2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
nem szenteste....karácsony 1 napján, 25.-én:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
De engem zavar.....tudod miylen rossz mikor eszel (és mi is vendégek vagyunk) és ádám van midnekibnek itala? ádám nézz körül, ádám tölts már.(
Ja! Tegnap ráadásul volt még egy fantasztikus érvelése. Tudni kell, hogy nem szereti az autónkat. Pedig nem egy rossz kocsi mert egy 2 éves full extrás dízel új fajta Astra. Kb. fél éve van nálunk és amikor vettük ő is bele volt buzulva és rábólintott hogy jó lesz. Azóta 99%-ban én használom és bevallom baj nincs vele de én is kicsit többet vártam tőle. Aztán elkezdődött a családban meg a haveri körben a BMW mánia... Bátyjáék is azt vettek, unokabátyja is és még több ismerős is. Na erre most neki is az kell!
A bátyjának autókereskedése van és most ő is ott dolgozik nála ideiglenesen és uszítják, hogy ő is azt vegyen az Astra helyett. Igen ám, csak annyi a különbség, hogy amíg ők megtehetik mi nem igazán! Tegnap az egyik BMW-vel jött haza, hogy nézzem meg és próbáljam ki mert milyen szuper!!! Hát nem ájultam el tőle és elmondtam, hogy nem fogok több pénzt kiadni egy régebbi és fapadosabb kocsiért mint az Astra és vita lezárva. Na azóta én vagyok a szemét... Most akkor 1 vagy 2 gyerekem lesz márciustól???
Szép estét, Tanchee!
Puszi!!
Szia Tanchee!
Szép estét nektek! :)
Ha jól hallom, megjött a férjem. Úgyhogy lassan (ha bejön), eltűnök.
Legyetek jók!
puszi
te moslygós tündér.
Nálunk is ez lehetett oda-vissza, nekem és neki is utálták az előzőt, és örültek h jött egy normális és elfogadtak minket mindkét oldalról:)
Próbálj meg nyugodt lenni, ne kiabálj és ne sértegesd se a párod, se az anyját. Abból csak nagyobb baj lenne:(
Inkább próbálj hatni a lelkére.
gondolom, de ez igazságtalan is.
Bár ez nálunk más helyzet...mert nekem itt a családom a szomszédban. de nekem lelkileg szükségem is van rá, anyukájához meg heti 1-2 szer megyünk át...Nekem is szükségem van lelkileg a családomra nem tudom megfogalmazni hogy miért van!!!
Nálunk ádus a poz és én anegatív, és ha Ő megijed vagy ilyesmi akkor mindig mondja na most kezdjünk el félni:))))
Bár mostanában és tartom frontot kicsit sok van rajta,,,jobban szeretem ha Ő tartja, de most ez a dolgom....
Anyósommal szerencsére nincs semmi bajom. Az én főztöm (meg az én anyukámét) sokkal jobban szereti.
De szerintem azért vagyok könnyebb helyzetben ezen a téren, mert a férjem már pár éve külön élt az anyjától, már elszakadt tőle és önállósodott, mire megismertem.
Ja, és a család is szeret engem. Bár ez részben annak is köszönhető, hogy az előző barátnőjét nem tudta elfogadni a család. Egy savanyú nőszemély volt, semmi és senki nem tetszett neki és ezt mindenki tudtára is adta. Így én nagy változást jelentette a kis mosolygós kedvességemmel:)
Visszajöttem, hiányoztok:))))
körmöm kész már csak festeni kell.
Nos, azt hiszem szerencsés vagyok....Ádus soha nem hasonlított az anyjához...sőt mindig dícsér....az Anyósóm meg egyszer próbálkozott be h vaslajam a fia alsógatyáját, mert azt ugy illik....na akkor..hogy is mondjam.......a lényeg többet nem szólt bele semmibe,...
Szerencsém van mert Ádus jobban szereti az éán ízvliágomat m az anyjáét.....akkor is megeszi ha rossz.....de nem szívbajos szendvicset enni sem...
Nekem a bajon anyósom személyiségével van....a néhai beszólásaival....meg nagy a pofám, nem nagyon köt belém...sokszor azt mondja pl. apukám h beszélhetke így az anyósommal...de ha egyszer ugfy viselkedik, neki nem mondja meg neki...akkor majd én megmondom...erre anyósom mit mond: Jajj Nonoka, ezért szeretlek mert őszinte vagy..na és akkor vagyok telejsen kész:))))
Náluk valami idióta, begyepesedett, családcentrikus,hülye felfogás van és megvesznek ha nem találkoznak hetente legalább 2 alkalommal. Minden vasárnapom azzal megy el, hogy a nagymamáit látogatjuk, átmegyünk anyósékhoz meg persze a bátyjáékhoz. Én családomra persze nem marad idő csak havonta kb.
Azt meg nem lehet, hogy én itthon maradjak, felejtsem el... Pedig már annyira a tököm tele van 4 év után a "vidám vasárnapokból"! Pffff....
Jajj, Heni! Annyira sajnálom! Nem tudok mit mondai! Nem tudom, hogy hogy lehetne Tomit jobb belátásra bírni. Viszont ezt tényleg meg kellene beszélnetek, nem lesz jó, ha így elmérgesedik a helyzet így karácsony előtt! :-(
Nyugodtan "tombold"ki magad nekünk, akkor talán egy kicsit megnyugszol!
Szerintem is próbálj meg leülni beszélni a pároddal. Mond el neki ezeket mind. Tudom, hogy nem egyszerű:(
Az én férjem sem hajlandó bizonyos dolgokról beszélni, ha mégis, akkor tuti vita vagy sértődés a vége. De időnként neki futok. Például nem beszélünk az aggodalmaimról a pénzzel kapcsolatban (nem tudom mi lesz velünk ha kevesebbet fogok kapni), mert mindig az a vége, hogy én milyen negatív vagyok, meg hogy nem lenne házunk stb. ha rajtam múlik, nem vágtunk volna bele stb. Szóval megértelek.
Sziasztok!!!!
Pihiztem egyet, de már visszatértem! :-)
Visszaolvasok!