2009 novemberi babák (beszélgetés)
sziasztok!
Nos elég car volt az éjjelünk...és nagyon kezd elegem lenni abból hogy a gyermekem még mindig szenved a has fájástól!
Így majd megyünk a 6 hós státuszra,és kérek beutalót a gyerek gasztróra,mert ez nem mehet így tovább!!!
Szeretem a tojásos nokedlit salival :-)
Este csináltam meg a kaját így maradt mára :-)
Kész a leves, ki van takarítva, gyereknek tele a hasa és tiszta a pelusa, leesek a lábamról :-)
Ivi,
közben rájöttem, hogy kell. :-)
Azért köszönöm
Én hála tegnap megfőztem, így ma csak egy jó kis húsi levest dobok össze.
Lesz saláta is a tojásos nokedlihez?
Szia Ivi,
szuper, köszönöm szépen!
Hát igen, én is örülnék, ha meg tudnád mutatni, de sajna kicsit messze vagyunk. :-) De ha gondolod, rám csöröghetsz skype-on (fonaidetti) és akkor elmagyarázhatod, ha úgy könnyebb. :-)
Sziasztok.
Lenne egy gyors kérdésem azokhoz akik főzeléket adnak a babának.Karalábét próbáltátok már?Ma van apa névnapja és csontlevest is főzök,raktam karalábét is és gondoltam,hogy ebédre a krumpli és a sárgarépa mellé egy picit raknák bele Levinek.Nem emlékszem rá,hogy a nagyok mikortól kaptak karalábét.
Köszönjük Levike nevében a jókívánságokat,már jobban van,nincs láza és újra jól eszik.
Andi sajnálom.
szió
délután szivesen segítek majd,ha lesz időm leírom neked! megmutatni könnyebb lenne....:))
szia bébi :) milyen volt az éjszakátok most??
mi egyszer keltünk fél3kor :) és utána fél7 :)
Szia csajok,jó reggelt!
Én sem leszek ma,sem:( mert megyünk nagyiékhoz,minden percet kiakarnak használni amíg itthon vagyunk.Manó elaludt a hintájában olyan édes.
Remélem mindenki jól van! Levi baba gyógyulj meg!!!
Jó reggelt! Úgy nézem igyekeznünk kell, ha esőmentesen meg akarjuk úszni a boltbamenetelt! Gyorsan megszárítom a hajam, mivel az imént úgy döntöttem, hogy ilyen fejjel még a sarki boltig sem osonok el, s gyorsan megmostam. Nomeg délután megyünk az egyik barátnőmékhez. Annyi idős a lányuk, mint Marci. Majd ők játszanak, Lizus meg nézi őket.
Ez lesz ma.
Holnap választunk, s semmi más szokatlan.
Ti?
Sziasztok,
nekünk is van Baby Banz napszemüvegünk, de eddig csak egyszer adtam rá, mikor megkaputuk. Hát elég furin nézett életkém :-) És nekem furi, hogy fekete az üvege.
Csajok, tud nekem valaki please segíteni Slide-dal kapcsolatban? Csináltam tegnap én is egyet, de nem tudom, hogy a képfeliratokhoz a betűméretet, -típust, -színt hogy lehet változtatni. ? Valakinek ötlet?
Ja, és külön be lehet azt is állítani, meddig mutasson 1 képet? Mert nekem van, amit épp hogy csak megmutat, van amit meg akár 10 msp-en keresztül is mutat...nem értem én ezt.
Köszi előre is a segítséget!
Szép napot és 7végét mindenkinek! :-)
Most mennem kell, mert még be kell vásárolnom piát, holnap van párom szülinapja. :-) (19 nappal idősebb, mint én :-) )
szia!
ne aggódj, a 300g nem kevés. A múlt hónapban Izabella is csak 400g-ot hízott.