2009 novemberi babák (beszélgetés)
Jaja,nagyon jó:) most rakom fel a fejvédőt a kiságyba:)
Hogy vagytok:)???
Hááát...
Rámfér a "szorítás", félek nagyon. Bár addig még van néhány óra :) és igazság szerint ma eléggé furán vagyok. Igaz, múlt péntek óta "vaklármázunk"... De ma is nagyon "fájok" :) Csak már mennénk...
Mindenképp jelzek valahogy!
Szia!
Azt nem tudom, hogy mitől van (talán attól, hogy egyre kisebb a hely a gyomrodnak is), de én a Fiamnál is visszafogytam, és most a Kistesónál is kezdem. Szerintem semmi kóros nincs benne, bár ha védőnőhöz mégy, kérdezz rá!
:O
Lehet, hogy kell majd... :)
Én mindig odakészítettem egy törölközőt, az ilyen "balesetekre"... Kisfiúknál ez sokszor előfordul. Kibontod, megcsapja őket a "hideg" és már ágaskodik is az a mirinyó kuki :)
Jó messzire el tudnak pislantani :)
csak nekem Danim is császáros volt, és sajnos én nagyon megszenvedtem vele, mármint utána
azt elhiszem, hogy megváltás volt, Dani nekem 4100gr-al született és hajnali 4:40-kor volt az első fájásom, ő meg este 22:00-kor lett meg... :)
Remélem, ezt a császárt jobban fogom viselni...
szerintem nem kell félni a császártól, nekem egyáltalán nem fájt, utána kicsit rossz volt, de 11 nap telt el, a sebem alig látszik, nem érzek semmit és már apával is óvatosban össze tudnánk bújni, mert nincs gátseb... nekem spec. megváltás is volt, ugye esély sem volt hogy beférjen a medencémbe, de az a 2 óra próbálkozás iszonyatosan fájt, majd szét szakadtam.
Apukám mondta még régen, amikor féltem a repüléstől, hogy olyan még nem volt, hogy fenn maradt egy gép a levegőben, a lényeg, hogy így vagy úgy kibújnak, bent nem maradnak :)
Sziasztok!
Én Edina barátnöje vagyok, tegnap voltam nála a korházba. Mind a ketten nagyon jol vannak, gyönyörü szép kis herceg a Munuélka. 12 perc alatt lezavarta a szülést. Ha valaki látni szeretne képet van fent a naplomban. Könnyü szülést, és gyönyörü napokat kivánok mindenkinek!
Szia Detti!
Engem jól tudsz, kedden császárné leszek. Ivit én is úgy tudom, hogy hétfőn indítják... De hol van most???????