2009 novemberi babák (beszélgetés)
Én is gratulálok Neked!
Hallottad a kis szívét is? :)
ez a megoldás nekem szimpatikus...
csak így elméletben valószínőleg minden sokkal egyszerűbbnek tűnik, gondolom "élesben" nem mindig minden rózsaszín köd :)
Ódejóóó!
Gratula!!:)
Sziasztok!
Ma voltam elöször dokinál.Teljesen más volt mint 3 éve a lányomnál,vagy lehet csak én emlékszem rosszul.
Szóval a doki azt mondta 4.6mm egy kicsit kisebb mint 7 hetes.A lányom ilyenkor 5.2mm volt
Nem olvastam, bár neten körülnéztem, de úgy döntöttem nem nevelek könyvből. 2 unokatesómat láttam felnőni otthon, és úgyis minden gyerek más, nem lehet rájuk sémát húzni.
Elég sajátos nevelési elvem van, úgy hiszem a gyerek "elmondja", tudatja, neki mire van szüksége.
1 hónapos koráig rengeteget volt kézben, aztán hirtelen nem igényelte már, amikor érzem, hogy igényli, akkor jöhet. Amikor éhes, szomjas, akkor eszik-iszik.
Levegőfüggő a lelkem, napközben csak akkor alszik, ha leviszem, akkor viszont eleget :)) Éjjel meg 11-12 órát egyben , és reggel is elvan egyedül, magyaráz a játékainak.
Sírni akkor sír, ha baja van, vagy fél, olyankor mindig ott van valaki vele :) Elvégre ezért vagyok TGYÁS-on, hogy vele foglalkozzam, mégis jut időm mindenre :)
Te olvastál gyereknevelési könyveket, vagy spontán oldod meg a feladatot?
Hallottam erről a Suttogó módszerről, de még nem találkoztam senkivel, aki alkalmazta volna...
Ó, 2.alvás 3/4 1kor? Ez óriási :)
:D Köszi, megérkezett a Biiig Hááág :D
PP mindenkinek!
Igen, köszi, teljesen igazatok van! Na, befejeztem a parázást! Jövő héten legalább én is tudok valamit mesélni a feb 4.én mensizőknek:)
Te pedig készülj holnapra! Nagyon izgi, komolyan hihetetlen!!
Küldjünk ladybirdnek egy teletubbsy nagyölelést!!!
mindekire ráfér itt úgy látom!:)
Úgy tűnik ma egy nyugisabb nap van, már második alvást produkálja reggel óta :)
volt ordítás mert szétkarmolta az orrát, állandóan ez megy, pedig naponta vágjuk a körmét... :)
JA, és ezért nem is rendelnek be minket rögtön viszgálatokra, nem akarnak turkálni, nyomogatni, hagynak időt a babáknak, h ott akarnak-e egyáltalán maradni, vagy nem.
De a babák tudják!!ha már minden rendben körülöttük, maradnak:)
Itt minden rendben :)
Ma itthonról dolgozom, így imádom, hogy pizsamában, kanapén fekve, betakarózva kicsit lustálkodom - kicsit dolgoztatok.
Ti is rendben?
óóó, én értelek!!éN is persze aggódok a baba miatt, de amiatt is, mi van ha úgy történik velem valami, h aztán soha többet...
na de erre nem gondolok!!:)
nyugi!!!
hát tudom, h nem megnyugtató, de a dokikon én azt látom, h nem vesznek semmit se biztosnak, és sajnos ezt kell elfogadni. Az elején még semmi se biztos, nem hiába mondják, h várjunk a rokonörömtetéssel a12.hétig!Addig bármi lehet.
sajnos.
Mi meg persze , természetes rekcióként, a hajunkat tépjük.
igen, én is rájöttem, tegnap, h nem oylan felhőtlen kétcsíkosnak lenni.nagyon jó, ha semmi bajdo, sincs, de ha kicsit is bizonytalan valami, akkr jóhoyg elmegy az ezsünk.
Apa se érti, h én mit érzek!!:(
szerintem az is lehet a gond, hogy halvány, hogy nem reggel csináltad első pisiből. Vagy igen?
Nekem is elment az első baba és nem volt semmi jele. Vagyis annyi, hogy egyik reggel már barna volt a folyásom és a teszt már akkor semmit nem mutatott. Egy héttel előtte meg pozitív volt. Másnapra már véreztem.
Én konkrétan azért aggódom,mert a csíkjaim halváyak voltak eddig is, mára eltűntek ugyanazzal a teszttel. Plusz volt barna és görcs is. Igen, ezért aggódom, és bocsánat hogy ide ezt leírtam...:(
Most ne haragudjatok, nem annyira vagyok jó passzban, majd inkább írok ha a doki mondott valamit jövő kedden, azt mondta akkor menhej UH-ra.
Nem elég annyi folsav, amennyi a magzatvédő vitaminban van? Nekem azt mondta a doki...
Ill. ő a jódot nyomatja, h.azt igyam az első hetekben.
Nektek ilyet nem mondtak?
A Clearblue az ahol ha + jelet látsz, az a jó!
A doki nem mondott semmit igaziból, jövő kedden mejek el. Oké, addig meg megőrülök!
Bocsi, hogy csinálom a feszkót:( aggódom, és kész. És önző módon nem csak a babám miatt!
egyetértek...vérzés, erős görcsök - gondolom én...
Na de erre nem is gondolunk!!!!!