2009 novemberi babák (beszélgetés)
Na az én dokim már megint tévedett.
Natinál azt mondta fiú lesz,most azt mondta,biztos hamarabb fog érkezni.De nem,már csak 3 napom van és sehol semmi.Ennyire még nem vágytam a kórházba.
már megtörtént :)
Na megyek enni....tényleg :P
Szurkolok, de ne stresszelj rá,mert akkor nehezebb.....van egy barinőm, aki több hónapig próbálkozott...minden este a pasijának mondta,gyere csináljunk babát...de állandóan! És nem hogy nem jött össze,de még a pasi is ki lett...és meggondolta magát,hogy még várjanak. :S
Nekem hamar összejött,februárban -szilveszterkor hagytam abba a gyógyszert, 1 menszi és Ruben jött is :)
Sziasztok!
Szerintem ilyekor még nem nagyon lehet semmit érezni. Sőt én még nagyon sokáig nem éreztem semmi változást. Várd meg a menzeszed kimaradását, és akkor biztos lehetsz benne :)
Lányok, kb. egy hónapja mosok és vasalok, és még mindig van olyan kisruha vagy ágynemű ami nem került sorra. Remélem ma befejezem mert olyan érzésem van hogy sosem állok készen a fogadására.
nah, akkor elolvasom mindjárt :)
helyzet hasonló mint nálad. Nekem is kinyílt már 2 hete, fájogatok de nem vészes. Szombaton már megyek az első extra NST-re a kórházba és jövő héten minden nap amíg meg nem indul...
Jó lenne már, mert még a végén 3 kg feletti lesz :D
A naplómban írtam :P
Az a lényeg,hogy kinyiltam mint a tubarózsa :P hihi
és fel van puhulva a méhszájam. Csak ennyi. Aztán meglátjuk. De viszont te a finishben vagy...nekem van még egy hetem!!! Miujság veletek????
nem feltétlen :)
Van akinek nincsenek tünetei -azok a szerencsések :P