2009 novemberi babák (beszélgetés)
Rozi tegnap volt nagyon nyügi, ma egész jó hangulata volt, csak nem tudott úgy semmit csinálni, hogy ne bújjon a fenekembe:))
Nem beszédes, nem gügyögött sose sokat, de néha azért rájön:))
Bagya mennyire dumás?
itt avgyok, bocsi, csak már harmadszor sírt fel. Melyik fog jön kilencediknek?
Rozi nem annyira beszédes, apa már megy régóta, baba is ment, de mostanában már nem:D tik-tak félét mond az órára, meg érthetetlen dolgokat, kapa(kalap), lappa(lámpa), vagyis amiket naponta 40x végig mondogatunk:) Állást most gyakorolja ő is, még picit kapaszkodva.
Közben megvolt a negyedik ébredés is, nagy sírással, liter nyállal (és takonnyal). Tuti fog:(
Ó igen,igen bár vannak problémáink,viszont nem fagyunk meg:)
Bagya alszik ma már többet lépett.....nem soká futhatok utána. Ti,hogy vagytok?
Oké én nem értem félre.Nálunk apa dolgozik én meg tévézek meg közben olvasgatok.
Bagya hogy van?
Van már fűtés a panelba?
Nem tudom mire írta:)
Tervben van,azonban most itthon nagy-nagy terveim vannak,és ez most mindennél FONTOSABB!!!
Hogy vagytok?
Szia csajok bocsi,de egésznap elvoltunk élvezem a kismama bérlet előnyeit,így ha lehet úton vagyunk.
Malkata nem történt semmi minden ok:)
Bagya amíg vidéken laktunk egy szobában volt velünk.Amióta itt Pesten van külön szoba ott alszik,és csak néha kellett magam mellé venni,és szerencsére hamar vissza alszik:)
Szia Ivi, milyen az új ország, új lakás? és hogy újra együtt a család:)
Ildi mi történt? Lemaradtam valamiről?
Én nem vagyok az ilyen "programozások" híve, és nem is olyan a baj nálunk, amire ez megoldás lenne. Felébred, eszik, aztán csak szenved, mintha már nem lenne álmos. Jó ideig nem bír elaludni, fúrja magát, forog, nyüszög közöttünk. Ha a kiságyban hagyom feláll, felül, nyüszög. Ha sétálok vele és a nyakamba fúrja magát akkor talán elvan, de sokszor úgy is üvölt. Ha kicsit éberebb mutogat, tudjátok, lámpa, kép, ajtó, ágyikó, baba... Nincs tök sötét, a város fényei mellett látni lehet valamennyire.
Képzeljétek, úgy 2 hete elkezdett inni, 1,5-2 dl elfogy cumisüvegből, viszont így a szopi napközben kevesebb. Egyik szemem sír a másik nevet...
Sziasztok, benéztem egy pillanatra. Látom mindenkinek szépen növöget a bébije,olvasgatok néha ide is,de szegény Ildi általában csak téged látlak...ahogy nagyobbak a gyerekek,egyre kevesebb mindenkinek az ideje :O
Szép napot mindenkinek
Sziasztok!
Én sem ferberizálom a gyerekeket, de ez nem azt jelenti, hogy egyből felkapkodom őket.
Lizával eddig nem volt gond alvás terén.. Marcival egyszer volt egy kis időszak, amikor harcoltunk, de ő akkor már elmúlt kettő. Az más volt. S meg is oldódott hamar, szerencsére.
Lizával még egy szobában alszunk...de csak magam miatt. Ha megébred hajnalban, gyorsan felpattanok, be a cumi, s alszik is vissza...a mi szobánkból mire odaérnék, felkelne, s akkor indulna a móka.
Monjuk ma indult, mert Marci felébredt fél 5-kor, s úgy gondolta, erről Babának is tudni kell. :))
A Szimivel mi is így aludtunk,de ez most nem megoldható.1 Levi külön szobában alszik
2 mi nem tudunk tévé nélkül elaludni,ő meg ahoz van szokva,ha elalszik sötét van nála és aránylag csend,így hiába is mennénk vele egy szobába nem tudna aludni a tévé fényétől.