2009 novemberi babák (beszélgetés)
Nem tom ezt olvastam,majd meglátjuk nekem mit mond a vezérigazgató,ő dönt!
Hmmm, hát az érdekes lenne, ha akkor is annyit kapnánk.
Nálunk azt tuti nem vennék figyelembe:(
Akkor te hamarosan megtudod fiad,vagy lányod lesz:)
Ha enged a doki én most akarok vissza menni dolgozni,de nem 8h-ban az sok lenne,és stresszes is.Viszont a kismama 2009/1 számában azt olvastam ha nem 8h-t dolgozunk akkor sem lehet kevesebb a bérünk.
Mi 12.hétben járunk, nem lombik, sima Muki.
Dolgozok, napi 8 órát, egy irodában, plusz egy óra kajaszünet félidőben kötelező...utálom!!
Ülnöm kell 8-9 órát:(
Mivel lombikos a manó ezért pontosan tudom mikor fogant:) azt hiszem egy szép nagy fiú lakik a pocakomban:) Te dolgozol,s ha igen hány órát? Ti mekkorák vagytok?
A jó nagy méret kijelentés volt, nem kérdés:)
Jó nagy méreteitek vannak már?
Nem lehet, h nagyobb a baba, mint gondoljátok?:)
Amiket olvasok a legtöbb embernél 8 hetesen még picikébbek...de lehet ő vasgyúró:)
Igen látszik,bár ugye azt mondják ilyenkor még nem teljesen a baba mutatkozik meg.Mindegy nekem nagyon tetszik:)Attól tartok olyan nagy lesz mint az apja,most 20,4mm voltunk kedden:)
Most vagy 8 hetes? Hogy a manóban látzsik rjatad már?
Tudsz valamit:)
Nekem azt nézik a jóindulatú, még be nem vont női kollégáim, h hoyg meg vagyok hízva:S
Jó reggelt minden kismamának:) olyan jó érzés,hogy megnézik a pocim,és furamód előzékenyek az emberek.......remélem így marad!!!
Nincsenek új UH képeitek?
Már megvezsek, úgy várom jövő szerdát:)
A kínai naptárrró annyit, h lányt mutat, de szerintem tuti fiú.
Igen, hippet, nekem ezt mondták még régebben, sógornőék, mondjuk ők szedtek elevitet is, és én ezt ittam már január óta. Ez legalább finom:)
:)
Szia!
Nem lehet, h éjszaka igazából csak szomjas vagy, és nem éhes?:)
Néha csal a szervezetünk.
Én egyzser kelek, megyek egy kört, WC, stb, aztán érzem,h innom kéne, de olyan kómás vagyok, h visszaalszok, pedig ott van mellettem az üveg:)
Lehet, hogy kedden nálunk már kiderül, hogy bejött-e a módszer, már amennyire meg lehet mondani 2D-n egy 14 hetes babáról :) szép napot mindenkinek!
sziasztok! A táblázathoz annyit, hogy a fiú-lány nem azt jelenti, hogy ki mit szeretne, hanem a kínai módszer szerinti jóslást, hogy fia vagy lánya lesz.
[link] ezen a linken
hát igazából van akinek nagyobb-kisebb.de már az enyém is nagynak számitott,akkor a tiéd?egy óriás baba lesz?cukik a kicsik.jó éjt mindenkinek.amúgy van valakinek tippje,hogy hogyan lehetne egy egész éjszakát átaludni nyugisan?én legalább 3-4szer felkelek ebből 2szer enni.
na kivi vagyok már nagyon:-)annyira várom hogy láthassam!!!
na ha elkezdenek vacilálni a hetekkel akkor én bizti ki leszek akadva mert én is tudom mikor fogant pontosan a manó, max egy napot tévedhetek, mert akkoriban párom külföldön dolgozott és hát egy hétvégénk volt mikor foganhatott:-D
Én sem szedek semmi terhesvitamint, a gravidától én is hánytam. 2 percecel azután hogy lenyeltem rózsaszínt...:-( egyébkét aszine sem túl biztató. elég mesterséges.
Mi 6+3 naposan voltunk uh-n és már vert halla a jo Istennek a szivecskeje és 11mm volt.
Te is hippet iszol? Én is... Aztmondta a védőnőm ,hogy a városomban nem is szedi senki sem ,mert mindenki elevitet szed.
Nekem meg 6-7 hetesen csak olyan 4mm volt, dobogott a szive, a doki mondta is, h nem mondták az ultrahangon, h fiatalabb?
Én meg mondtam, h nem lehet fiatalabb, mert tuti tudom mikori:)
óóóóóó, 42 kg, akkor ne is bánd, h híztál!!!:)
amugy én nem teljesen 7 hetesen voltam uh-n és akkor 9mm volt a drágám,mára meg már 58mm fejtől farokig, ha a lábát kinyujtja akkor 100mm körül van(A DOKI SZERINT)
pedig ennyit sikerült hizni,de most legalább kezd emberi formám lenni,mert csak 42 kg voltam.
bocs, atom fáradt vagyok, még annyira se tudok gépelni, mint eddig:(
A doki azt mondta, h ha aakrok szedjek valamit, d enem erőlteti, ez egy fantasztikus marketinget maga után húzó iparág, mindkei szedi, pedig eddig is megszülettek a gyerekek, és max folsavat ettek, meg kalciumot.
Kb ugyanaz van mindkettőben, azt mondta mindegy melyik.
Na, de én nem szedem, hippet iszok, kész:)
ja és ezek a "dolgokat" gravi, meg a többi cucc a doki mondta neked hogy szedjed? mert én az Elevitet a csak úgy magamtól szedem ( hülyenő módra választottam a tv reklámból:-) ), bár a dokinak mondtam és azt mondta o.k. nagyon helyes ,
de nem ajánlott mást
szerintem az öreghapi nem találkozott a korszerűbb gépekkel , azért gondolja hogy nincs szívhang még :-) bár nekik is kellene továbbképzésekre járni, vagy a csajszinál nem volt rendben valami..mármint a fejében és nem jól értette,
További ajánlott fórumok: