hol talizzunk hölgyeim? :) Döntsétek el, én bárhol felszedlek titeket :)
Nagyon édesek. Megzabálnám őket.
De akkor mi is talizzunk, ne csak az Árpád hídnál lássam meg a fejecskédet. :D
Szerintem így 3-an cserélhetnénk tel. számot priviben.
Adrikaa édes az a kutya a naplódban :))) Nézd meg a naplómban a legutsó képeket :))
Hűha, na figyi beszéljétek meg MFPI-vel és én megyek oda ahova megbeszélitek.
Nekem az is jó, csak ott pontosan hol? Ahol meg is lehet állni, olyan pont kéne...
Én ha neked úgy jó az Árpád hídnál szálnék be.....
206 és 86-os buszmegálló Kiscelli utca, ez a Flórián tértől 1 megálló. Mert az itt van a házunk előtt... és oda kifutok elétek. de ha tudtok jobbat, mondjátok.
Mondj olyan helyet és megkeressük.
Okés, akkor mondjuk fél 2-kor talizzunk de hol? Olyan hely kell, ahol meg tudunk állni és ti is odataláltok.
Persze, csak akaratosak főleg a kislány. Tudod, hogy szevedek éjszaka eyedül.
Na de mi lesz ha a kincsem is meglesz, majd akkor is velük alszik, mikor a sajátja is itt lesz.
Szerintem jó, én a Nagyvárad téren szállok fel és cél egyenesen kihúzok.
:) Az 5 és 12 éves már elég nagy ahhoz hogy egyedül aludjon, nem!? Ezen jót derültem :) Persze a párodat is megértem, de én se tudnék egyedül aludni a másik szobában, amikor tudom hogy ott van ő is, és nem velem.
szabin vagyok, bármikor jó, csak előtte le kell vinnem a kutyukat pipilni
amúgy jobban is járunk, ha ő vezet és nem én :) nekem már a gokarnál is azt mondták életveszélyes vagyok :) viszont hol talizzunk? Én Óbudán az Árpád hídnál lakom, de kitalálhatunk köztes helyet ha ez nektek nagyon messze van.
Akkor szerintem én meg MFPI mennénk veletek. Mikor indulnánk?
Okés lányok :) És ígérem nem ragadunk ott, vagy Jancsi vagy apu értünk is jön :)
Ok, akkor megyünk Juckával.
Lányok dobok fel egy kérdést!
A pasim nem velem alszik hanem a gyerekekkel, mert hogy olyan keveset vannak velünk?
Megmondom őszintén nekem ez nem tetszik, mert otthon az anyja apja is együtt alszik, és most én is érzékeny vagyok, legalább este velem lenne.
Őszintén, szerintetek ez jogos vagy már tulzásba estem? Nem fogok megharagudi, de nemtom eldönteni, hogy igazam van e.
Szupi, akkor a két csajszi mehet, én meg Dunakesziről megyek úgyis ami kb. 10 percre van Gödtől, úgyhogy simán átbuszozok, vagy egy megálló vonattal.
Oksi, én csak 5 után vagyok.
Na akkor holnap egyeztessünk még.
Én biztos veszek valamit, mert itt semmit nem lehet csinálni a kölykeimtől.
Sziasztok!
Hozzám 2 befér, mert apukám levisz (van jogsim csak a kocsi kell apunak meg férjemnek is) és otthagy, de vagy ő vagy férjem vissza is hoz.
Ez jó lesz:) csak azt nem tudom milyen kaját csináljak,és vigyek????
További ajánlott fórumok: