2009 novemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok. Bocsi, hogy ide írok, remélem vki válaszol nekem, fontos lenne. Hol vegyek terhességi tesztet? a rossmanban láttam, vagy azt inkább gyógyszertárban ajánlatos?
Köszi a választ, nagyon fontos lenne.
jó hétvégét kellemes, progiu, finom kajákkal:-) nyami:-)
Én sem készültem az anyaságra egyszercsak megtörtént.. terhes lettem... de minden ösztönösen ment és minden sikerült:-) Még magamon is elcsodálkoztam sokszor :-) MI erre lettünk teremtve:-)
jóó sok újhagymával csináltam a körözöttet, isteni lett :)
most meg várom, h.még egy kicsit melegebb legyen, és kifekszem a napra olvasni :)
juhhéééjjj, itt a tavasz!
ti mit terveztek a hétvégére?
teljesen igazad van :)
és nem ér kételkedni magadban! sokan vagyunk, akik először "csináljuk" ezt a "terhesség" meg "anya" dolgot, és úgyis sikerülni fog ügyesen megoldanunk ezt is :)
én meg nem bírom kivárni, h.az uram felébredjen, és csináltam magamnak gyors' egy finom körözöttes szendvicset :)
hát már attól is elment a kedvem emiatt a toxoplazmás dolog miatt, vagy mi a szösz :) kezdek néha kételkedni magamban, annyi ilyen dolgot nem tudok és nem is sejtek, meg hát nem is készültem előre, nem terveztem hogy idén anya leszek:)én csak egy egyszerű közgazdász vagyok, akinek fogalma sincs még arról sem hogy hogy kell bepelenkázni egy babócát :(
tudod mit? mégis eszem 1-2 szem epret :))
szia Jucka, jó reggelt neked is!
szegényke - de legalább akkor felszabadult kicsit a gyomrod - és ehetsz ma jó sok epret :)
én kialudtam magam - igaz, este 9kor már szépen durmoltam. :)
Jó éjt neked is!
nekem mindegy, párom viszont fiút szeretne, mégegyet:-)
Csinálok vacsit a lányoknak (kutyuim)mert apa most vitte le őket a kis barátaikhoz labdázni. Aztán sztem lefekszem mert hányingerem van picit.
Jó éjt Summernight :) Néztem az adatlapon, hogy pont egyidősek vagyunk :)
hát nem sokan vannak mostanság.. Kisfiam végre elaludt.
Fiút szeretnétek vagy kislányt?
sajtburgert én is nagyon kivántam előző Babómnál :-) de kitartottam egészen 5 hónapos terhességig amikor is beszabadultam egy mekibe és kapásból 4-et betoltam :-)
de utána már szülésig nem ettem többet. Muszály volt engednem a vágynak legalább egyszer:-)
eszem ágában nincs beleokoskodni senki életébe:-) nyáron én is megkostolom tuti a mi bio eprünket a kertből:-)
Most szerdán mész köv Uh-ra?
huh végigolvastam :-)... toxoplazmáról én is tudok hogy van ilyen betegség mivel kisállatklinikán dolgoztam első terhességem előtt és babó miatt hagytam ott az állást.
Nem gondoltam hogy ennyire nagy hangzavarja lesz ennek a témának... ami persze nem bizti hogy rossz.
kirobbantottam a háborút eper ügyben :) úgy veszekszenek... nézz át a Lehet-e epret enni terhesség alatt c. fórumba :)
Ja és köszi az infót, megnyugodtam, akkor bekapok 1-et, kettőt :)))
Utánanéztem. lehet enni, bocsika. Kisbabának nem lehet adni, ez nagyon erősen bennem vollt mert fiacskám akkor került pont gymievő korszakába mikor ezernyi termett nálunk a kertben és szigorúan eltiltottak tőle.
Annyit olvastam, hogy alaposan meg kell mosni, és
nagyon oda kell figyelni honnan veszed, mert bizony a mostani eprek még nem nálunk termettek és ki tudja mivel kezelték őket mire ilyen szépek lettek...