2009 novemberi babák (beszélgetés)
köszi mindenkinek hát valahogy mindig van!Remélem csak az újtól tartok idegen környezet!
Meg mondom nem így képzeltem hogy riasztani kell apát hanem esetleg együtt figyeljük a fájásokat!Még pici remény van ma este vagy holnap reggel!Ez idő alatt is történhet még valami!
Bea, ne szomorkodj:)
én is kórházban töltöm az utolsó két hetet....és hidd el, hamar el fog telni,főleg ha jók lesznek a szobatársaid:)
A babával meg egyenesen jól fogod magad érezni:)
kitartás:)
Sziasztok..
Sajnálom Nexike, de reménykedjünk h megfordul:)
Nekem a védőnő tanácsolta, hogy esténként beszéljünk hozzá h forduljon meg:)
és nekem meg is fordult:)
Nekem nem lehet túlhordásom... ha nem születik Lia baba ,akkor indítanak..
a cukrom miatt...
A tegnapi nst-m nem lett jó, bár a dokim nem mondott semmit csak h holnap is menjek...Szerintem jóslófájásokat mutathatot.. mert olyannak látom:)
Meg estétől mintha csipkedne lentről valami...
Lányok a jóslófájás az olyan??
mintha görcsölnél? tart kb 5 mp-ig és rendszertelenül?
Mert éjszaka is volt nekem.. fel is keltem rá...
Az utolsó 1 hónap kicsit nehéz volt!De főleg ez az egy hét a reménykedés minden nap hogy hátha kibújik ez borzasztó!Én is tudom hogy van oka hogy még bent van meg biztos még jobb neki bent!Nem is akartam sokkal elöbb egy-két nappal hogy kicsit váratlanul jöjjön!Nem tudom a kórházba amúgy se érzi jól magát az ember apa sincs ott úgy kell riasztani hogy ott milyen lehet várni hogy meginduljon!Úgy szerettem volna itthonról indulni fájásokkal apával!
Ja és azt se tudom meddig leszek ez pedig külön biztató!:((
Megértelek, mert a fiamnál én sem indulhattam otthonról szülni. Már élveztem a KH vendégszeretetét...Most nagyon remélem, itthonról indulok!!!!
Nálunk annyi a különbség, hogy a kiírást követő napon kell befeküdni.(nem sok, de az is egy plussz nap remény...)
eddig nem tünt fel hogy ennyire türelmetlen lennék!Holnap kéne szülni de semmi jele!Ha nem indul be holnap déltől valószínűleg kórházban alvás vár rám!
Nagyon nem szeretném!
Kicsit eltűnök, kisúrolom a pihenőszéket, amit a kisasszonynak licitáltam... a fiamnak nem volt ilyesmije, feleslegesnek tartottam, most viszont vettem 1et használtan, hogyha a fiam szobájába időzünk, legyen egy kényelmes helye. Szép állapotban van szerencsére.
Szegény kisfiam viszont olyan nagyon elkezdett sírni, amikor rájött, hogy ez nem az övé! Majd megszakadt a szivem, pedig még mennyi ilyen lesz!
De kár. Pedig én úgy drukkoltam!
De még ne add fel a reményt! Bár már nagyon kicsi rá az esély, hogy megforduljon, de még azért van rá remény. (ha meg így marad se keseredj el. Más baba is született emiatt császárral..majd a következő babád fejvégű lesz!)
Sziasztok!
Jaj csajok én nem gondoltam hogy a vége ilyen nehéz lesz!Elfogyott a türelmem nagyon!:(((
Sziasztok!
Gratulálok én is Daláriának!!!
Délelőtt voltam a 36 hetes uh-n, és sajnos mégsem fordlt meg kisLuca :( Úgy látszik mi farosak maradtunk.
Sziasztok!
Tegnap megvolt az utolsó flowmetriám. Minden rendben volt, ma pedig NST-n voltam, küldtem le csokit, így nem kellett agyonnoszogatni a cseppemet.
Ti hogy vagytok?
Sziasztok!
Reggel kaptam sms-t Daláriától!
OKT. 15-ÉN MEGSZÜLETETT A KIS NÁNDI!!! 2900 GR. ÉS 50 CM-VEL!!
Előbb beszéltem vele telefonon. Jól vannak. 3 napot voltak csak korházban. Nándor szépen nő! Van tejci! Azt mondja Dalária napközben jó baba, de éjjel fennt van.
Jövő héten talán már lesz nekik net és akkor tud ismét jönni, és beszámol mindenről. és mindenkit puszil!
Jó reggelt Lányok!
Fél 5kor tudtam újra elaludni a sav miatt és egészen 10ig aludtam...
Sebaj, már csak max.1 hét és ez megszűnik, Bogica előbukkan és volt-nincs savasodás - legalábbis így képzelem el :)
Kicsit kezdek is izgatott lenni emiatt :))))
Ittam egy bögre kakaót, ez olyan jól megnyugtatta most az agyonsavasodott gyomromat/nyelőcsövemet :)
Sziasztok.
Jucka, gratula a tündéri Milánhoz, nagyon aranyos, formás kiscsávó. Büszke lehetsz rá.
Jó reggelt csajok,nem tudok aludni,már olyan régóta ébren vagyok apának megcsináltam a szenyókat,meg ebédet pakoltam,meg minden.Nekem nem tett jót ez az óraállítás.....na mindegy.
Ma sokáig nem leszek,mert megyek Milkázni olyan jó lesz,és ha engedélyt kapok megyek talpmasszázsra.....hihi:)
Szép napot nektek:)!!!
Én nem bírok aludni...
Illetve álmos vagyok, dr.House után el is aludtam, de arra ébredtem, h.jön fel a sav - nagyon durván. Viszont hányni nem tudok, de vízszintesen feküdni sem....:(
Így hát kijöttem a nappaliba, hátha elmúlik. A rennie nem segít, nem tudom, mi lenne a jó, így várok...
Szép álmokat minden Kismaminak :)
Drukkolunk Ivi, siess majd beszámolni :)
Naggggggggyon édes kis jelet küldtél ám :) Köszi! :)