2009 novemberi babák (beszélgetés)
Na, közben felhívtam a dokit....
feladta a leckét!
Azt mondta, h ne vergődjek be a kórházba innen, de itt a környéken csináltassak ha tudok egy ctg-t.
Azt mondta kérdezzem meg a védőnőt....hol lehet itt ilyet. Annak a picsának meg persze csak a vezetékes számát tudom, amit persze nem vesznek fel:(
Nos, összefoglalom a nem túl sok, de azért jelentős történéseket:
tegnap este miután megittam egy hekto meleg teát beindult a kis gyomrom, trónoltam egyet(már bocs)de nem erőlködtem, semmi....aztán látom gúvadt szemmel, h vmi kis véres cucc jelent meg nálam.
Na, felidéztem a nyákdugós definíciót...aztán kételkedni kezdtem, h ez az vagy nem.
Apafejre ráhoztam a frászt, szülésznőt felhívtam, azt mondta nyughassak, ha nem folyik víz, nincs fájás.Ez volt este 10-kor...
Aztán hajnal négyes pisiléskor ugyanez....meg keméynedő has.....
Aztán reggelig semmi extra, alvás.
Aztán most napközben olyan barnás pecsételés, mint mondjuk mensi legutolsó napján...
Hmmmm. NA EZ MI???Erre varrjatok gombot!!!
Hajrá-hajrá:)!!!!!!!!!!!!!!!!
Mit érzel,vagy mi van???
Én ma lehet megméretem magam 10.09-én voltam 83kg, azt hittem hülyét rántok:)
Elvagyunk a kicsi fiam addig tombolta míg nem ebédeltünk,aztán nyugi.A párom dógozik egyfolytába bőgtem is miatta,hogy még az ucssó vizsgálatokra sem tud eljönni:( egyébként minden ok.
sziasztok!!
nálam lehet vmi történik:)
Köszi :D:D:D
Ti jól vagytok? Férjeddel is minden ok?? :))
most úgy volt ez a 39.hét -így kétszer kellett mennem hétfő és csütörtök!
Aztán pénteken töltöm a 40et, így aznap is és a terminus betöltése után ügye naponta kell járni! Főleg,mert a lepényem III.fokú
Sziasztok Csajok! Én az augusztusi babázóktól vagyok és lenne egy nagy kérésem! Regisztráltam a fényképünket egy pályázaton és nagyon szeretnénk nyerni:)Épp az első helyen állunk, de nagyon szoros a verseny. Ha valaki tudna minket támogatni napi 1szavazattal, nagyon örülnénk! Nem akarok tolakodónak tűnni, ezért inkább írjon privit, aki segítene, ott leírom, h hol kellene voksolni!
Előre is köszi: Barna baba anyukája (Andili)