2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Na jól elvagyok itt magamban! :-) Közben megy a babazene, Pindurkám pedig táncikál! :-))
Most szellőztetek, olyan friss tavaszi levegő van! :-) Most már itt van a legszebb évszak! Főleg, hogy ez elhozza a mi kis drágaságunkat! :-))
Szia, Andic!
Ilyenkor már jobb ha otthon vagy, így biztonságosabb, bármi is történik! Férjed hogy van?
Ja, és köszönöm a bejelölélést az iwiw-n! :-))
Szia, Ery!
Gratula a okonodnak! Ikrek!!! Biztos aranyosak lehetnek! :-))
Jo reggelt!
Katus, te mar belejottel a dolgokba! De jo neked! Nagyon cuki a kisbabad :) :) :)
Tegnap ejszaka mar azt hittem, hogy beindult a szules, annyira elkezdtem gorcsolni. Nezegettem az orat, de vegul is semmi.
Most is faj a hasam, de elviselheto. Leemondtam a programomat is a baratnommel, mert nem tudnek most setalgatni.
Szep napot mindenkinek!
Nah én most megyek kicsit asszem ébredezünk, majd ha tudok jövök ám még!!!
Mindenkinek nagyon szurkolok!!!
Puszi...
Szia kler drága, szép napot nektek, vigyázz magadra.:)
Ery...hát ki tudja...de én már csak a biztosra megyek. Pihenj drága és vigyázz magatokra, drukkolunk nagyon.
Ismerős Eliott...nekem is öszefüggő görcseim voltak....erre mondta josló....viz vagy nyákdugó legyen.
Ma is fáj a derekam, a hasam...kis darabka is volt...azóta semmi...kitartás drága.
megetetem ádust és elindítom dolgozni:)
Azt hiszem bujok vissza az àgyba.
Ha délutàn nem jelentkeznék,akkor korhàzban v.ok:)
Hát akkor nem tudom...De ha nem múlik, jobb lenne, ha látna a doki. Nekem ez a véleményem!
Nagyon drukkolunk neked!!!
azt mondta magzatviz,vagy nyàkdugonak kell lenni..
Vagy orànkénti fàjàsnak.
Nekem meg àllando van.
Lezskad a derekam,hànyinger,és àllando feszengetö pocak fàjàs.
:((((((((((((
Nekem most mennem kell...Sok teendőm van még. Lehet pár nap, és nem bírok semmit se csinálni, most kihasználom, hogy még tudok...
Majd még jövök!
Puszi kismamiknak, anyuciknak, babuciknak!
Édes Tündérke..nagyon erős.....jajj de imádom:))))
Igazad van, hozzánk is anyu, anyósom és a nővéremék jönnek majd....egy darabig.:)
Jól vagyok...a derekam és a hasam fáj csak:) most pisiltem semmi további darabka....mondtam én h átver:)))
Várom a képeket nagyon katush.
:-)))))))
Azért egyenlőre még a nagyon közeli ismerősöket enged, hogy látogassák! Én is így fogok tenni!
Szia, Eliott!
Jajj, mit érzel??
De jó, hogy itt vagy még! :-)
Várjuk a képeket, ma még úgysem sírtam! :-)) Lehet én vagyok túl érzékeny, de egy-két kép láttán már csurogak is a könnyeim...Így volt, amikor Botikát megláttam először, na meg akkoris amikor Kiarát! :-))