2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Mi a meningitec-et már kicsi korában megkaptuk, 2 oltás kellett!
Javulunk, mondhatom már Kittinek semmi baja:)
A doki nem mondott, semmit, csak azt hogy ha nem hány, akkor minden oké, csak igyon rendesen. Hát iszik! Meg eszik is! Igaz az ebédet nem ette meg mindet, de addig visított, míg nem kapott 1 túrórudit:) (meglátta, hogy Danika eszik)
Sziasztok!
Kicsit jobban vagyunk azt hiszem, ma a doki is mondta hogy nem zörög már annyira a tüdeje. :))
Mi is ma kaptuk a meningitec oltást, gyorsan megvolt, Kircsike jól viselte akkor sírt kicsit amikor megkapta, utánna kapott egy macis matricát a doki nénitől, és már el is felejtette a dolgot. Most alszik egész nap játszottunk. :)))
Sziasztok!
Hajni jobbulást nektek!
Heni Bolodog névnapot kívánunk!
Réka Mi egyenlőre nem adatjuk a meningitis oltást!
Tudja valaki, hogy 1éves korban van csípő szűrés?
Nem kapott Regi ilyen oltást.
A doki javasolta, vagy Te kérted? Vagy felétek mindenki kapja?
Ha jól olvastam, akkor agyhártyagyulladás ellen van ez is.
A kötelezőkön kívűl mi a Prevenar-t és a NeisVac-C oltást adattuk be. Nekünk ezt írta fel a doki agyhártyagyull. ellen.
Mi lett a mérés eredménye? Nagyon megviselte az oltás Botit, vagy kis hős volt?
Sziasztok!
Heni, boldog névnapot kívánunk!
Hajni, jobbulást az egész családnak! A doki mondott valamit?
Mi is szorítunk Bibócskáéknak! Milyen kis picurka! De most már olyan jól tudják a koraszülötteket "kezelni", a legtöbben gyorsan utolérik a többi babát és nem marad semmi károsodás.
Sziasztok!
Remélem mindenkinek jól telt a 3 napos hétvége!
Mi ma megyünk mérlegelésre,meg oltásra!
Megkapta már valaki a meningitec oltást?
édesem, akkor jó:)
Jajj, remélem.
Petra maradt ugyanabban a szobábnan, inkább Márknak kell visszaszokni...
Eredetileg ez volt az ő szobája.
Köszi:) Bealudt a drágám, evett 2 kekszet, meg ivott teát rendesen!
Bizti a ma éjszaka jobban sikerül! meg kell neki szokni az új helyet:)
Kler, olvastam bibócskát.
drukkolok nekik.
Ja, Márk persze semmit nem vett észre az egészből.
Reggel mondja, hogy milyen jó h. nem sírt a Pera:)
Mert azt ő is halootaa volna...
ha udná...
na mindegy...
remélem a mai jobban sikerül...
Jól, de nam úgy ahogy elképzeltük:(
Este mindenki elaludt az ágyába.
Petra meg mint aki megérezte, éjjel 1-kor elkezdett sírni 8pedig sosem szokott).
Cumi, simi...
csend.
sírás, simi, kivesz.
megnyugszik.
visszatesz, majd megint sírás.
Elveim ellenére átvittem hozzán és reggelig ott "aludtunk".
Mit ne mondjak, rohadtul nem vagyok kipihent!
Olvastam, hogy végigment mindannyiótokon a nyavaja.
Jobbulást Nektek!
Kitti egy igazi hős:)
Szia!
Hogy aludtak a gyerekek??
Délelőtt rohangálós napunk lesz, mindent elintézünk, amit el tudunk, apa szabadnapos, így gyorsabb kocsival, mint ha én indulnék neki gyalogosan.
Tegnap Vercsi alig aludt és este is nehezen aludt el, de fél 9-ig húzta a lóbőrt, apával mi is akkor keltünk, jól kialudtuk magunkat :)
Sziasztok, itt megint esett, de most kivételesen nem hó, hanem eső.:(
Hűvös van:(
Köszi csajok:)
Hihetetlen Kitti milyen jól viseli!!! Már éhes!
Heni boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!!
Krisw,Laura és Dorka hasonlóan ragacsok:)))Dorka is imádja az egeret nyomkodni.Ki szoktam húzni és akkor nyomkodhatja:):):)
Hajni jobbulást nektek!!!!Puszi puszi:):):)
Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek!
Köszönjük a sok szép köszöntéseket, eltelt a szülinap, teszek majd képeket a naplóba. Reni édes volt nagyon a tortába nem akart bele nyúlni igazi dámaként viselkedett.
Kler,én is szorítok értük! Remélem gyorsan megerősödik a babuci!
Nemsokára Lalának is szülinap,biztos már készülődsz ezerrel!
Moncsi! Akkor jól telt a hétvégétek,majd remélem lesznek képek a szülinapról!:)
Dorka nagyon ügyes!
Laurával majdnem így telnek a napjaim,nem is tudom mi lenne,ha nem aludna. Ha nincs az ölemben,akkor a kezem rángatja,nem hagy írni,meg az egeret nyomogatja folyton,vagy a telefont mellette.:)
Sziasztok!
Hajni! Csak elért hozzátok is ez a nyavalya,pedig mi elég messze vagyunk tőletek!
Jobbulást mindenkinek! Puszi Kittinek!
A piciket sajnáljuk legjobban,ők még azt se tudják mi történik velük ilyenkor,és szerencsére legevésbé viseli meg őket,úgy vettem észre én is Laurán.
Heni! Boldog névnapot!
Sziasztok!
Tegnap nagyon szarul voltam, elkaptam Danikától ezt a hányásos nyavalyát, mivel közben kiderült, hogy vírus volt:( Egész nap fel sem keltem, Kittit is alig láttam, apával volt! Mára már jobban vagyok, de sajnos az éjszaka Kitti is elkapta, és többször is hányt:( De képzeljétek, nem is sírt, csak nyöszörgött, hányt egyet, utána meg rám mosolygott! Úgy nézem, hogy nem viseli meg nagyon, mert itt rosszcsontkodik már!
Most fogom majd felhívni a dokit, de állítólag nem tudják, hogy rota vagy kalici vírus:(
Danikát pedig nem viszem már a héten oviba!
Kler, én mindenképpen szorítok a pici babáért!
Heni, nagyon boldog névnapot kívánok Neked!!! Sajnálom, hogy nem tudtunk menni:((((
Nálunk eset a hó éjszaka. :(
Mikor lesz már tavasz.
Sziasztok!
Mostanában nem voltam,mert Dorcitól szinte semmit nem tudok csinálni,gépezni meg pláne nem...Most is az ölemben van:):):):)
Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánunk Reninek és Lackónak!!!!!
Kristófnak pedig boldog névnapot!!!!!!!
Kircsikének jobbulást,remélem semmi komoly!!
Dorka jól van,csak nagyon ragacs,de hát ezt már megszoktam:))))))Jön-megy egész nap és képzeljétek már mondja a cicára,hogy "cíí":):)
Vasárnap anyuéknál szülinapoztunk,egyszerre a két gyerekét,tegnap meg Dorka kerijééknél voltunk.
Dorka egész nap nem aludt és estére kidőlt.
Megyek mert ezer a dolgom!!!
Csodaszép napot mindenkinek!!!!Most már van remény a tavaszra:)))))))
Lányok! Van itt egy lány a Hoxa-n, régen olvasgatom a naplóját (bibócska). Tegnapelőtt megszületett a kisfia (Lalinak hívják őt is), viszont szegény jóval hamarabb jött a világra, mint ahogy kellett volna! 690 gr, és 30 cm-rel született...A férje irt a naplóba, hogy a körülményekhez képest jól vannak.
Kérlek, szorítsatok Ti is értük!!!!!
Jó reggelt!
Örülök, hogy jól sikerült a találka! Majd megkukkantom a képeket! :-))
Heni!! nagyon sok boldog névnapot kívánunk neked! :-))))
Katush! Küldjük a sok-sok gyógypuszit Kircsikének! Mielőbbi gyógyulást! :-))
Mennem kell...mostanában elég keveset tudok lenni, de azt hiszem nem kell magyaráznom, hoghy miért! :-)
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
A szülinaposoknak Boldog 1.szülinapot kívánunk!
Kristófnak Boldog névnapot!
Csajok örülök, hogy jól sikerült a találkozótok:)A képekre kiváncsi vagyok:))
Mi ebéd után elmentünk Hortobágyra kb.4,5óra volt az út oda-vissza de nagyon jól éreztük Magunkat!