Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009. márciusában születendő Babócáink fórum

2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)

37908. Noémi 23
2010. febr. 3. 14:48

Ama alszik...és kézben aludt el....ez utoljára akkor volt amikor felül jöttek a foga..egyfolytábamn hátul kotor a szájában...lehet azért hisztis m jönnek a rágó fogai?? de ilyen korán???:(

Ja és utoljára 7 kg volt most 9 majd leszakad a karom:)))

Nehéz időszak jön:)))

2010. febr. 3. 14:29

Sziasztok Csajok!

Hirtelen nem is tudom mit írjak...

Száj elé tett kézzel hisztizés az nálunk is nagyon megy. Ma felsőfokon :)

Kb egy órája esik a hó, de az első 20percben leesett 5cm. Idén nem lesz vége a télnek? :)

Megyek ebédelek, amíg alszik, már nagyon éhes vagyok :)

Majd még jövök, sok-sok puszika

37906. a7f41877f6
2010. febr. 3. 14:27

Kitti nagyon vagány a napszemüvegben!!!

Zabálnivaló!

37905. Szabónéhajni (válaszként erre: 37904. - A7f41877f6)
2010. febr. 3. 14:18

:))

Én is itt ülök, csak én még mindig!!!!

37904. a7f41877f6
2010. febr. 3. 14:04

Itt is esik a hó! Már megint!!!

Regi alszik, már megint. Én pedig itt ülök, már megint!

37903. Noémi 23
2010. febr. 3. 13:55
Reginek boldog boldog.)))
37902. Noémi 23
2010. febr. 3. 13:55

Mi is mindig sétálunk du és akkor alszik Ama..de ma de. min 6 fog volt, du. meg szakad a hó és fuj a szél..Ama bent alszik...vagyis kéne neki.:)

Du jó kedve volt, nem nyügizett...amikor kezdett lefektettem..most dumál..de sztem elalszik....3 ig alszik, akkor jó, átmegyünk a Nővéremékhez 6 ig...aztán fürdetés:)

2010. febr. 3. 13:32
Olyan nagy szél van, úgy döntöttem nem megyünk ki, inkább itt ülünk és játszunk:)
37900. Szabónéhajni (válaszként erre: 37899. - Heni86)
2010. febr. 3. 13:31
Az tényleg jó árban van, de sajna nálunk nincs Auchan:( Meghát mi van nálunk, nagy semmi.....
37899. Heni86
2010. febr. 3. 13:27

Csajok!

El is felejtettem mondani, hogy az Auchan-ban van akciósan Huggies! 41Ft-ra jön ki darabja és az szerintem nagyon jó! Ha esetleg valaki azt használja. Ráadásul még a mintája is sokkal aranyosabb mert ez valami limitált vagy régebbi kiadás lehet. :)

37898. 3530c3fcb5
2010. febr. 3. 13:22
Mindenkinek boldog hófordulót kívánunk!! :)))
37897. tari
2010. febr. 3. 12:33
Reginek boldog hófordulót kívánunk:)))
37896. tari
2010. febr. 3. 12:12

Sziasztok!

Most értönk haza a sétával egybekötött csekkfizetésből:( és vásárlásból!

Mindenkinek aki betegeskedik jobbulást kívánok!

Szandra baba jól van most még szunyókál de nemsokára megébred mert éhes lesz!

37895. 3530c3fcb5
2010. febr. 3. 11:18
Köszönöm szépen a jókívánságokat és a gyógypuszikat! :)
37894. dius81
2010. febr. 3. 11:17

pontosítottuk a szombati programot.

reggel 8kor indulunk Pestre.

Séta a városligetben, aztán 11től lesz az előadás a cirkuszban, hazafelé budaörsi meki:)

állítólag van ott játszóház...

4után érünk haza.

Petra meg apázik addig:)

remélem nem lesz nagyon hideg, mert különben megfagyunk séta közben.

37893. v.kler
2010. febr. 3. 11:13

Sziasztok!

Én is jobbulást kívánok a betegeskedőknek!

Kicsi Kincsem alszik, csodák csodája, hogy délelőtt ilyent csinál! :-)

Noémi! Néztem az új képeket! Nagyon ügyes AMa, ahogy totyog! Na és az a hiszti! :-))

Én néha kezére csapok Lalámnak, amikor olyant csinál, amit nem szabad. Mi erre a válasz????..egy széles mosoly...nesze neked nevelés! :-) Igaz múltkor véletlen nagyobbat ütöttem, szegénykém el kezdett sírni, olyan lelkiismeretfurdalásom volt...:-(

37892. a7f41877f6
2010. febr. 3. 10:57

sziasztok

köszönjük a köszöntéseket! Aranyosak vagytok!

Di, Heni, Katica jobbulást!!!

Mi egész jól vagyunk, Regi jól aludt 8ig, most kb. 10 perce újra szunyál.

Nekem meg nincs ma semmi fontos dolgom!!! VÉGRE!

37891. ddc1ba7ad8 (válaszként erre: 37890. - Noémi 23)
2010. febr. 3. 10:43

Szia Nono!

megvettem az újságot a diéta és fitnest, szép vagy, jó a cikked!Tök jó dolgok vannak benne!

Nekem fől a rakott brokkolim illetve sül, és fől a levesem is.

Du:vendégem lesz egy kis piskóta tekercset össze rántok.Babám alszik!

37890. Noémi 23
2010. febr. 3. 10:21

Kész vagyok:)

Ama még alszik, van egy kis időm:)

Dius ne is mondd, tegnap ül a kövöm és ököllel verte a padlót..mondom ezt mem hizsem el 10 honapos kis Manó és ilyen rosszcsont...

Boti nagyon ügyes Heni:)))

Katush a fogfájás nagyon rossz...gyógypuszi neked..:)

37889. dius81
2010. febr. 3. 10:14

Sziasztok, Reginek boldog hófordulót kívánunk!

Heni, örülök, hogy ilyen jól alszik a kis drága:)

köszi a tippet, de egyenlőre nem "vészes" mindesetre most hiper alapos takarítást végeztem a szobájába, már csak tényleg a plüssök vannak hátra, azokat ma bedobom a gépbe....

Kép...

nincs mit, próbálom időnként frissíteni.

következők majd a szülinaposok lesznek.

Noi, Petra is ilyen huncut:)

de van amikor elkezd színészkedni.

halljátok még a kezét is a szája elé teszi úgy, hisztizik.

becarás....

Katica, jobbulást neked, nem lehet kellemes, a fogfájás az egyik legrosszabb.

kitartás.

Kler, szupi, hogy Lala is ilyen jól alszik:)

2010. febr. 3. 10:14

Sziasztok!

Reginek boldog hófordulót!

Heni, jobbulást neked!!!!Reméljük nem kapja el Boti!

Én is most megyek kifelé a megfázásból, de eddig még senkit nem fertőztem meg:))

Na megyünk porszívózni!!

37887. Heni86
2010. febr. 3. 09:55

Dius!

Már nagyon ügyes nagyfiú! Sajnálom, hogy megint van valami de talán ez még nem olyan nagy baj az én példámból kiindulva. Régebben havonta vitt nagyanyám allergia vizsgálatra mert minden bajom volt. Házipor, poratka, gombaspóra, penészgomba, kutya-macskaszőr, parlagfű, virágpor meg minden amit akarsz. Marha jó volt... Aztán kiköltöztünk kertesházba és volt egyszerre 21 macskám és 3 kutyám, porból annyi, hogy nem győztünk törölgetni és láss csodát 7-8 éves koromra semmi!!! Kopp-kopp! Azóta egyikkel sincs semmi bajom. :) Kívánom, hogy így legyen nálatok is. Kinövi, tuti!

Ja! A poratka ellen úgy is tudsz védekezni, hogy a plüssöket és esetleg az ágynemű huzatot lefagyaszthatod egy kis időre zacskóban, az ágyneműt és matracot pedig kézi gőzölővel gőzölheted az segít. De remélem nem ilyen komoly a baj!

Az új képeket pedig köszi a babás táblázatban! Nagyon jók! :)

37886. Heni86
2010. febr. 3. 09:42

Sziasztok!

Reginek és Lőrinek nagyon boldog hófordulót!!! :)

Mi meg vagyunk csak kicsit lebetegedtem. Remélem Boti nem kapja el.

Szülinapom jól telt de hétvégén még folyt.köv.

Botikám meg már a második éjszakát alussza végig, úgyhogy szuperkipihent vagyok. :))

Ma mennem kéne kicsit vásárolni de annyira nincs kedvem. :( Pedig apa még a kocsiját is itthon hagyta, hogy el tudjak menni mert az enyém a hó miatt még mindig c vágányon hever. :( Szegénykém teljesen be fog rozsdásodni. :)

37885. Noémi 23
2010. febr. 3. 09:32

Sziasztok:)

Aminak is ez volt Kler...aztán csak egyszer aludt olyan 11-1 ig de mióta beteg volt, átállt 9-től f11 és délután kint 2 től...megint kettőt. Majdcsak beáll egyszer:))

Nem nagyon fogok tudni jönni. Ama Anya korszakát élni...most alszik, ilyenkor van mosás, tergetés, főzés...neki is állok.

Nem könnyű, ahogy leteszem sír...ha meg rákiabálok: Kislányom hagyd már abba!!!, mert mondjuk egész nap csak ezt hallagtom, akkor meg ugy néz a boci szemivel. Ha meg a fekekére ütök (marha nagyot szoktam gondolhatjátok) kiröhög...na és most akkor???:))

Kis szaros...imádom:)

szaladok:)

pussz

37884. 3530c3fcb5
2010. febr. 3. 07:49
Én meg fogfájással küszködök, és csak jöv. hétre kaptam időpontot, mert a fogdokim szabin van. ÁÁÁÁÁ addig megpusztulok, de máshoz nem vagyok hajlandó menni, sztem kioperálják a bölcsesség fogam, az a hunyó. :((((
37883. v.kler
2010. febr. 3. 07:48

Jó reggelt! :-)

Reginek boldog hófordulót! :-))

Remélem jól telt mindenki éjszakája! A miénk szerencsére igen! :-)

Egyébként az utóbbi időkben Lalám se akar kétszer aludni. Pedig délelőtt is álmos, de egyszerűen 5 perc, és már ébremn is van! :-)

Szép napot Mindenkinek!!

Puszi!

37882. 3530c3fcb5
2010. febr. 3. 07:48
Sziasztok! Nagyon jó éjszakánk volt, este elaludt Kircsim 8-kor, és 7-ig durmolt! Egyszer nyügizett fel, cumit visszaadtam, és aludt is tovább! :)))
37881. dius81 (válaszként erre: 37879. - Di01)
2010. febr. 2. 21:38

frankó, ételallergia?!

felnőtt korban?

37880. dius81
2010. febr. 2. 21:37

Köszi csajok, kedvesek vagytok, de már el is felejtette.

Apának már úgy mesélte, hogy :

-Csak kicsit sírtam ám apa!:)

Edzésen is voltunk, úgyhogy minden ok.

37879. di01
2010. febr. 2. 20:23

Itt vagyok!

Alszik, bár túl hamar elaludt, szerintem még kelni fog. Főleg hogy megint sztrájkol.

Megpróbáltam pohárból a kakaót, úgy sem kell.

Kler, én is a fogára fogom, meg fáj is neki de ha azt veszem 3 hós kora óta nyálzik és azóta se semmi.

MA még kétszer volt kiságyba rakás üvöltéssel kísérve.

Brumi már régóta csak 1x alszik napközben.

Úgy hozzám vágta Brumi a sót ami persze teli volt(az a henger dobozos) hogy felrepedt és feldagadt a szám. Még tetszett is neki. Nem sok híja volt hogy meglegyintsem a kezét. valahogy meg kéne tanítani hogy ezt nem szabad.

Ja ma úgy porszívóztam hogy egyik kezembe őfelsége a 10 kilójával a másikkal meg tologattam.

Holnap jön a védőnő. Kiváncsi vagyok milyen okosat tud mondani a nem evésre.

Nekem meg kijött valami ételallergiám múlt csütörtökön, tiszta csalánkiütés voltam.

Elmúlt tegnap megint kijött. Úgy néztem ki mint egy leprás.Valószínüleg a gyömbértől volt. Azt ittam mind a kettőnél. Bár régen is ittam, de azt mondta a doki hogy ilyen "öregen " is kijöhet.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook