2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
az oep.hu-n részletesen megtalálod -pl:
A gyermekgondozási díj mértéke
A gyermekgondozási díj a figyelembe vehető jövedelem naptári napi átlagának 70 %-a, azzal, hogy a gyed maximálisan megállapítható összege igazodik a mindenkori minimálbérhez, a gyed legfeljebb havonta a mindenkori minimálbér kétszeresének 70 százaléka lehet. Ennek megfelelően a gyermekgondozási díj 2008. évi felső határa havi bruttó 96.600 Ft.
nah erről a táppénzről inkább nem beszélek mert csak felidegesítem magam, figyeljetek erre a hónapra kiszúrták a szemem 26000.-HUf-al. Bruttó 115000 Ft-os fizuval az ideg öl. Jah és éljek meg belőle ugye???
JAj mostanában olyan szőke vagyok...
nem a képeknél van hanem a naplóban a kép...azért nem látod.)
Én nagyon élvezem h nő..imádom....már nem látom a pu-...mat.)) vicces mikor borotválkozom:)
Én valmiért nem tudok képet feltölteni:(((
a naplomba találod a "Már nekem is pocaklakóm" Cím alatt katt rá! :))))
nekem pl van még 15 napom (nyáron nem nagyon voltam csak 1 hetet), meg van még 5 nap betegszabim - ezzel gazdálkodom majd vhogy
De jövő héttől csak du-os leszek, így de. tudok a másik helyen dolgozni, aztán nov 24-től meg szabi (akkor teljes gőzzel csináljuk már) - aztán meg...?
nekem sajna még most is nagyon sokat szúrkál, és alig bírok mozogni is a pocom miatt szokatlan hogy ekkora. :)
KAtica én látom a pocidat
20 hetes 1 naposan 340g.))) te meg 22,8 dkg....gondolom elírtad.))
nem ugy nagy, mert cska 3 kg-t híztam, hanem a pocim nagy..de végülis elmúltam 5 hónapos, és soha nem voltam nagyon vékony.)
sajnálom, majdcsak össze tudunk valamikor futni.:)
nettó 80.000, brutto 96.000
már hogy lennél nagy, télleg akartam kérdezni, hogy hány dkg-osak vagytok????
Mi 18+6 hetesen voltunk 228 dkg asszem.
Nekem 1 napom van.(( az esküvőkor kivettme 15 napot, 3 hetet:))) és egyesével jan ót a atöbbit, nekem 20 napom van.
A gyed nem max. 80000 FT???
:o) alakul!
nekem is hasonló, de most lett hirtelen az elmúlt két hét alatt (emiatt alig bírtam mozogni, annyira szúrt a hasam - biztos a szalagok, meg a méh hirtelen növekedése miatt)
de most már újra tudok szaladgálni! :)
azt hittem talizunk..nekem meg a szerda nem jó:(( na sebaj. Majd máskor....
Már szépen gömbölyödik..láttma egy lányt itt ahoxán akinek 16 hetesne volt akkora pocija mint nmost nekem, megnyugodtam nem csak mi vagyunk nagyok:))))
én 5-én sztem, még nem tom, mert 3-án nálunk azaz anyukáméknál családi összejövetel van vagy mi. és háttt ott kell lenni...
Ó értem...én imádok vezetni, bár sokak szerint kicist sportosan vezetek...de mióta terhes vagyok lasabban:)
Ha már ilyen témánál tartunk: Ti kiveszitek az ez évi szabadságotokat, vagy megmarad? Elvileg ezt akkor is ki lehet venni, ha viszza akarsz menni dolgozni...
mér nem jó a méz?
én is azzal iszom a teát - legfőképp, mikor érzem a torkom...
jah tettem fel képet a pocakomról...
katush 3-án megyke f7-re a Vargához, te drága???
Szia!!! Oksa köszike!! Nah hát igen látták pedig hogy kismama vagyok, és tökre bámulnak, de nem adják át a helyet...
visszatérve a tgyásra, mintha azt olvastam volna,h 180 nap biztosításnak kell lenni (nem két év) és az a mbér napi átlagának 70%-a.
a gyednél van,h max. 96.600 (asszem)
a gyes meg már tényleg röhejes (2 éves kor után)
hehe de jó egyeseknek :))))), jaj nekem muszály buszozni apa dolizik napközben én meg nem tok vezetni :S tehát marad a bussz.
Igen tudom, ezért prob nem idegeskedni, meg smemi, vigyázok, és köszi h izgulsz értünk...d emár ninc ssok, és az én kislányom egy tündér....bírjuk, más a munka morálom ám már..de jelenleg 3 nyílt hétvégét csinalok...és 3 van tervben dec 1-ig.((( elég sok...most mindeki grafikus, nyomdász, honlap készítő ebédel ezért tudok írni:))
További ajánlott fórumok: