2009 novemberi babák (beszélgetés)
Mi nem kértük. Igen, szájon át kapja.
A gyerkorvosunk azt mondta jó-jó, de "luxusoltás". Azt mondta, ha van sok pénzem adassam be, de szerinte vannak ennél fontosabb választható oltások, mint a Prevenar (pneomocuccus okozta megbetegedések ellen)-ez pár éve lett ingyenesm előtte jóóóó sokba került. A fiam már pont ingyen kapta, de akkor is kértem volna, ha nem ingyenes. Illetve a gyerekorvos még a Menjugate-t javasolta. Ez fizetős, de nem olyan drága. Idősebb korban pedig a bárányhimlő ellenit-ez kicsit drága. Fiacskám most fogja megkapni. Illetve még a kullancsost kapta meg..itt nálunk a Bakonyban a kertben is sok van.
Tornáztatod?
Én naponta 4-5 -ször és espumiisant is adok neki. Hál istennek így egész nap fingadozik. Éjaszaka is csak annyit hallok, hogy mocorog és jön a puki.
Köszönjük, Apafej délután meg úgyis gyógyszertárba majd hozatok vele orrcseppet. Szegénykét annyira sajnálom, már alig kap levegőt és ez aludni sem hagyja.
Azt még nem is kérdeztem hogy van közületek olyan aki beadatja a rota elleni oltást? Mi tegnap úgy döntöttünk hogy kérjük. Így jövőhéten a kéthónapos szurikkal együtt ezt is megkapjuk. Bár ha minden igaz ezt szájon át kapja.
Sziasztok!
Látom, mindenki pörög:)
Náthásodásra én orrcseppet használok (sima gyógyszertári keverésű lötyi babáknak, amit kb. 5-6 perc múlva trutyival együtt ki is tudok szippantani Polli orrából.
Muki, mivel pótlod a tejcsit? Tejjel, vagy tápszerrel?
Ha éhes, akkor próbáld ki, hogy cici után egyből kapjon pótlást, ha elfogadja, akkor valószínű az a baj.
Tegnap ese 1 órát kinlódott, persze ezt nem sírta végig, csak sírdogált 5 percet és aludt 10-et. Aztán feladta és elaludt.
Ezzel a módszerrel lett újra kiságyba szoktatva és ahhoz, hogy elaludjon egyedül. Eddig seggrázással tudott csak aludni.
Sajnáltam, de jobb ez így.
Képzeld a szomszédba a most 8 hónapos kislányt szoktatják ehhez, persze ő 3 órát üvölt és nagyon hangosan, mindig hallom.
Ezért is döntöttünk így, hogy még most és ne később.
Szia!
Eldugult nózira jó lehet egy homeós orrspray is! Euphorbium a neve. Hátha használ! És jobbulást!
KÖSSZI
Nálam is mindig kézben van
lehet az a baj hogy nem kap eleget enni.
bár az baj h pótolom neki 1óra múlva a szopizás befejezte után?
Sziasztok!
Sajnos mi lehet megfáztunk vagy elkaptunk valamit. Luca reggel óta szörcsög :( A porszívós orrszívó se tudja igazán jól kiszívni a kis orrát, még utánna is hallom hogy kicsit el van dugulva neki. Valakinek valami ötlete mit kell ilyenkor tenni?
Szia!
Fáradtan, nyomottam!
Apa nem hagyott éjjel aludni. Utána Fanni szopizott.
TI?
Semmihez nincs erőm.