2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Sziasztok!
Annyi időm sincs, hogy visszaolvassak. Remélem mindenki jól van!
Esik ez a szutyok eső! Remélem szombaton jobb idő lesz, mert különben lőttek a kerti pertynak. Tegnap szinte egész nap füvet nyírtam. Nekem van a learanyabb kisfiam a világon: Végig ott ült a babakocsiban, és figyelte, ahogy dolgozom, és egy hangja nem volt.
Holnap egész nap sütni-főzni fogok, úgyhogy a napokban nem nagyon tudok jönni..
Puszim mindenkinek!!!
Sziasztok!
Igen szép vihar volt a szárítómról le is kapkodott egy csomó cuccot, így moshatom újra. Nem vagyok ideges áááááááááááááá!
Most sincs szebb idő, utálom, de ilyenkor a benti pakolászás kap nagy szerepet.
Hétvégén birkó verseny lesz Csabinak, már izgulunk!
Ma sütit is kéne csinálnom, mert megígértem, hogy viszek egy tálcával a bálra (jótékonysági).
Sziasztok!
Jó kis vihar volt az éjszaka:( 1szer felriadtam, de a gyerekek aludtak, mint a bunda!
Délután megyek fogorvoshoz, de már most izgulok, pedig nem lesz fájdalmas!
Szép napot Mindenkinek!
Sziasztok!
Köszi,kedvesek vagytok!
Heni! Jó lett a játszótér! Csak egy baj van vele: nem mi udvaunkban áll! :))
Mi még nem fagyiztunk...nincs egy normális fagyizó nálunk:(
Nyugi,Dius! Szerintem a lányok még rosszabbak hiszti téren!
Laura aludt 3/4 órát,de most visszaaltattam,remélem még alszik kicsikét!
Sajnos már egy órája elbújt a napocska,itt is beborult. Pedig,ha fölkel a lánykám,megyünk unokatesómékhoz kipróbálni az új játszóterüket:)
És én is akarok egyet!
krisw, nagyon édes Laura mocskosan:)
Na, meg az a tavas kép...:)
Olyan szépek együtt.
sziasztok, remélem indenki jól van:)
Noi, nem semmi a kiscsaj tényleg...
Ja, és képzeld Petra a cumiját nonónak hívja:)
Heni, szupi lett a játszótér.
Jobbulást Neked.
Boti csúcs a fagyival:)
Pera már meg is sértődik, ha ő nem kap...
Olyan hisztit levág, hogy csak nézünk.
Amint nyújtom felé a fagyi, akkor meg már fülig ér a szája és vihog:)
Sziasztok:)
Ama 2 órája alszik, ugy h most csináljuk a födémet a ház hozzáépítésnek....durva a Kiscsaj:))
Nagyon édes a kiscsaj! :)
És a tó is nagyon szép anyukádéknál. Régi vágya apának egy ilyen tó. Talán ősszel... :)
Sziasztok!
Itt sem valami jó az idő. :( Pedig már megy a 4. adag mosás. Remélem esni nem fog mert akkor bajban leszek.
Boti jól van, nagyon jól aludt csak megint nőnek a nyirokcsomói a nyakán. :( Szóval vagy beteg lesz vagy nem tudom. Általában akkor durran be neki. :( Most alszik...
Én meg megyek festegetni a házikóját. Azt csak addig lehet amíg alszik. :)
Szép napot mindenkinek! Puszi!
Sziasztok!
Ma nincs olyan jó idő, el van borulva:(
Heni, jobbulást! Szerencse, hogy nem az lett a baj!
A kis betegeskedőknek is jobbulást kívánok!
Krisw, cuki Laura sárosan, mint egy kis indiánlány:)
Szia:)
Örülök, h semmi komoly, hála égnek:) lehet ott mindenkinek ezt mondják? Van akinek bejön van akinek nem a duma:))))
szép álmokat:)
Nagyon édi lehetett! :) Kép még nincs :(
Boti is imád vizezni. Ma meglocsoltam a függő virágtartóban a virágokat és kicsit sok lett. Csöpögött tisztességesen, Boti meg aláállt zuhanyozni. :)))
Szia!
Rég hallottunk rólatok! Örülök, hogy jól vagytok, egy kis nyügi meg belefér. :) Kitartás! Szerintem ez ilyen időszak most... Puszi nektek!
Sziasztok csajok!
Köszönöm szépen mindenkinek a jeleket, már sokkal jobban vagyok és szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem is az volt a bajom! :)
Elmentem este az új körzetimhez ahova át fogok jelentkezni és ő azt mondta megemelhettem magam azért fáj a hátam-mellkasom. Kicsit aggódtam, hogy mindenki mást mond, úgyhogy ma elmentem a kórházba ahol sűrgősséggel kivizsgáltak Botira való tekintettel. :))) 20 perc volt az egész... A főorvos nézte a tüdőröntgent és mondta h semmi baj, tökéletes, a maga tüdeje olyan mint egy 20 évesé. :) Na mondom doktornő marhára megnyugtatott ugyanis 24 éves vagyok. :))))))
Amúgy a Tomi mamájának mondták ugyanezt valamelyik nap a laborjára. Viszont ő már majd 80 éves. Na az már teljesítmény kérem szépen! :))))
Szóval a főorvos is azt mondta hogy izom-izület vagy idegpálya gyulladás. Zabálom a gyógyszert és talán javul. :)
Ja és a nagy hír! Elkészült a játszótér!!! :)))
Hát egy szó mint száz marha jó lett. :) Kicsit alakítottunk rajta a tervekhez képest de nagyon szuper lett. Az ács 5 napot dolgozott rajta. :))
Remélem mindenki jól van! Sok puszika!
Most vagyok...
Nálunk is alszanak a gyerekek,mert Laura csak 1* aludt nappal.
Érdekes,de tegnap óta nem volt láza,jól van,hál' Istennek! Nem tudom mi lehetett,foga sem bújt ki.
Képzeljétek! Laura ügyesen mosakodik,mikor fürdés van,egyedül mossa az arcát,haját vizezi...tegnap ugyanezt csinálta kint...kiöntötte a locsolókannából a földre a vizet,és mosta magát:)
szép sáros lett pillanatok alatt:)
Képet teszek róla a naplóba.
Sziasztok!
Kis betegeknek jobbulást!
Kitti már alszik, nagyon elfáradt, úgyhogy gyors fürdés, és már be is aludt:)
Jó éjt Mindenkinek!
Sziasztok!
Ugy latom nem csak az en babam nyugoskodik. Maria reggeltol megallas nelkul sir. Kivittem delelott is es delutan setaltunk, na a seta alatt meg sem mukkant. Azota alszik, remelem nem fog felkelni az ejszaka.
A betegeknek jobbulast!
Sziasztok!
Sajnos nagyon rossz éjszakánk volt:( szinte semmit nem aludtunk ennek köszönhetően Szandra lassan már 3órája alszik!
Voltunk orvosnál és nincs komoly baja csak még a benne lévő kórokozó miatt előfordulhat hasi görcs ami sajnos egész éjjel kínozta:( kaptunk gyógyszert!
Köszönjük a gyógypuszikat:)))
Mindenkinek jobbulást aki beteg!
Hali csajok:)
Henike, gyógyulj meg!! Sok gyógypuszika...
Rita! Sajnálom én is nagyon, hogy pozitív lett az eredmény. Sok-sok gyógypuszi nektek is!
Mi jól vagyunk:_) Ama alszik, ha felkel megyünk ki:))
Rakott krumpli kész, porszívózás, mosás is megvan:))
puszi
Sziasztok!
Köszi lányok!
Bár nem volt valami jó éjszakánk... Krisztián köhögött, Laurának pedig kis láza volt, 38,3. Remélem nincs köze a két dolognak egymáshoz,és jó lenne a fogára fogni,mert más baja nincs egyelőre.
Viszont mintha nekem fájna a torkom...
Heni! Jobbulást!
Sziasztok!
Nem volt jó a netem, de ma este jövök és olvasok rólatok!
Szép napot!
Jó reggelt!
Csak éppen beköszönni van időm!
Szombaton kerti-party lesz nálunk. Lali szülinapját tartjuk! :-) Már el kell kezdenem a bevásárlást. Kb. 30 an leszünk...
Heni! Gyógyulj meg mihamarabb!!! Pihenj sokat!!!
Rita! Sajnálom, hogy pozitív lett az eredmény,,nem könnyen tűnik el ez a csúny betegség! Küldjük a sok-sok gyógypuszit!!!!!