2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Akkor ha akarod és nem szeretnél fogadni szülésznőt azért megkérdezhetem, hogy ki alternatívos és ők lehet, hogy megóvanak a metszéstől ha tudnak. De azt tudom, hogy kedden tutira bent vannak szóval próbálj időzíteni! :)
Akkor én is jövök egy kicsit Heniéket támogatni! :-)))
Szia, Dius! Üdv köztünk! :-)
Még nem olvastam vissza teljesen...
Köszi. Igazán meglepetés baba volt a drágám. Azért mentem el dokihoz, mert szerettünk volna kistesót, de a ciklusom nem igazán akart visszaállni, miután abbahagytam a fog. gátló szedését. 47-50 naponta menstruáltam. A doki megvizsgált és írt fel valami hormontablettát, ami beállítja anorm. ciklust. Meg is uh-ott, megállapította, hogy a méhnyálkahártyám norm. és, ha elfogy a gyógyszer 2 hét múlva menjek vissza, újabb adagot ír fel. Elkezdtem szedni a gyógyszer, de elég furán éreztem magam. Eltelt e két hét nagy nehezen. felfektetett az asztalra és megint jött az uh. Láttam,ahogy kikerekedett a szeme és szólt az asszisztensnek,. hogy ide már nem kell peteérés serkentő...
Ideges voltam a gyógyszer miatt, de kkiderült, hogy a bébinek semmi baja nem lehet ill. nem lett tőle... (uh. Genetika...)
Szia!
Örülök, hogy itt vagy! :) Neked akkor már nem új a helyzet! :)
Igen, sajnos nem tudnak mondani semmit....
Még szegény Kircsikém is aggódik, majd kinyomja a bordám a kis lábikójával...
Szia Klári, hát itt most zajlik az élet! Szegény Henikében próbáljuk tarani a szuszt! :( :) Nem tom, hogy sírjak, vagy nevessek...
Halihó!
Megjöttem! Gyors visszaolvasok!
Látom, hogy ott vagy, Heni!!! :-)
Szia! Üdv köztünk! Gartula a picikétekhez!! :)))
Én úgy tudom a rejtett vajúdásnál nincsenek fájdalmak, csak hopsz elfolyuik a magzatvíz, és már jönnek is a tolófájások...
Szia, neked mennyi idős a "nagy"?
(Még most is fura leírnom ugyanis ő még mindig a én kicsi fiam.)
Szia Dius:)
Gratula a kicsihez:)))
Jól van drága, igazad van, amit bírsz, és ameddig birod addig küzd is.)))) Büszke vagyok rád nagyon!!!
Va itt vki, aki Tatabányán fog szülni?
Szia Dius:))
Üdv köztünk:))Én is a másodikat várom és én is kislányt:))
Csak a neten láttam képeket róla,tényleg nagyon jó kis szobák:))
Jó lenne gátmetszés nélkül szülni:))
Háát az a hazaengedett az annyit tesz, hogy saját felelősségemre távoztam de a tudtával mert neki is elmondtam, hogy itt vagyok a szomszédban és jövök ha kell! Nincs miért császározni még ilyenkor amikor Boti körülményei jók és a szülés stagnál vagy mi. Olvastam erről, hogy valószínű rejtett vajúdásom van ami még jól is elsülhet azért nem izgulok nagyon. A fájdogálást meg tűröm...
Sziasztok és új vagyok.
Nagyon tetszik a fórum, gondoltam csatlakozom hozzátok. Én a második babámat várom. A "nagyfiam" 4 éves múlt.Egy igazi kisördög...
Március 3- ra vagyok kiírva, de a dokim szerint lehet, hogy előbb jön a kisasszony.
Heni86: Bocs, hogy csak így megszólítlak, de első bébidet várod? És, ha jól olvastam az előzmányeket péntek óta vajúdgatsz?
Ez nagyon durva...
Biztos jobb...meg így itt vagyunk mi is.))))) Mi csak azt mondjuk bátor vagy...én sem mertem volna hazajönni....én ilyen kis beszari vagyok..mondjuk nem is látok rá a kórházra.))
Most rám is átragadt az idegesség,és most izgatott vagyok mi lesz veletek Heni?!
Igaz, igaz!!! Utálom mikor megvizsgáltak mert 33 hetesen folyt valamim, és mint egy elefántot ugy nézett meg az ügyeletes doki, és nagyon féájt, mire rám ordított, hogy ne emlegessem a fenekem, mondom jó, akkor lepisilem, mert azért emelgetem első sorban mert pisilnem kell, ugyanis 60 percig volt rajtam a ctg és 2 órája várok....nem mondott semmit. basszus....utálom ezt a kiszolgáltatottságot...annak ellenére h ők értenek jobban hozzá, azért emberek vagyunK!
Csak hogy láttad-e milyen frankó kis szobák vannak meg a szülésznők közül sokan "alternatív szülésznőkké" képezték magukat és ez is annyira jó pont szerintem! :)
Nem ismerem a saját fájdalom küszöbömet és határaimat de remélem azért odáig nem húzom, hogy itthon kivárom a szülés végét! :))) Hidd el sokkal jobb itthon! Én útálom a kórházakat és mivel itt van 2 percre (napos időben szinte rálátok) nem félek, hogy ne érnénk be bármi van. Ott is ugyanúgy feküdnék és csak akkor foglalkoznának velem ha szólok! Nameg naponta párszor felnyúlnának (bocsi) amibe belebetegednék az tuti!
Arról meg,h az orvosok milyen hisztis p-nak tartanak,nem kell foglalkozni!Elvégre nem nekik kell vajúdni és megszülni!Fogalmuk sincs mit él át egy kismama!Engem marhára nem érdekel mit gondolnak,ha annyira fog fájni akkor lehet,h kiabálni is fogok,és...?
Nekem kell megszülni!
Persze hogy édes, főleg ha tudod hogy aznap megszületik drága...de így már azért nehézkes:(
Nekem drága a legfurább h a doki hazaengedett...nem akar látni midnen nap..megfigyelni és nem tanácsolja h császározzanak meg...valamitől fájsz....én még soha nem hallottam ilyet, h fáj fáj, majd lesz valahogy.
persze otthon jobb....a nővérem majd megkérdem ő egészségügyben dolgozott (nincs itthon) hogy szokott iylen lenni, mert én laikus vagyok..de tényleg nem hallottam még.
Heni nem voltam mostanság,miért kérdezed?
Én is próbálom neki mondani de nem igazán foglalkozik velem. :( Amúgy ha ott leszel és fáj majd el sem fogod hinni de szinte minden fájdalom édes! Egy darabig... :)))
Persze, nem baj h leírtad...borzasztó, hogy ilyenek is vannak:( sajnos. Én meg nem vagyok ám olyan erős...csak a családom és a nagyon jók barátok tarták mindig a lelket bennem. Nekem a nehéz az afp miatt volt...az azóta an....is nagyon bennem van....de tudom midnen rendben, azóta is szépen fejlődik Ami stb..na meg nekem az elej volt kemény...amikor véreztem, meg barnáztam..de Ami erős.))
Én sem vagyok egy okos tóbiás,de tényleg ha úgy érzed,h már nem bírod tovább,legalább telefonálj,és mondd el mit érzel,h egyre csak rosszabb lesz...
Ez nem játék,tényleg!Én nem tudom mit tettem volna a helyedben,de szerintem ott maradtam volna,én nem mertem volna kockáztatni,főleg ha a doki azt mondta,h péntekig meg lesz a kis Boti!
További ajánlott fórumok: