2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Igen, most úgy tűnik van elég és helyreáll a rend de pár napig volt para és nekem is pótolnom kellett. Méred a picit minden etetésnél? Nem hízott rendesen?
Írtam üzit amúgy. Olvastad?
Igen, furcsa de őszintén szólva nem rossz így mert nap közben van időm mindenre. Éjszaka annyiban nehezebb, hogy ha mellettem alszik akkor nem pihenek rendesen mert figyelek rá nagyon. :)
Akkor jó szépülést, sütés-főzést neked!
Heni, neked elég tejcid van?
Én most már ott tartok, h. minden szopinál két cici+ utána tápszer. nagyon sajnálom, mert szeretném minél tovább szoptatni, de a természet valószínű megismétli önmagát:(
Érdekes...nappal jobban alszik. Nem baj, csak neked így nehezebb gondolom:( kicsit fel vannak neki cserélve az éjszaka-nappal. Hogy miért alakul ez ki egy-két gyereknél azt nem tudom. a kerifiam volt ilyen.
Na kész vagyok...ma már csak szépülök...megyek is a zuhany alá...aztán du lehet sütök vm-t:)
Tudod mit mondott erre az illat dologra aférjem?
Vegyek fel egy fehér pólót, vogyázzak rá h. ne legyen piszkos és estére azt hajtjuk a kicsi feje alá az ágyba? jót röhögtem rajta, de lehet h. van benne valami.:)
Szia!
Akkor egy szavad sem lehet arra a kis tündérre! :))) Boti is csak 3x volt fent enni nem is azzal volt a gond, hanem hogy nem vagyok ott vele a kiságyban! :) Ha nem érzi az illatom akkor nagy baj van de érdekes, hogy csak éjszaka jön rá hogy mellettem akar lenni, nappal alszik mint a kisangyal az ágyikójában. Most is már fél 10 óta. Érdekes azért ez nekem.
Sziasztok, megint vagyok egy kicsit.
Voltunk sétálni, meg el kellett intéznem egy-két dolgot.
Szia Heni, sajnálom h. rossz éjszakátok volt.nekem Petra megint nagyon ügyes volt éjjel.Este 7- kor fürdés.Szopi két ciciből+ az előre lefejt 50 ml üvegből, majd alvás negyed egyig. Szopi két ciciből, majd alvás 4-ig. szopi két ciciből, másfélfél óra alvás.majd 60 ml tápszer és alvás 7-ig.
Puszi drága, várunk:)))
Én is addig összeteszek mindent.)) Igen, én is erre készülök...hátha talizunk végre:)))
Na még semmit nem csinaltam..eddig anyával dumcsiztam:) nem mintha hajtana a tatár...csak mosok és porszívozok..hamar kész aztán szépülök:)))
henike, rafkó a kissrác, de igaza van:))))
Ne is mond! Már komolyan ki tud játszani a kis cuki! :)))
És nem is olyan egyszerű megtanulni de napról napra jobban megy minden babának. Boti már minden pozícióban rá tud cuppanni pl. mosogathatok is közben meg ilyenek pont nem érdekli csak a szájában legyen a lényeg! :))
Így már értem!
Nálunk nem kell ezért fizetni, csak nagyon benfentesnek lenni..Én meg nem vagyok az... Na mindegy, valahogy kibirom azt a pár napot!
Na eltünök én is! Nem sokára jön értem Lali...Biztos délután lesz, mire visszaérek!
Puszi!
Ezért fizetnünk kell, de mostanában sok felénk a kisebbségi anyuka, és vegyesen rakják össze a mamákat a 4 ágyas szobákba.
Az 1 szobásba a párom bármikor bejöhet, a többibe nem jöhetnek be látogatok.
Szia, Heni!
Nagyon rafinált a kicsi fiatok! :-)))
szerintem mindenki szenved a szoptatás eleján, anyukának, babának is meg kell tanulnia...
Sziasztok!
Hűű nagyon fárasztó éjszakánk volt. Boti krónikus anyahiányban szenvedett egész éjjel így megint közöttünk aludt a kis rafinált cseppem. :))
Látom a szoptatás volt a téma... Nem könnyű dolog. Az én cicim is tiszta seb volt bármivel kentem. A bimbóvédőt is kipróbáltuk, szuper találmány csak az volt a baj, hogy Boti annyira hozzászokott, hogy kínszenvedés volt visszaállítani a szopizást simán. Aztán úgy határoztam, hogy nem kenem csak hagyom levegőzni amikor csak tudom mert a melltartó betéttől puhult fel állandóan. 3 nap alatt helyrejött, azóta semmi baja! :)) csak az a 3 nap kemény dió.
Remélem jól vagytok és PIHENTEK!!! :)))
Az a baj, hogyha hajlamos vagy rá és hiába nem ülsz rá a WC-re vagy akármit is használsz, akkor is el tudod kapni.
Sajnos én ilyen vagyok, egy vigasztal, hogy 1 szobásban leszek és így külön Wc lesz.
Jól van, drága! :-)
Én meg megnézem a SZivek szállodáját, mivel tegnap du. sikeresen elaludtam rajta...Közben készülödök, 11körül jön értem Lali, és elvisz a bankba...Már csak hosszú út lenne gyalog...