2009 novemberi babák (beszélgetés)
Hmm nekünk egy hét mulva kell mennünk a hallásvizsgálatra.....
Én azt érzem ahogy körmömmel érek az ínyéhez kopog .
Sziasztok!
Bombocos jobbulást!
Szerintem a mi fogcskánk is kint van! Mindjárt kettő :D
Ha érzem hogy éles és el van fehéredve az ínye akkor sztem az már áttörte a fogínyét. És érezhetően nyugodt és jókedvű tegnap óta.
Tegnap voltunk hallásvizsgálaton és a hallásunk is rendben van. Vicces egy vizsgálat volt :D
Voltunk Marcival oltáson. Mondtam doktornéninek, mi van. Mondta, hogy ez a gyulladás "hogy a fenébe ne tehetne" a tejem elmeneteléről.
Marci nagyon ki volt akadva, mert megint pont nekiállt volna motorozni a váróban, amikor behívták. Legközelebb motorostól bemegyünk.:-)
Sziasztok!
Itt is moslék idő van már második napja esélyünk sincs kimenni :-(((
Alíz még nem kúszik mászik viszont az új szokása hogy forog, mármint nem hasról hátra meg vissza hanem körbe, na ezt jól megírtam remélem értitek :))nagyon őt sem lehet már sok időre otthagyni az ágyon mert egyre jobban változtatja a helyét.
Mi is általában váltórucivak indulunk mindenfelé mert a legváratlanabb helyzetekben fossa össze magát tokától bokáig.
na elköszönök, megyünk lassan
Puszi
örülök! jól vagyunk köszönöm megyünk csípőszűrésre,mert a mmúltkor elfelejtettem így mostanra kaptunk időpontot.
Lehet Barbi előbb fog mászni mint Ruben! a lányok gyorsak :)
Nagyon változó.
A Dévény torna elejét ordítja mert fel keltve, a másik fele viszont már tetszik neki mert nagyon szépen ellazul, mászik, forog.
A Gézengúzosnál a vízi terápiát szereti, a talaj tornán a hegyi mászást és a forgás szereti, a lógatást már nem mert a kis keze még nem nyúlt ki teljesen.
A vízágyat szereti :-)
Itthon viszont semmilyen tornát nem szeret, de mindig mondom neki hogy egyenlőre én vagyok a nagyfőnök :-) Egy harc a torna, főleg ha fel kell kelteni hozzá. De sajnos muszáj csinálni. Itthon mindig nem szoktuk keményen tornáztatni, de a vízi terápiát, mászást, hintázást, ejtéseket és a masszázsát azért igyekszünk megcsinálni vele.
Na lépek is mert megint elkésünk :-)
Jó reggelt mindenkinek!
Ez az eső,hát kész vagyok tőle,mert így nem tudunk sétálni menni,mert az esővédő alatt hisztizik.
Reméelm a rosszidő ellenére jól van mindenki!
már megint esik.......váááááááááá......ezt utálom.
megyünk kis mellénykéért, vettem neki, aztán csípőszűrésre...végre nem felejtem el :)
megfáztam...teli a nózim... :( ebben a béna időben.............