2009 novemberi babák (beszélgetés)
Vágóhíd utca.
Nagyvárad téren leszáll, feljössz az István kórház felé, jönni kell a kórház mellett, ott van a íHeim Pál Gyerekkórház is. Bejössz az utcában kb. félig míg látsz 3 db szelektív szemétgyűjtőt, ott szintén van egy pici utca és ott egy kiskapun bejössz és vigyorgok rád.
De ha egyszerűbb kigyaloglok a Nagyvárad térre, vagy a kukákhoz. Csak előttünk van ilyen kuka.
Ok a 2 óra - én délelőtt még dolgozom egy kicsit.
Ezért vinni csak üditőt tudnék, vagy ami a boltban kapható.
Képzeljétek, most vigyázok a barátnőm 3 hónapos kislányára. Naaagyon édi! Ez a vigyázás abból áll, hogy Ő alszik (már 2 órája) én meg netezek :)) Nincs vele sok gond :)
AKKOR MOST PÉNTEK!!!!
2 ÓRÁHOZ MIT SZÓLTOK?
LEHET HAMARABB IS, EGÉSZ NAP EGYEDÜL LESZEK.
LÁNYOK AKKOR LEGYEN MOST PÉNTEK????
NEMTOM miért a szombatot találtam ki, lehet mert az én uram akkor is dolgozik, most kivételesen nem.
Most megyek szundizok egy kicsit,meet hamarosan mennem kell a szülésfelkészítőre:)
Adri akkor 14:45-kor a bejáratnál:)!!!!
Mindenki vogyázzon magára....majd jövünk.
Nekem is jónak tűnik a péntek.
A textil pelust én is megpróbálom. Öröklök a tesómtól, az ő kisfia most nőtte ki az első garnitúrát. Micsoda mázli :))
Meg a pelust nézd meg! Nagyon édik!
Majd megveszem az egyszeri anyaságiból és utána csak 6kilós kora után kell külső pelust venni,ami max 10ezer ft...a többi hónapban azt a 10-20-30ezret ami pelusra megy el más háztartásban félretehetem :)))
A mosódió úgy néz ki,mint a dió, de természetes valami szappanfélékhez tartozó növény termése:
Akit érdekel....nemsokkal drágább,mint a rendes mosószer, de nem azt a vegyi anyagot engeded bele a Dunába legalább!
Nem olvastam vissza...így nem tudom, reagált e valaki a mosható pelenkára!!????
Én úgy döntöttem,hogy benevezek rá,mert sok pénzt megspórolok és környezetkímélőbb is,kicsit többet kell mosni...de hát nem olyan mennyiséggel :))))
Meg mosódiót veszek azzal mosom majd a ruhácskáit...az is környezetkímélő, semmi vegyszer :) Tiszta ÖKO lettem :D De hát a pici popójának sem mindegy,hogy egy műanyagban van vagy gyapjúban!