2009 novemberi babák (beszélgetés)
sziasztok!
Mindíg elfelejtek köszönni:-)
Találtam egy jó vígjátékot. Legalábbis remélem h jó lesz.
Mi is még amit lehet megszervezünk (mozi, vendégség... stb.) aztán ki tudja mikor tudunk legközelebb menni :)
Sziasztok!
Tettem fel képeket a naplómba a gyerekek szobájáról, ha valakit érdekel, nézze meg bátran! :)
Na lépek,hátha fiam is elalszik majd..egyenlőre kikészít.............
Szép álmokat drágáim :)
Mindenki,aki alszik szép álmokat! Fáj,ahogy fiam mocorog....végre lassan nyugszik...jajj....hm.....én már szeretném,ha kint mocorogna.....:(((((((
Ez a 7vége nem az én hétvégém....szerintem még jó pár napig egyben vagyok,nem is izgatom fel magam :O) Ma magasabb volt a vérnyomásom,de valószínűleg az idő miatt,lejjebb is ment pár óra múlva.
Nézelődök aztán csucsuka :)
:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D hihihihihi
Ez nagyon kemény :)) Nagyon jó!!!!!!
Édesek lehettek...azt hiszem a tanárnő helyébe én sírva nevettem volna :D:D
Még elalvás előtt egy kis olvasnivaló. Nagyon aranyos:)
Karácsonyi történet: kislányom mint szoptatási aktivista
Igaz történet Angliából
A kislányom iskolájában karácsonyi koncertet rendeztek, amelyen a lányom osztálya Jézus születésének történetét adta elő. A lányom, Abigél játszotta Máriát (nagyon büszke voltam!). Néhány perccel a darabjuk kezdete után, Abigél egyszercsak felhúzta a ruháját, és a mellére tette a kis Jézust. A jelenet ettől kezdve kezdett eltérni attól, amit betanultak, és a következőképpen zajlott:
József: - Mit csinálsz?
Mária: - Megetetem a kisbabánkat.
Pásztor: - Miért, van nálad cumisüveg?
Mária: - Ne légy hülye, a cicimből szopja a tejet.
József: - Ez gusztustalan.
Mária: - Nem, az a babatej a gusztustalan, amit a Tescoban árulnak. Az én kisbabám tökéletes tejet kap.
Pásztor: - Mi az a cici?
Mária: - Azok a kis kiállók, amik a nőknek vannak.
Pásztor: - Azok nem cicik, hanem mellbimbók.
Mária: - Nem, azok cicik.
József: - Akkor miért nem kaphatja Jézus cumisüvegből a tejet?
Mária: - Azért, mert nincs nálam mellszívó - elfelejtetted felpakolni a szamárra.
Pásztor: - Nem kérhetnél a tanárnőtől egy üveget, hogy megetethesd Jézust?
Mária: - Nem, mert ez a legjobb módja, hogy megetessem Jézust. Különben is, a cumisüveget még nem találták fel, de ha fel is találták volna, éppen most szültem, csak nem gondolod, hogy most fogok körbe kóvályogni a Tescoban, hogy tápszert vegyek, amikor a cicimben tökéletes tejet termelek!
Egy icipicit sajnáltam szegény tanárnőt, aki mindent megpróbált, hogy visszaterelje őket az eredeti mederbe, de annyira nevetett, hogy esélye sem volt. Az a mondat, hogy József elfelejtette felpakolni a szamárra a mellszívót megadta neki a kegyelemdöfést: lecsúszott a padlóra, és a nevetéstől képtelen volt felállni...
Jó kutya sétáltatást.
A Kristóf alszik egy ideje és most én is követem őt.Remélem ma is jó éjszakám lesz,eddig nekem az alvásba nem jelentett problémát a pocakom,sőt a kis pocaklakóm is alszik éjjel csak akkor mozdul meg ha én helyezkedek a másik oldalamra.Remélem ha kibújik is ilyen lesz az éjszaka.
Jó éjszakát kismamik.
Kortyolgatom ezt a homeós cuccot, ami beindítja a szülést... hát én immunis vagyok ezekre... Pulsatilla meg Caulophyllum meg Cimicifuga 2dl vízben, 1 óra alatt kortyolgatva...
szerintetek?
Más választásom nincs ezek miatt a duzzanatok miatt,de mivel elég fárasztó is lenne így elviselem,hogy ő csinálja.A nagyoknál is ő borotvált a terhesség vége felé mondták is a kórházba látják készültem.
Szerintem nem kellemes,de kibírható a beöntés és a gátmetszést én egyik gyereknél sem éreztem fájás közben csinálja a doki.