2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Sziasztok!
Lehet én láttam rémket, le is kopogom, úgy néz ki semmi baja Pindurkámnak! :-) Jó kedve van, most éppen játszik. Karáécsonyi dalokat hallgatunk...
Jajj, remél Ami sem lesz beteg! Ha nincs láza, és nem kedvtelen, akkor csak nem??
Biztos jó lehetett a találka, és a fogadtatás! :-)
Jajj, de jó lenne egyszer már látni benneteket, engem az se érdekelne, hogy mi van rajtatok! :-)
Sziasztok:)
Már nagyon hiányoztatok ám:)
Kettecskén vagyunk Petra, ő most alszik.
a fiúk meg elmentek dolgozni.
Apa valami bejárati ajtó tokot v. mit kell megcsináljon.
Utána mennek a kertbe.
Bezárják a méheket. (képzeljétek még a héten szinte véggi úton volta, pedig ilyenkor már rég telelni szoktak, ez az időjárás még őket is megzavarja), meg behozzák a diót, aztán lehet pucolni:)
hurrá:)
Nekünk nagyon tetszett a fogadtatás! :) Milyen jót röhögtünk rajta nem?! :)) Ez köztünk már nem ügy szerintem. :) Tényleg jópofa volt. Legközelebb én leszek Henis és eskü pizsiben leszek! :)
Csak nem lesz beteg Ami! Nem hiszem... Remélem nem...
ezt írja net:
A gennyes mandulagyulladás többnyire magas lázzal, elesett állapottal, kellemetlen szájszaggal jár, kisebb gyerekeknél sokszor hányás, hasi fájdalom is.
lázunk nincs, esett állapot sem, sem hányás...jó a kedve, szépen eszik.....nem tom:(
aszem hétfőn elviszem a dokihoz...
Igen vizes hajjal:))) azt mondták Heniék 3 körül jönnek....azt hittem még van 5 percem..nem volt :( Elnézést Henike a fogadtatásért, tipikus Nonós:((
mandula??? :((
Már többször sirt igy éjjel ama...de akkor mndig a foga jött...nagyon nagyon szenvedve sírt..ilynekor előtte furán veszi a levegő...és akkor tudom ebből sírás lesz...az is lett 2 órás:((
Nekem az jutott eszebe spnotot evett..volt benne fokhagyma....lhet attól:(((
Szia!
Remélem nem lesz beteg Pndurka! Néha Botinál is van, hogy reggel hapcizik párat meg köhécsel de alvás után kutya baja. Így legyen! Puszi!
De drága vagy! :)
Olvasta reggel és most el van ájulva magától. :)
Sziasztok!
Tegnap "itthon" volt apa. Bár amíg én elmentem a dokimhoz addig bement Botival a kereskedésbe. Hihetetlen mennyire be van gőzölve mikor az autókkal foglalkozhat. A forgatásokra soha nem megy ilyen örömmel...
Nekem feltette a doki a spirált. Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem fájt de azért elviselhető. Utána sem fájt annyira mint vártam csak görcsölgettem kicsit. Jól kifaggattam előtte mert voltak kétségeim de megnyugtatott. :)
Délután pedig Noémiéknél voltunk és mind nagyon jól éreztük magunkat. :)) Nagyon vicces volt mert Noémi anyukája észrevett az ablakból és beengedett minket. Mi meg felmentünk és megleptük őket Nommi meg köntösbe nyitott ajtót. :)))) Marha vicces volt! :) De végülis már szinte "hazajárunk" egymáshoz... Ami pedig egy igazi rafinált kis hölgy. Édes nagyon! Boti is odáig van érte. Most szerencsére jobb kedve is volt úgyhogy lehetett dögönyözni. :)
Ma meg apa ment dolgozni 2-ig úgyhogy főznöm kellene meg díszíteni lassan a lakást.
Nagyon jó hétvégét mindenkinek! Puszi!
sziasztok, Noi a fura szájszag Márkónál a mandulagyull. jele szokott lenni.
Nemsokára jövök, lerakom Petrát.
De nem látom h jönne a foga...nem tudom:(
Fura szájszaga van....lehet hülyeséget írok...de érdekes...lehet mert már midnen félét eszik, és a kis gyomra dolgozza fel..
Kler drága remélem Lalika nem lesz beteg!!!:(
Szia!
Sajnálom, hogy rossz éjszakátopk volt! Szegény Ami, biztos jön a következő fogacska...
Puszi Nektek!!!
Sziasztok!
csak éppen benéztem...
Nem akarom elkiabálni, de lehet kicsi Kincsem beteg lesz...:-((( Reggel hapcizott, és köhögöt párat, és egy kicsit rekedt a hangja...láza nincs.
Most alszik...remélem nem lesz baj...
Szép hétvégét Mindenkinek!!
Puszi!
Sziasztok:)
Voltak heniék...és olyna jó volt a végn Ama már egyáltalán nem írt, sőt akié legyen a puding harcban nyert is:)))))
nagyon szimpi volt Tomi, komorabbnak képzeltem.....annyira tündér ember, olyan szépen beszél a gyerekkel, csupa szív ember:)))
Sajnálom h a többiek nem tudtak jönni talán legközelebb:))
Hát igen, már csak akkor tudunk jönni, ha alszanak!
Kitti is mindig piszkálja a gépet! Kis elevenségek:)
Tányleg?
mindenki babázik biztosan.
Én sem nagyon tudnék már Petrától ideülni, mert állandóan a gépet akarja piszkálni, meg fel akar mászni az asztalra:)
Petra is alszik, Márk meg anyósnál, apósommal meséznek, várják a mamát, mert délutános.
Biztos meg fog lepődni:)
Pedig nem is volt túl nagy forgalom mostanság!
Mi is jól vagyunk, Kitti már alszik, Danikát meg most fűzöm, hogy menjünk tusolni!
Szia, köszi jól vagyunk.nagyon jól.
próbálok visszaolvasgatni, de ez lehetetlen feladat:)
veletek mizu?
gyerkőcök?
Helló!
Mizujs veletek?
De már igen:)
és remélem marad is.
Sziasztok!
Milyen volt a tali csajok???
Tesztek fel képeket?
Szép estét Mindenkinek!
Dius hol van eltűnve megint? Mégsem jó a gépe?
Szia!
Nincs mit köszönnöd! :-) Nagyon szép az utolsó napkóvbejegyzésed, meg is könnyeztem! :-)
Szoa Andic!
Üdv újra köztünk! Majd ha lesz időd mesélj, hogy m,ilyen az új ház! :-)
Puszi!!
Sziasztok lanyok!
Nagyon reg irtam mar, de eddig nem volt internetunk. Bekoltoztunk az uj hazba.
Nincs idom visszaolvasni az elmult 2 hetet, remelem mindenki jol van, innentol kezdve surubben leszek.