Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Na azért nem profi,csak érdeklődő.És abortusz ellenes!De nem ítélkező!
Csajok mennem kell mert Boti megint nyüszög.
Má rtuti nem alszik vissza. :( Kiabál, hogy annyannyanny. Jó éjt nektek! Pusza!
Sziasztok. Tegnap este tettem fel képeket és mire írni akartam felébredt Milánka,így gép kikapcs és -mentem hozzá.Ja21tól reggel 7-30-ig NYOLCSZOR ébredt és csak cici cici.ÁÁÁÁÁ Én fogam gyógyszert szedek nakem a spirál veszélyesnek hangzik bár nem vagyok tájékozott -e téren.
Hát gyógyszert én sem!
Apa meg csak had szenvedjen, néha nem árt! Én már szültem 2 gyereket, ezt a kis időt csak kibírja:))
Nem 100%.De mintha erre emlékeznék.Régen tartottam magzatvédő előadásokat középsulikba.
Mondasz valamit. Lehet tényleg el kéne mennem mostmár. Én tuti felrakatom a spirált mert nem tudom Boti meddig akar még cicizni és addig gyógyszert nem szedhetek apát meg már nem akarom kínozni...
Jaja!Azért írtam hogy földre szált ,hisz minden pasi azt gondolja magáról.
Biztos?
Én azt hittem máshogy " működik"???
Lehet holnap megkérdem? Vagy hülyének néz a doki?
Úgyis mást is akarok kérdezni!
Ott a pont! Tényleg tipikus pasi... :)
Nekem mondta csak nyáron nem értem rá(nagyon elfoglalt voltam)szept.ben meg ő nem volt.
Nem.
Csak én tartanék tőle.Folyton gyulladásba tartja a méh falát,ezért nem tapad meg az embrió.Ha jól emlékszem!
Nekem se volt a szülés óta de nem is mondta a doki, hogy kéne. :SSS
Légyszi! :) Szaladj el értem és megyünk együtt! :)
Te is holnap mész dokihoz?
Dehogy!Botika egy földre szált angyal!
ÁÁÁÁ nem, csak tipikus pasi:)))
Hallottál vmi rosszat róla??
Akkor Kitti is rendes gyerek! :)
Kezdek megijedni, hogy csak én fogtam ki az ördög egyik leszármazottját! :)))
Be is k..tam volna.Igyis az is fájt mikor írta Heni,hogy Botika mit csinál a cicijével.
Én most már holnap tuti elmegyek, régóta tervezem én is, meg rákszűrés is kell, mert nekem még nem volt szülés óta!
Huhúúú! :) Nagyon rendes kisfiad van hallod! Egy szavad sem lehet rá akkor.
Pedig úgy lenne jó ha még kicsit kómázik mert azt mondják hogy "nagyobb" korban is csak ezért fogadják el este és reggel.
Csütörtökön megyek,elvigyelek?
:)
Pedig nincs is foga!!! Mi lenne ha volna!
Egyébként érdekes, de Kitti még egyszer sem harapta meg a cicimet, szerencsére!
Kómás!Mire feleszmélek hogy fenn van addigra vagy áll az ágyba,vagy négykézláb van és kutyázik.
További ajánlott fórumok: